RonnieArtestics Opublikowano 7 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 3 godziny temu, Krzemo napisał(a): zgłaszam się @RonnieArtestics Done Godzinę temu, antek napisał(a): To i od razu mnie jak możesz odblokować. Bana mam do 8 listopada, obiecuję że nikogo przed północą nie wybiorę Nice try. Jutro cię odblokuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 7 Listopada Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 8 minut temu, TryczekSzukarek napisał(a): Dopiero po aktualizacji 8.11. Można Cię odblokować - był o to krzyk w zeszłym sezonie Nie podoba mi się to, ale rozumiem że sprawa została przebadana rok temu i nie ma wyjścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 7 Listopada Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 5 minut temu, antek napisał(a): Nie podoba mi się to, ale rozumiem że sprawa została przebadana rok temu i nie ma wyjścia Mi też się to rok temu nie podobało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 7 Listopada Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 31 minut temu, TryczekSzukarek napisał(a): Mi też się to rok temu nie podobało A jeśli mogę zapytać to dlaczego tak ma być ? Jakie są argumenty za ? Bo dla mnie ban do 8 listopada, oznacza że 9 listopada już jest dniem po banie, kiedy można pobierać FA. Czego nie rozumiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 7 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 14 minut temu, antek napisał(a): A jeśli mogę zapytać to dlaczego tak ma być ? Jakie są argumenty za ? Bo dla mnie ban do 8 listopada, oznacza że 9 listopada już jest dniem po banie, kiedy można pobierać FA. Czego nie rozumiem ? Bardziej chodziło o to że Masz bana do 8 listopada, czyli 8 listopada o 9 naszego czasu kończy się 7. Listopada w USA. Więc wraz z przesunięciem dnia na Yahoo cie odbanuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 7 Listopada Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 1 godzinę temu, RonnieArtestics napisał(a): Done 2 godziny temu, antek napisał(a): No to banuj ponownie, coś źle policzyłem i ten Keldon m się jednak nie mieści xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 7 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada (edytowane) 13 minut temu, Krzemo napisał(a): No to banuj ponownie, coś źle policzyłem i ten Keldon m się jednak nie mieści xD Znowu Keldon ? Jak coś wieczorem cie zbanuje i przywròce co tam miales bo muszę najpierw zrobić update za ostatnie kilka dni. Edytowane 7 Listopada przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 7 Listopada Udostępnij Opublikowano 7 Listopada @RonnieArtestics układ taki wymian, że nic do przywrócenia nie będzie, tylko Keldon wraca na FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 9 Listopada Udostępnij Opublikowano 9 Listopada Z chęcią wysłucham ofert za trio Lively, Ivey, Bailey Młode, dobre chłopaki. Na klatce zawsze dzień dobry mówią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 10 Listopada Udostępnij Opublikowano 10 Listopada Bailey i Ivey w kręgu moich zainteresowań. Na sprzedaż mam Bane, KCP, Eason, KPJ. Zapraszam na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 11 Listopada Udostępnij Opublikowano 11 Listopada kuffa znowu moj kalkulatorek w głowie nie zadziałał... a po sekundzie już widziałem w excelu przekroczonko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 12 Listopada Udostępnij Opublikowano 12 Listopada @RonnieArtestics jeśli moja dzisiejsza aktualizacja dobrze działa to przekroczyłem salary o 1fp pobierając Watsona.. zerknij proszę i oznacz bana wracając mi Tyrese Martina za niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 12 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 22 minuty temu, Szulim napisał(a): @RonnieArtestics jeśli moja dzisiejsza aktualizacja dobrze działa to przekroczyłem salary o 1fp pobierając Watsona.. zerknij proszę i oznacz bana wracając mi Tyrese Martina za niego Ok, koło dwunastej na przerwie sprawdzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 12 Listopada Udostępnij Opublikowano 12 Listopada (edytowane) A ja nie wiem czy nie przekroczyłem salary pobraniem Vince Williamsa za Claytona ale proszę o sprawdzenie czy pensja Williamsa jest prawidłowo wyliczona bo trochę nierealne wydaje mi się że ma 32,75fp po poprzednim sezonie. On w zeszłym sezonie miał pensje 36,4fp. Na Yahoo pokazuje za zeszły sezon 21,1fp. Wiem że to się może trochę różnić u nas ale chyba nie aż tyle zwłaszcza że w zeszłym sezonie on grał mega mało i mega c***owo. Jeśli po weryfikacji faktycznie takie ma to oczywiście ban przyjmuje z pokorą. Dobra sprawdziłem sam według regulaminu jak się wylicza pensje niestety się zgadza bo w zeszłym sezonie rozegrał tylko 27 meczów. No to ban Edytowane 12 Listopada przez Mikowal83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 12 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada Hmm.. a czy Wiecie że minęło z 20 dni sezonu i zrobiliscie już 11 czy 12 banów ? Ogarnijcie się chłopy bo ja serio nie mam czasu codziennie aktualizować składów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 12 Listopada Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 11 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Hmm.. a czy Wiecie że minęło z 20 dni sezonu i zrobiliscie już 11 czy 12 banów ? Ogarnijcie się chłopy bo ja serio nie mam czasu codziennie aktualizować składów wystarczy zwiększyć salary do 500 fp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 12 Listopada Udostępnij Opublikowano 12 Listopada O przepraszam ale to mój pierwszy ban w tym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 12 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada (edytowane) Goozman i Szulim - 25.11 Mikowal83 - 26.11 składy zaktualizowane w arkuszu, na Yahoo za trzy minuty też będą powroty waszych graczy. W dniu 11.11.2025 o 07:07, goozman napisał(a): kuffa znowu moj kalkulatorek w głowie nie zadziałał... a po sekundzie już widziałem w excelu przekroczonko Dzięki że honorowo zostawiłeś Svi na benchu, wczoraj nie miałem czasu tego zrobić więc dzięki za fair play. Edytowane 12 Listopada przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 13 Listopada Udostępnij Opublikowano 13 Listopada Christian Braun oraz Trea Young na sprzedaż. Widzę że Young nie ma fanów w tej lidze ale może Braun Was zainteresuje. w zamian oczekuje produkcji, wiek nie ma znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 16 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada Potrzebuje SG który produkuje. Mogę oddać innego gracza który produkuje. Lub jakiegoś Garlanda dla kogoś komu nie zależy na wynikach tu i teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi