Skocz do zawartości

Eastern Conference Semi Finals : (1) Detroit (60-22) - (4) Cleveland (52-30)

Kubbas

Kto wygra serie?  

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto wygra serie?

• Cavs 4
      0
    • Cavs 5
      0
    • Cavs 6
      9
    • Cavs 7
      7
    • Pistons 4
      0
    • Pistons 5
      1
    • Pistons 6
      10
    • Pistons 7
      3

Rekomendowane odpowiedzi

17 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

Zwycięzców się nie sądzi! :P

no tak, a fatalne mecze trzeba przemilczeć, sensowne podejście do instytucji takiego czegoś jak forum, wygodne, choć chyba niezbyt mądre

Pistons w lato mają jedno zadanie, znaleźć drugiego strzelca do Cade'a, mam wrażenie, że to wszystko zaprocentuje, nie ma lepszego boosta dla rozwoju niż takie porażki

no i brawa dla Mitchella, w końcu dopiął swego, teraz następne arcytrudne zadanie, bo o finałach konfy Lillarda czy po dzisiejszym sezonie Edwardsa niewielu ostatecznie pamięta

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

Mitchell zagral chyba swoj najbardziej kompletny i poukladany mecz jako zawodnik Cavs w PO!

Allen PO zyciowka, Merrill zyciowka dzisiaj, Mobley dal dzisiaj rade. 
Detroit trzeba uszanowac co zrobili w dwa lata, podobna historia do Cavs 3 lata temu. Dzisiaj Cade nie dowiozl i tyle bo to od niego musi sie zaczynac suckes Pistons.

Jenkins, Robinson, Thompson, Sasser i Levert przynajmniej solidnie, wstydu nie zrobili.

*Harden to balast niestety, alecjak utrzymal TO bajerke do minimum to i zero-szejsc przezyjemy i missed 15ft druzynowo…

Edytowane przez memento1984

7 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

no tak, a fatalne mecze trzeba przemilczeć, sensowne podejście do instytucji takiego czegoś jak forum, wygodne, choć chyba niezbyt mądre

Masz na myśli siebie po porażkach Nuggets, hipokryto? :)

Po za tym po każdym słabym meczu Hardena jest masa komentarzy. A jak był bardzo dobry lub świetny w G3-G5 to nie było jednego posta w tej sprawie. 

Idź się chłopie przewietrz, bo znowu tylko zaczepki szukasz :)

44 minuty temu, MarcusCamby napisał(a):

Masz na myśli siebie po porażkach Nuggets, hipokryto? :)

w sensie, że co? nie było mnie po porażkach Nuggets?

Po za tym po każdym słabym meczu Hardena jest masa komentarzy. A jak był bardzo dobry lub świetny w G3-G5

to jest bardzo dziwne, że ludzie piszą na forach jak ktoś zagrał źle, a nie srajo pod siebie jak typek zarabiający 40M za rok wykona swoją pracę

Idź się chłopie przewietrz, bo znowu tylko zaczepki szukasz :)

nie szukam zaczepki Marcus, to nie ja wysyłam do ludzi ordynarne, chamskie i odklejone PW, bo mi ktoś Murzyna obraził, zastanów się jeszcze raz kto tu potzebuje ochłonąć

a Hardena oczywiście zdążyłem pochwalić już wcześniej, ale chyba byłeś zajęty urządzaniem głowy w dupie i mogłeś nie zauważyć, życie

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

W dniu 12.05.2026 o 11:17, człowiek...morza napisał(a):

jak na moje najlepszy był mobley

Bardzo dobra 3-4 opcja w drużynie 👍

2 godziny temu, memento1984 napisał(a):

*Harden to balast niestety, alecjak utrzymal TO bajerke do minimum to i zero-szejsc przezyjemy i missed 15ft druzynowo…

Nie zgadzam się w ogóle.

Wymiana Garlanda za Hardena była tym, czego ta drużyna potrzebowała -pozyskanie drugiego ofensywnego gracza do Mitchella, bo Mobley nadal się na drugą opcję ofensywną nie nadaje. Doświadczenie Hardena i mimo jebania go jak psa, to te wymuszone osobiste i możliwość prowadzenia gry, żeby nie zajeżdżać Speedy są wg mnie tu za bardzo lekceważone. 

@MarcusCamby czekam na przeprosiny za "papierowego lidera";)

Super, że Cavs są wreszcie w Finale Konfy! 💪 

Ciężko przewidzieć jak to się potoczy, ale wreszcie będę miał po co oglądać Finały NBA, bo albo będą w nich grali Knicks, albo Cavs! Oby mistrz był ze Wschodu!💪

Edytowane przez Alonzo