antek Opublikowano 28 Października Udostępnij Opublikowano 28 Października Jak ktoś ma ochotę zarobić trochę dolarów waiverowych i ma miejsce w salary to z chęcią bym pobrał zawodników z FA. Cena: prive Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada @bulek ban do 10.11 za Keldona Johnsona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 1 Listopada Udostępnij Opublikowano 1 Listopada Wymiana z @mac O'Neale za Middletona i 10$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada (edytowane) Puszczę po 8 rano bo teraz nie można, middleton zagrał mecz dziś. @Vic jesteś odblokowany Edytowane 2 Listopada przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 2 Listopada Udostępnij Opublikowano 2 Listopada Cześć, 27 letni Trea Young na sprzedaż. Pisze żeby później nie było że poszedł za tanio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 3 Listopada Udostępnij Opublikowano 3 Listopada Ace Bailey, Jaden Ivey - do wzięcia za grających na już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 3 Listopada Udostępnij Opublikowano 3 Listopada @TryczekSzukarek @Szulim nie mam pomysłu na ten sezon, tzn moje perły grają wyjątkowo przeciętnie, więc rozważę zakup popamancow/ talentów. Czekam z niecierpliwością na oferty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 3 Listopada Udostępnij Opublikowano 3 Listopada @antek odczytaj priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 4 Listopada Udostępnij Opublikowano 4 Listopada Trade z @Szulim Ace Bailey, Ja Morant, Mac McClung, Jaden Ivey oraz 20$ za Onyeka Okongwu, Royce O'Neale, Max Christie oraz Isaiah Jackson Salary przechodzi w obydwu zespolach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 4 Listopada Udostępnij Opublikowano 4 Listopada Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 4 Listopada Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 44 minuty temu, Szulim napisał(a): Potwierdzam raz na dekadę się budzisz - good job Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 4 Listopada Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 6 minut temu, evitacre napisał(a): raz na dekadę się budzisz - good job Mam podobne odczucia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 4 Listopada Udostępnij Opublikowano 4 Listopada Już poprzedni sezon miał taki być ale jak ci się kontuzjuje Cunningham i Banchero i nie grają polowe sezonu to co zrobisz oby teraz tfu tfu leciało dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 4 Listopada Udostępnij Opublikowano 4 Listopada Te 20$ rozśmieszyło mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 4 Listopada Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 16 minut temu, Tecu napisał(a): Te 20$ rozśmieszyło mnie To żebym miał równą liczbę w budżecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 5 Listopada Udostępnij Opublikowano 5 Listopada Jak ktoś jest fanem Baileya lub Iveya to z chęcią wysłucham za nich ofert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 5 Listopada Udostępnij Opublikowano 5 Listopada W dniu 24.10.2025 o 18:32, RonnieArtestics napisał(a): 06.11 panie @RonnieArtestics poproszę jutro o zdjęcie bana bo chciałbym wypier.. Kesslera w pizdu. no chyba że ktoś chętny zamiast bitwy na FA to zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 7 Listopada Udostępnij Opublikowano 7 Listopada W dniu 24.10.2025 o 18:32, RonnieArtestics napisał(a): @Krzemo przekroczyłeś 500 w salary pobraniem Johna Collinsa, wu te ef? Ban do 07.11 zgłaszam się @RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 7 Listopada Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2 godziny temu, Krzemo napisał(a): zgłaszam się @RonnieArtestics To i od razu mnie jak możesz odblokować. Bana mam do 8 listopada, obiecuję że nikogo przed północą nie wybiorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 7 Listopada Udostępnij Opublikowano 7 Listopada Godzinę temu, antek napisał(a): To i od razu mnie jak możesz odblokować. Bana mam do 8 listopada, obiecuję że nikogo przed północą nie wybiorę Dopiero po aktualizacji 8.11. Można Cię odblokować - był o to krzyk w zeszłym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi