agresywnychomik Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu (edytowane) 3 minuty temu, ignazz napisał(a): To jest zdjęcie z 1999. Teraz jestem dojrzalszy. klamstwo, nie mogles wtedy wiedziec o salatce skoro A klamstwo to mozna zakladac ze druga czesc rowniez Edytowane 12 godzin temu przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu Teraz, agresywnychomik napisał(a): klamstwo, nie mogles wtedy wiedziec o salatce Młody byłem sam jadłem. Teraz już wiem ze nie powinno sie w niektórych sytuacjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 1 godzinę temu, Zimny napisał(a): Spurs z przewagą size? Ja mam wrażenie że to jest line-up Wemby + 4 guardów i Knicks powinni mieć dużą przewagę jesli chodzi o size Zawodnicy San Antonio Spurs są statystycznie więksi od ich rywali, czyli New York Knicks. Nie wiem czy da się do inaczej wyjaśnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu Godzinę temu, karpik napisał(a): Zawodnicy San Antonio Spurs są statystycznie więksi od ich rywali, czyli New York Knicks. Nie wiem czy da się do inaczej wyjaśnić. Więksi? Bo mają grubsze kości? Co rozumiemy przez więksi? Że są wyżsi, więcej ważą? Mają większą masę mięśniową na cm2 klatki piersiowej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 15 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Więksi? Bo mają grubsze kości? Co rozumiemy przez więksi? Że są wyżsi, więcej ważą? Mają większą masę mięśniową na cm2 klatki piersiowej? Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 1 minutę temu, karpik napisał(a): Tak. @Denis Bad Boy Załęcki Kto jest większy Pudzian czy Wembayama? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Kapitan! Kapitan! Kapitan! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Hart wielki wystep 15k**** zbiorek Brunson Pan Wemby 6fgm i 6TOs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu No i nie wiem kto większy, kto mniejszy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Piękni są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Że Knicks są faworytami? Nieeeeeee Let them sleep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) GOAT no i co tam, że 11 w tym roku wielki mecz, jeszcze piękniejsza metamorfoza Edytowane 2 godziny temu przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balech Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Sędziowie nawet płaczkom nie dali rady pomóc hehe Wspaniałe zwycięstwo, ewidentnie liga pompuje tych łokciarzy, ale i Foster nie dał rady xd Go Knicks go! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camby23 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Wemby wyglądał na wykończonego w drugiej połowie. KAT musi spiąć poślady i utrzymać ten poziom. To będzie klucz w tej serii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balech Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 7 minut temu, camby23 napisał(a): Wemby wyglądał na wykończonego w drugiej połowie. KAT musi spiąć poślady i utrzymać ten poziom. To będzie klucz w tej serii. Klucz żeby te pasiaki dały grać Knicksom, no k**** bez jaj, 12 ft vs 0 pod koniec 2 kwarty. Knicks rozjebac tych pokemonów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Widzieliście jaką muzyczkę dojebali na s5 knicks? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Ja tam nic do Spurs nie mam, bo rozbroili najwiekszą cipę tej ligi, dzięki czemu NBA da się znowu oglądać, ale... co Knicks robią to jest niemożliwe. Że oni na taki poziom wejdą, że Towns wyhoduje jądra, to ja się nie spodziewałem i z przyjemnością biję się w pierś, jak bardzo się myliłem. Szkoda, że Chandler i Joey nie dożyli tych czasów, ale... ich duch zawsze będzie unosił się nad MSG! Go Knicks! Od lat nie miałem takiej podjarki ligą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 57 minut temu Udostępnij Opublikowano 57 minut temu Kupię koszulkę Harta to po tych po Btw co Towns mijał Wembyego na koźle w 1H to bajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 42 minuty temu Udostępnij Opublikowano 42 minuty temu piękny redemption arc Townsa się szykuje. przez 3Qs był najlepszy na parkiecie, mijał Wembanyamę jak chciał i super grał w D. a potem w 4Q już egzekucja od OG oraz Brunsona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 minut temu Autor Udostępnij Opublikowano 28 minut temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi