Krzemo Opublikowano 19 Października Udostępnij Opublikowano 19 Października potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 19 Października Udostępnij Opublikowano 19 Października Mam pięciu zawodników ze znaczkiem C Allen Jarrett Ayton Dendre Lively II Dereck Okongwu Onyeka Jackson Isaiah Jak widać żadnych starców czy rencistów. Same dziki w kwiecie wieków. Jeśli ktoś ma braki pod koszem to zapraszam, może się dogadamy, bo z chęcią bym pozyskał w zamian zawodników z pozycji 1-2-3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 19 Października Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października @Vic ban na dwa tygodnie, przekroczyłeś saricem więc wywalam tez wszystkich co pobrałeś po nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 19 Października Udostępnij Opublikowano 19 Października To Vic nie będzie miał nawet 10 zawodników w składzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 19 Października Udostępnij Opublikowano 19 Października 40 minut temu, Mikowal83 napisał(a): To Vic nie będzie miał nawet 10 zawodników w składzie Zawsze może handlować, na to bana nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października auć, przekroczonko - poprosze o kolejnego bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października 23 godziny temu, goozman napisał(a): auć, przekroczonko - poprosze o kolejnego bana Jesteś bardzo grzeczny w tym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października Godzinę temu, evitacre napisał(a): Jesteś bardzo grzeczny w tym sezonie tak, nawet tego Rollinsa na dziś nie wystawiam tylko czekam aż @RonnieArtestics przyjdzie z pasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października Godzinę temu, goozman napisał(a): tak, nawet tego Rollinsa na dziś nie wystawiam tylko czekam aż @RonnieArtestics przyjdzie z pasem Pas to nie jest już metoda wychowawcza. Myślę, że przyjdzie i da szlaban, jakbym miał obstawiać to ze dwa tygodnie. Rozier z Billupsem tak stawiają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 24 Października Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października Zaraz to ogarnę, dzięki za info @goozman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 24 Października Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października @Krzemo przekroczyłeś 500 w salary pobraniem Johna Collinsa, wu te ef? Ban do 07.11 @Vic 02.11 @goozman 06.11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października 4 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a): @Krzemo przekroczyłeś 500 w salary pobraniem Johna Collinsa, wu te ef? Ban do 07.11 Heh no trudno, nie sprawdziłem ile ma, a myślałem, że moje 35 fp zapasu pomieści każdego ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 24 Października Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października Teraz, Krzemo napisał(a): Heh no trudno, nie sprawdziłem ile ma, a myślałem, że moje 35 fp zapasu pomieści każdego ;] Miałeś 15 zapasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października k****, ligi mi się pojebały, sądziłem że mamy 500 fp ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 25 Października Udostępnij Opublikowano 25 Października Yebany wolny slot. nie ta kolejnosc. na dwa tygodnie poprosze urlop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 25 Października Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 1/5 ligi już na urlopie, nice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 26 Października Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października @Skam ban do 09.11 za Aarona Wigginsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 26 Października Udostępnij Opublikowano 26 Października 40 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): @Skam ban do 09.11 za Aarona Wigginsa Honorowo się powinna reszta uczestników zachować i po prostu zawnioskować do komisarza zamknięcie rynku FA na najbliższe 10-12 dni. Myślę że pięciu, sześciu GMow poprze mój wniosek. Komisarz w sumie też mógłby to klepnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 26 Października Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października (edytowane) 48 minut temu, antek napisał(a): Honorowo się powinna reszta uczestników zachować i po prostu zawnioskować do komisarza zamknięcie rynku FA na najbliższe 10-12 dni. Myślę że pięciu, sześciu GMow poprze mój wniosek. Komisarz w sumie też mógłby to klepnac No ja też jestem zablokowany trochę, myślę czy zrzucić Marka Williamsa bo jednak powinien robić więcej niż 25fp, a McConnella pi****le nie zrzucam, bo dałem za niego 77$ xD Edytowane 26 Października przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 26 Października Udostępnij Opublikowano 26 Października Jakoś mi się nie chce czekać na Foxa. Z chęcią rozważę jego sprzedaż. Dodatkowo, nie wiem czy mówiłem, ale mam całą masę Centrów do oddania i do żadnego jakoś senymenalnie przywiązany nie jestem. Fox, Okongwu, Lively, Jackson, Ayton, Christie czy Carrington to lista transferowa, więc jest z czego wybierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi