Skocz do zawartości

Lakers.e-nba.pl

Qpa

Rekomendowane odpowiedzi

niestety ciezko znalezc lepsza fotke niz ta co jest.

jak jest to w zoltym stroju:D

albo nie bardzo pasuje do koncepcji...

No te znalazlem, spacerujacy tam nie pasuje, a w zoltych koszulkach nie moglem dac bo Gasol jeszcze w zoltej nie gral. No i tak wogole mam nadzieje ze kiedys bedziemy sie smiac z tego ze nie szlo znalezc fotki Bynuma, bo skandal! Na hayoo w dziale NBA nie ma nawet swojej galerii. Czyli ma jeszcze cos Andrew do udowodnienia fotoreporterom ;)

ja w tej chwili robie max co moge robic. wrzucam tyle newsow ile sie da. jakies mecze ktorych nikt nie bral wzialem

a zaczyna byc gorzej bo magisterka meczy mnie strasznie. bardziej hcyba fizycznie niz psychicznie.

ale wsparcie by sie przydalo. bo im wiekszy ruch na stronie tym wiecej wygrywamy?:)

ja w tej chwili robie max co moge robic. wrzucam tyle newsow ile sie da. jakies mecze ktorych nikt nie bral wzialem

a zaczyna byc gorzej bo magisterka meczy mnie strasznie. bardziej hcyba fizycznie niz psychicznie.

ale wsparcie by sie przydalo. bo im wiekszy ruch na stronie tym wiecej wygrywamy?:)

widze i myslalem zeby zrobic cos takiego jak wyroznienie czy co dla najaktywniejszego newsmana bo w cholere duzo piszesz :)

ale chodzilo mi o te dzialy poboczne np. historia loga. nie wszystkie jeszcze dzialaja

a co sądzicie na temat pomocy w budowaniu strony :> oczywiście to tylko moja propozycja.

jeżeli ktoś ma wolną chwile to mógłby napisać jeden z działów i podesłać chłopakom. myśle, że nawet - jeżeli zamierzaliby stowrzyć swoją wersje danego działo to tymczasowo mogłoby to wypełnić luki na stronie.

Bądź też uzupełnili, odświeżyli, uzupełnili dany tekst stworzony przez czytelnika.

chyba takie coś wchodzi w gre ?

Panowie graficy nie wiem co macie za problem wziąść tego Bynuma w żółtym stroju pobawić się maskami i przekolorozywać jego ubranie ?

Nawet w Gimpie mógłbym(gdyby mi się chciało :PP) to zrobić.

Narzędzie pobierania koloru z drugiego zdjęcia + maski w Gimpie i warstwy w zupełności wystarczą:).

Nie wiem dlaczego mielibyście mieć z tej racji problemy.

Osobiście uważam, że ten Bynum bardzo kiepsko wygląda i powinniście "coś" z tym zrobić.

Odnośnie pomysłu k0be jak będzie czas to mógłbym spróbować napisać jakiś artykuł, ale trzeba by było poczekać na jakiś odzew ze strony Qpa'y, Marcool'a, bb2'sa i Vana, bo z tego co wiem to oni najbardziej rządzą lakers.e-nba.pl :)

Tak więc do dzieła

Niestety brak czasu nie pozwala mi na duże pole manewry przy pracy nad stronką. W zasadzie ograniczam się do 1 opisu meczu tygodniowo. Dzięki bogu, że jest bb2, bo gdyby nie on to oprócz relacji ze spotkań nie byłoby żadnych innych newsów.

Co do brakujących działów, to bardzo pomału, ale staram się to aktualizować. Kilka dni temu dodałem kilka tapet, niedługo uzupełnię resztę merytorycznych działów.

Filmiki i zdjęcia na razie odpadają, bo chciałbym, żeby to było bardziej zautomatyzowane. W przypadku filmów myślałem o koncepcji 'łeb tu ziro' i oddaniu władzy użytkownikom. W wielkim skrócie polegałoby to na tym, że ludzie mogliby dodawać embedy z youtuba i ewentualnie linki do ściągnięcia danego filmu z jakiegoś rapida. Ale nie wiem czy uda nam się to zrobić, bo ograniczają nas możliwości techniczne.

P_M. Jak masz chęci to śmiało pisz i podsyłaj do mnie.

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Wyczyscilo nam plik z newsami. Nie wiem jak to sie stalo. Mam kopie zapasowa z 10 stycznia :/ Serwerownia powinna robic buckupy co jakis czas, wiec moze cos uda sie jeszcze odzyskac, ale nie wiem nawet z kim gadac, bo z borysem zlapac kontakt to graniczy z cudem.

A tej kopii i tak przywrocic nie moge bo wywala mi jakies bledy...

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.