Skocz do zawartości

NBA FINALS : (2) Spurs ( 62-20) - (3) Knicks (53-29)

Koelner

Kto?  

61 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto?

Ankieta została zamknięta

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 04.06.2026 o 21:59

Rekomendowane odpowiedzi

Zach Zarba (#15) 21st season - Tier 1 NBPA
"Let them play" style. 

James Williams (#60) 14th season - Tier 1 NBPA
The Referee with the most techs given in the past 3 years.

Courtney Kirkland (#61) 24th season - Tier 1 NBPA
Balanced veteran style.

Wyszło to zmęczenie o którym tyle pisał ignazz😁

A poważnie trójka w Spurs się skończyła i skończyło się granie,nie było planu B, nie było lidera ( Fox dramatyczne straty, Wemby schowany), a NYK ciągle z wiarą, mega trudne rzuty jak trójka KAT pod presją, przepiękny mecz i pisałem tu już to fc*** razy podczas tych finałów, naprawdę piękny zespół z nich, szacun za to, że się nie poddali po tej pierwszej połowie 

Godzinę temu, BMeF napisał(a):

haha, co za GOAT-mecz, możliwe, że najlepszy mecz jaki widziałem w życiu. poziom momentami fatalny, ale mecz piękny.

trzymaj się tam ignazz i daj znać wieczorem, że żyjesz. xd

Zdecydowanie pod kątem emocji najlepszy mecz jaki kiedykolwiek oglądałem. Od trójki allena to z pewnością najlepszy mecz finałowy (a moim zdaniem najlepszy ever)

Emocjonalnie to może i świetny mecz ale koszykarsko długo był tragiczny. Nie ukrywam ,ze w połowie drugiej kwarty poszedłem spać bo tam Spurs miało więcej trafionych trójek niż Knicks miało trafionych rzutów w ogóle.

Knicks grało tragicznie po obu stronach. 

Teraz obejrzałem resztę i Spurs z kolei momentami w drugiej połowie zagrało dramat a w 4 kwarcie to już w ogóle antykoszykówkę. 

Emocjonalnie i sportowo mecze z 2013 staly na wyższym poziomie. Tu była tylko wielka wiara Knicksów i kolejna ftalna 4 kwarta w wykonaniu Victora. Uwielbiam Francuza ale jak na razie on nie potrafi udźwignąć odpowiedzialności za zespół w zaciętej końcówce. Nawet mecz nr 3 ratowali mu Castle i Fox. 

Można się podniecać tym meczem zwłaszcza jak się jest fanem Knicksów ale dla mnie sporotwo ten mecz był słaby

To naprawde niepojete ze Harper wchodzący w 2 połowie do końca meczu jest sadzany 4 czy 5 razy, druga niepojętą rzecz to ze ten sam najlepszy ich niski gracz czyli Harper ma w ostatnich minutach raz piłkę w ręce , prawdziwy rookiem team na dodatek ze starting idiotą na pg

2 minuty temu, ely3 napisał(a):

A pro pos koszykarskiego poziomu tego meczu

Legion Hoops on X: "WHAT IS FOX DOING?? https://t.co/1nzaBmgm9U" / X

Nope, po meczu można łatwo ocenić, że to był błąd, ale z perspektywy oglądania tego na żywo pójście po easy layup miało sens. Og po prostu zagrał wybitnie w obronie. Stanie i czekanie na faul w tej sytuacji wygląda mądrze po meczu, ale w trakcie to się nie wydawała zła decyzja