Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano Wtorek o 16:25 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 16:25 Może jeszcze poczekajcie chwilę, bo będzie trochę wstyd jakby czasem Spurs to w miarę spokojnie ogarnęli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Wtorek o 16:53 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 16:53 (edytowane) spokojnie, przecież grają przecież camcerowi Julkowi, niegrywalnemu w PO Gobowi i bez dwóch najważniejsych rolsów w całej lidze a kto wie czy nie w historii na pewno jeszcze coś pokażą gorzej jak się okaże, że samozwańczy MVP nie może grać w PO 30 minut + wtedy będzie lekki krzywulec Edytowane Wtorek o 16:53 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balech Opublikowano Wtorek o 16:57 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 16:57 No i Ant na jednej nodze i useless w obronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano Wtorek o 16:59 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano Wtorek o 16:59 5 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): spokojnie, przecież grają przecież camcerowi Julkowi, niegrywalnemu w PO Gobowi i bez dwóch najważniejsych rolsów w całej lidze a kto wie czy nie w historii na pewno jeszcze coś pokażą gorzej jak się okaże, że samozwańczy MVP nie może grać w PO 30 minut + wtedy będzie lekki krzywulec Ty chyba masz PTSD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Wtorek o 17:01 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 17:01 Teraz, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a): Ty chyba masz PTSD pamiętaj, że Wolves mają teraz dwóch graczy NBA, to nie moje urojania, takie są fakty 7 minut temu, balech napisał(a): No i Ant na jednej nodze i useless w obronie a tak 2 i pół, bo Ant ma jedną nogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano Wtorek o 21:42 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:42 (edytowane) 5 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): @rw30 co Hamerykanie mówio po tym wystąpieniu, śledzisz sprawę? Mówio że lepiej przegrać mecz w rundzie drugiej niż być dziffko niejakiego Terrencea Shannona Juniora w rundzie pierwszej Edytowane Wtorek o 21:43 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano wczoraj o 01:16 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 01:16 (edytowane) 10 godzin temu, rw30 napisał(a): Mówio że lepiej przegrać mecz w rundzie drugiej niż być dziffko niejakiego Terrencea Shannona Juniora w rundzie pierwszej o tym Terrencie mowa? osobliwie dość wygląda umniejszanie młodemu, gdy Twój Brodaty idol odpiernicza taką błazenadę kolejne PO z rzędu Edytowane wczoraj o 08:23 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano wczoraj o 10:45 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:45 9 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): osobliwie dość wygląda umniejszanie młodemu, gdy Twój Brodaty idol odpiernicza taką błazenadę kolejne PO z rzędu zdaje się, że zupełnie nie zrozumiałeś mojego wpisu. Choć może to i lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 2 godziny temu, rw30 napisał(a): zdaje się, że zupełnie nie zrozumiałeś mojego wpisu. Choć może to i lepiej. myślisz? możliwe a powiedz, lepiej być - jak to ładnie i z klasą określiłeś - dziwką Shannona w pierwszej, czy Conleya w drugiej, od G1 począwszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu (edytowane) czekaj, próbujesz porównywać dopuszczenie do czegoś takiego (+ kilka podobnie uncontested layupów) przez jakiegoś z dupy rolesa w elimination game do występu w którym gość robi rekord w historii play off w blokach???? może w jakimś świecie da się to robić, ale ja sobie odpuszczę, także grypsuj tu dalej ale ja już kończę udział w tym wątku, hejka Edytowane 18 godzin temu przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu 48 minut temu, rw30 napisał(a): czekaj, próbujesz porównywać dopuszczenie do czegoś takiego Jeny jaki Ty jesteś kontrowersyjny? Twoim zdaniem co niby on miał zrobić w tej sytuacji, złapać trzeci faul ? ile jest graczy, którzy w ogóle by tu wyskoczyło do tego? 50 minut temu, rw30 napisał(a): + kilka podobnie uncontested layupów) przez jakiegoś z dupy rolesa w elimination game do występu w którym gość robi rekord w historii play off w blokach???? no taki to był rekord, gdzie 3/4 na oko to goaltanding lub faule, co jeszcze napiszesz by udowodnić jak to masz obiektywne spojrzenie na ten team? 52 minuty temu, rw30 napisał(a): może w jakimś świecie da się to robić, ale ja sobie odpuszczę, także grypsuj tu dalej każdy mój gryps będzie przynajmniej mój, a nie gulaszem opinii zasłyszanych od innych, gdzie na koniec i tak gif jest tym czymś najbardziej autentycznym więc na koniec nie dziwi, że kończysz, lepiej już nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Behemot Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Nie lubię gościa, tak jak i innych dominatorów, którzy psują zabawę na lata (np. Schumacher, Jordan, Armstrong, Pogacar, GSW). Do tego irytuje mnie to jego parcie na szkło, tu jestem mnichem Shaolin, tu gram w szachy w kultowym miejscu w NY, tu w głowie liczę całki. Edytowane 2 godziny temu przez Behemot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi