Skocz do zawartości

Eastern Conference Semi Finals : (1) Detroit (60-22) - (4) Cleveland (52-30)

Kubbas

Kto wygra serie?  

28 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto wygra serie?

• Cavs 4
      0
    • Cavs 5
      0
    • Cavs 6
      9
    • Cavs 7
      6
    • Pistons 4
      0
    • Pistons 5
      1
    • Pistons 6
      10
    • Pistons 7
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Szukając pozytywów dla Pistons przed dzisiejszym elimination game to obecne Detroit ma bilans 2-0 w wyjazdowych grach tej wagi. 

W tamtym roku wygrali G5 w MSG, a w bieżących playoffs przydarzył się pamiętny cud w 2H G6 na Florydzie. 

Dla niektórych to może być ostatni mecz w barwach Pistons. Niech gryzą parkiet, bo często tak jest się zapamiętanym jak twój ostatni mecz.

4 godziny temu, ely3 napisał(a):

Mój komentarz jest taki ,że odkąd okazało się ,że Edwards woli sobie odpoczywać na kanapie niż grać z Denver bo wyszedł z założenie że cienkich Nugets to Sota pokona bez połowy składu to biegasz po całym forum i wylewasz żale niczym porzucona kochanka.

JA rozumiem ,zę jesteś jakoś nienaturalnie emocjonalnie związany z Denver ale czas jednak dorosnąć i zamknąć ten rozdział .Przegrali to przegrali nie ma sensu wylewać swoją rozpacz dzień w dzień 

no cóż, na psychologii też najwidoczniej c***a się znasz

i jeszcze Denis lajkujący te posty, widać co i kogo boli XD

-----------

9 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

i jeszcze Denis lajkujący te posty, widać co i kogo boli XD

ja po prostu uważam, że ewidentnie nie otrząsnąłeś się po tej serii Nuggets i powinieneś odpocząć, bo tylko wystawiasz się na strzały, skoro już nawet taka rura w miarę dobrze z tobą jedzie

to forum to nie jest moje jedyne źródło pisania o lidze, nacodzień mam stały kontakt z 15 osobami, większość jest związana lub kiedyś była na e-nba, ani razu nikt tam mi nie napisał nic w tym tonie, bo to już dawno za mną choć rozczarowanie było spore i gdzieś to tam zawsze będzie ciążyć, bo się człowiek przyzwyczaił do innych standardów i to chyba naturalne

a Wy dalej możecie sobie myśleć co tam chcecie i używać tego wytrychu jak tylko niewygodne będzie co napiszę, po co powiedzieć, że dojebałem farmazon z Wadem, lepiej napisze, że LBSa odkleiło, jeszcze lajeczki się złapie

z Bogiem tam

19 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

proszę użytkownika @ely3 o stosowny komentarz

a nie

w dupalu to mam

odpalilem niektore z tych D zagran i to przeciez przyklad na ~gowno-stat.

macie landing page zeby filtrowac na nba.com short vids? kiedys to mialem ale nie moge znalezc tego 😕 nbaplaydb.com jest dupne

Wypada pogratulowac Pistons, po przegranej w slabym stylu przyszli naladowani i narobili nam na glowe przed nasza publicznoscia.

Mitchell to jest poprostu elitarny przegryw z boiskowym iq oubre jr i niestety trzeba przyznac ze Harden robi w portki as advertised.

31 minut temu, Kubbas napisał(a):

Zrzut ekranu 2026 05 16 023933

smieszna sprawa bo wymieniasz Hardena na 40 latka Lebrona i jestem pewien ze Cavs to biora

i tak moze bedzie - fani Lakers pluja na Jamesa, niech wroci

Harden z Mitchellem w drugich połowach g5 i G6 są łącznie 10/38

ta seria powinna się dawno skończyć

miło widzieć, że wróciłeś Jalen, piękny był dziś Duren, piękniusi

Bareja by tego nie wykminił

a to jedna z piękniejszych akcji jakie widziałem w playoffach, może być naprawdę ikoniczna, Pistons do tego momentu spudłowali bodaj 8 kolejnych rzutów

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

W końcu dowieźli tabletki dla Durena albo po prostu przypomniał sobie, że zaraz ma podpisać nowy kontrakt? 😄 Ausar też wyszedł trochę z Ben Simmons mode 

Najważniejsze, że obudzili się w dobrym momencie. Jutro game 7 i kończymy tą serię, mam nadzieję że po takim blowoucie Cavs już się nie podniosą