Skocz do zawartości

[FBX] FBX#2 - Sezon 2025/26

RonnieArtestics

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Tizz napisał(a):

ale ta Queta przepłacany wszędzie :D

Chłop zanosi się na to że będzie robił w granicach DD co się przełoży na 38-43 fppg. Wazy 19 fp, jeśli będzie tyle robił ile przewiduje to będzie wart wydanych na niego pieniędzy.

Parę tygodni i wszyscy będziemy mądrzejszy.

4 godziny temu, antek napisał(a):

Chłop zanosi się na to że będzie robił w granicach DD co się przełoży na 38-43 fppg. Wazy 19 fp, jeśli będzie tyle robił ile przewiduje to będzie wart wydanych na niego pieniędzy.

Parę tygodni i wszyscy będziemy mądrzejszy.

nie no, widzę, że Ty JUŻ to wiesz :D
a piszą, że to Garza się objawi, a skorzysta Boucher, wszystko wróżenie z fusów za 150 wirtualnej waluty

42 minuty temu, Tizz napisał(a):

nie no, widzę, że Ty JUŻ to wiesz :D
a piszą, że to Garza się objawi, a skorzysta Boucher, wszystko wróżenie z fusów za 150 wirtualnej waluty

Gdzie napisałem że już to wiem ? Na tym polega gra w grę, że każdy ma inne produkcje wobec zawodników. Jak pokazuje rozdania w trzech fbxach większość wierzy że czorny Portugalczyk będzie robił sporo, może większość się mylić, wtedy ty wjeżdżasz cały na biało z szampanem w ręku w rytm JWP " a nie mówiłem, wszystko co wypuszczam sprawia, że zaniemówiłem". Wszyscy się kłaniają w pas i sprzedajesz płatne e-booki gry w FBX.

6 minut temu, antek napisał(a):

wtedy ty wjeżdżasz cały na biało z szampanem w ręku w rytm JWP " a nie mówiłem, wszystko co wypuszczam sprawia, że zaniemówiłem". Wszyscy się kłaniają w pas i sprzedajesz płatne e-booki gry w FBX.

...albo wjeżdżamy my, nabywcy w trzech FBXach Nemiasa "over 100$$$" Quety i nagrywamy podcast jak to na promocji mozna za niespełna 20 salary nabyć kozaka 🔥