Skocz do zawartości

Victor Wembanyama

lorak

Rekomendowane odpowiedzi

spokojnie, przecież grają przecież camcerowi Julkowi, niegrywalnemu w PO Gobowi i bez dwóch najważniejsych rolsów w całej lidze a kto wie czy nie w historii

na pewno jeszcze coś pokażą

gorzej jak się okaże, że samozwańczy MVP nie może grać w PO 30 minut + 

wtedy będzie lekki krzywulec

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

5 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

@rw30 co Hamerykanie mówio po tym wystąpieniu, śledzisz sprawę?

Mówio że lepiej przegrać mecz w rundzie drugiej niż być dziffko niejakiego Terrencea Shannona Juniora w rundzie pierwszej 

Edytowane przez rw30

10 godzin temu, rw30 napisał(a):

Mówio że lepiej przegrać mecz w rundzie drugiej niż być dziffko niejakiego Terrencea Shannona Juniora w rundzie pierwszej 

o tym Terrencie mowa?

terrence.png

osobliwie dość wygląda umniejszanie młodemu, gdy Twój Brodaty idol odpiernicza taką błazenadę kolejne PO z rzędu

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

czekaj, próbujesz porównywać  dopuszczenie do czegoś takiego 

(+ kilka podobnie uncontested layupów) przez jakiegoś z dupy rolesa w elimination game do występu w którym gość robi rekord w historii play off w blokach????

basketball-james-harden.gif

może w jakimś świecie da się to robić, ale ja sobie  odpuszczę, także grypsuj tu dalej ale ja już kończę udział w tym wątku, hejka

Edytowane przez rw30

48 minut temu, rw30 napisał(a):

czekaj, próbujesz porównywać  dopuszczenie do czegoś takiego 

Jeny jaki Ty jesteś kontrowersyjny? Twoim zdaniem co niby on miał zrobić w tej sytuacji, złapać trzeci faul ? ile jest graczy, którzy w ogóle by tu wyskoczyło do tego? 

50 minut temu, rw30 napisał(a):

+ kilka podobnie uncontested layupów) przez jakiegoś z dupy rolesa w elimination game do występu w którym gość robi rekord w historii play off w blokach????

no taki to był rekord, gdzie 3/4 na oko to goaltanding lub faule, co jeszcze napiszesz by udowodnić jak to masz obiektywne spojrzenie na ten team?

52 minuty temu, rw30 napisał(a):

może w jakimś świecie da się to robić, ale ja sobie  odpuszczę, także grypsuj tu dalej

każdy mój gryps będzie przynajmniej mój, a nie gulaszem opinii zasłyszanych od innych, gdzie na koniec i tak gif jest tym czymś najbardziej autentycznym

więc na koniec nie dziwi, że kończysz, lepiej już nie będzie

Nie lubię gościa, tak jak i innych dominatorów, którzy psują zabawę na lata (np. Schumacher, Jordan, Armstrong, Pogacar, GSW). 

Do tego irytuje mnie to jego parcie na szkło, tu jestem mnichem Shaolin, tu gram w szachy w kultowym miejscu w NY, tu w głowie liczę całki. 

Edytowane przez Behemot