Koelner Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu (edytowane) No i mamy to! Kto by przed sezonem postawił finał między San Antonio Spurs a New York Knicks? Knicks wracają do walki o najwyższe cele po wielu latach, a Spurs pokazali, że młodość, talent i odwaga mogą zaprowadzić bardzo daleko. Zapowiada się seria pełna emocji, zwrotów akcji i wielkich występów gwiazd. Doooooobra tam, wiadomo że Spurs faworyt i cała liga chce Wemby mvp i mistrz ale Edytowane 6 godzin temu przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu Największy vs Najmniejszy fajny matchup, cos nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Życzę Knicks. Wygrana drużyny ze wschodu, to byłoby coś ciekawego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu Ja też będę kibicował Knicks, ale jednak Spurs i tempo ich postępu przerażają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu Nie może być inaczej, w tej serii całym sercem za Knicks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balech Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu Tylko Knicks, rozjebcie tych płaczków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Fajny ten Wemby. Raz z łokcia przywali, zaraz potem się popłacze. Jak baba w okresie. Knix in six! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 50 minut temu, ignazz napisał(a): Be careful what you wish for xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu ja pierdolę, nie mogę się doczekać pierwszego zwycięstwa w msg i tej euforii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 26 minut temu, Koelner napisał(a): ja pierdolę, nie mogę się doczekać pierwszego zwycięstwa w msg i tej euforii Miejmy nadzieję że na 3-0 a nie 1-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 5 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Miejmy nadzieję że na 3-0 a nie 1-3 scenariusz prosty. urywamy jeden mecz w Teksasie czyli pierwszy a później same wygrane u siebie. bierzesz to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu z dwóch c***owych teamów jednak ciut fajniejsi Knicks tak więc GO SOCHAN! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) Fajnie jakby Sochan musiał dać parę minut i miał jakiś swój chociaż mały revenge moment. Na co się nie zanosi, bo chyba jest równo piętnasty w kolejce do minut. Więc co do serii to faworyt jest oczywisty, ale Knicks pokazali fajny basket przeciw Spurs w finale NBA Cup i jeśli są w stanie rozsądnie spowolnić Wembanyame na przestrzeni całej serii to mają moim zdaniem całkiem spore szanse. To Knicks mają najlepszego gracza na boisku w clutch. Ciekawe jak poradzi sobie Brunson z Castle i spółką, bo to będzie ewidentnie najtrudniejszy meczap w tegorocznych PO dla niego. Tylko, że kojarzę że w clutch Brunson nic sobie nie robił chociażby z fenomenalnej obrony Boston Celtics na nim rok temu. Moim zdaniem w tej serii albo Wemby zrobi z 35/18/5blk i Spurs to biorą albo nie zrobi i wtedy Knicks to biorą. Kluczem zatrzymanie Wemby od zdominowania serii. Knicks maja moim zdaniem dużo lepszą piątkę na końcówki niż Spurs. Grają bardziej zespołowo i nie wiadomo kto trafi punkty ale każdy może je dać. Knicks oczywiście są też dużo bardziej doświadczonym zespołem. Lepiej rzucają za trzy. Generalnie mają swoje atuty w tej serii, zobaczymy co uda im się zrobić w kwestii Victora. Edytowane 8 godzin temu przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Go Spurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Oczywiście team Knicks i jechać z pretensjonalnym francuzikiem do spodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Tak czy siak. Pierwszy Polak z pierścieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 4 minuty temu, the_secret napisał(a): Oczywiście team Knicks i jechać z pretensjonalnym francuzikiem do spodu Francuzika to możesz zrobić jak umyjesz zęby myślę że liga jest przeszczęśliwa bo taki finał to są emocje docinki wyświetlenia i rekordowe zainteresowanie Januszy z New Jersey co udają nowojorczyków jadąc kolejką do roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 12 minut temu, ignazz napisał(a): Francuzika to możesz zrobić jak umyjesz zęby przecież to ty regularnie bierzesz do buzi i to jest potwierdzone info z torunia więc nie projektuj na mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 1 minutę temu, the_secret napisał(a): przecież to ty regularnie bierzesz do buzi i to jest potwierdzone info z torunia więc nie projektuj na mnie Gadałem z Rydzykiem i mówi że Ciebie zna i lubi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi