Mich@lik Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 poszlo poszlo:) brakuje mi opcji cofnij po wejsciu do newsa i cos nie tak z sonda, po zaglosowaniu nie ma glosu przy moim gosciu i jakies dziwne htmlowskie texty wyskoczyly. ale generalnie robi wrazenie stronka. az milo. zeby jeszcze zaczeli grac tak ja kwyglada stronaka to bedie dobrze:) Oj Qpa Qpa.. naprawiłem za Ciebie.. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qpa Opublikowano 31 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Ale co naprawiles, bo ja nic nie widze? Wrócia nie zrobiles bo ni ma, a daty na serwerze w plikach sondy tez jakies nie dzisiejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Ale co naprawiles, bo ja nic nie widze? Wrócia nie zrobiles bo ni ma, a daty na serwerze w plikach sondy tez jakies nie dzisiejsze. CHMODy 8) . O pierwszym pogadamy/zobaczymy w weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2k4 Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Ne ma co, chłopaki się postarał Strona wygląda super, mam nadzieję, że teraz będą częściej pisane newsa ( czyt. tak jak w ostatnim czasie) P.S. W "Media" "inne" i "About" nie działają odnośniki :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore_old Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 WOW, fajnie to teraz wyglada. az chce sie pisac ;-) nie wiem czy przeoczylem czy nie bylo pisane - kto jest autorem nowego layoutu? grat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graboś Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Stronka naprawdę fajnie się prezentuje, az powiewa świeżością jak się teraz odwiedza lakers.e-nba. Jesli już miałbym się do czegos przyczepic, to dla mnie jest trochę za ciemno po bokach, jakoś dziwnie wygląda ten czarny kolor, ale pewnie się przyzwyczaję. Poza tym może Fartman by sie zgodził i wrzucilibyśmy jego jakąś tapetę z Kobem na stronę, ostatnio nawet zrobił dwie czy trzy. kore, nową grafę zrobił Marcool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qpa Opublikowano 31 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Czarny? :shock: To jak Ty masz ten monitor ustawiony??? Toz to fiolecik piekny jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graboś Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Czarny? :shock: To jak Ty masz ten monitor ustawiony??? Toz to fiolecik piekny jest. No może i masz rację :wink: Pojasniłem monitor na maksa i dostrzegam ten "fiolecik" :wink: Jeszcze na jedną rzecz zwróciłem uwage, jak przwesuwam stronę w doł lub w górę rolką na myszce, to ta częsc z newsami sie nie rusza, trzeba to zrobic klikając na suwak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fartman Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 marcool powrocil :] hahaah, no ladnie to sie prezentuje, powiem swiezosci ale ja bym sie zastanowil nad zmiana foty na gorze albo moze zrobieniu kilku zmieniajacych sie czy jakiejs lajtowej animacji bo to co teraz macie to jakos nie zacheca do kibicowania, wygladaja jakos tak smutno, rozproszeni nie wiem jakos powinni bardziej ozywiac ta gore, takie moje 2 slowa ;-) Fajna robota panowie, A Marcool jakis collab powinien ze mna ogarnac trojwymiarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qpa Opublikowano 1 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Czarny? :shock: To jak Ty masz ten monitor ustawiony??? Toz to fiolecik piekny jest. No może i masz rację :wink: Pojasniłem monitor na maksa i dostrzegam ten "fiolecik" :wink: Jeszcze na jedną rzecz zwróciłem uwage, jak przwesuwam stronę w doł lub w górę rolką na myszce, to ta częsc z newsami sie nie rusza, trzeba to zrobic klikając na suwak. Opcja przewijanie rolka dziala niestety tylko w IE i nic na to nie poradze. To i tak jedyny skrypt do przewijania div'ów jaki udalo mi sie znalezc (dzialajacy we wszystkich przegladarkach). Szczerze mowiac to w ogole bylem przeciwny rozwiazaniu z przewijana ramka, ale marcool sobie wymyslil taki, a nie inny uklad strony i musialem sie dostosowac. MOzna bylo dac co prawda zwyklego iframe'a, ale nie pozwala on na manipulowanie wygladem suwakow (jest tylko opcja pod IE, no ale kto dzis uzywa IE?). Reszta bylaby raczona widokiem okropnego szarego suwaka. Takie cos jest chociazby na http://wally.e-nba.pl/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 panowie a mozna by tak jeszcze zrobic bezposredni link do forum naszego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qpa Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 panowie a mozna by tak jeszcze zrobic bezposredni link do forum naszego? Dziekuje z zwrocenie uwagi. Redakcja bardzo sobie ceni opinie osob odwiedzajacych nasza strone. Link juz dodany oczywiscie. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 qpa a gdyby tak na glownym poziomym menu zamiast inne wpisac forum i dac od razu link do tego forum? bo sa inne spoko ale na chat malo kto zaglada, czasami podczas spotkan, ale to sie chyba w tym sezonie jeszcze nie zdarzylo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Eee brzydkie to :/ Zbyt rozmazane a Bynum to wogole śmiesznie wyglada.. Beee :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2k4 Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 A mi się podoba dużo bardziej od poprzedniego zdjęcia, bo wszyscy wyglądali na nim na takich zawiedzionych i wkurzonych, a teraz u wszystkich widać wolę zwycięstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 ale o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2k4 Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 O główną fotę na lakers.e-nba.pl główny baner, czy jak to tam nazwać :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 a to sie zmienila?! szczerze mowiac to biorac pod uwage fakt ze nei ma juz kwame w naszej druzynie a sa gasol czy bynum to chyba wypadaloby zmienic fotke:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 przecież bb fotka jest zimeniona.. i dlatego pisze, ze to rozmycie jest brzydkie.. A Bynum to wogole wyglada jak nie Bynum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 aa dopiero teraz odswiezylem i widze zmiane:) nie jest zle;) wrecz przeciwnie dobrze jest:d choc tego bynuma i odoma bym poprawil... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi