Tizz Opublikowano 9 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2025 ale ta Queta przepłacany wszędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 9 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2025 1 minutę temu, Tizz napisał(a): ale ta Queta przepłacany wszędzie Chłop zanosi się na to że będzie robił w granicach DD co się przełoży na 38-43 fppg. Wazy 19 fp, jeśli będzie tyle robił ile przewiduje to będzie wart wydanych na niego pieniędzy. Parę tygodni i wszyscy będziemy mądrzejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 9 Października 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2025 Josh Minott do @goozman 10$ do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 9 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2025 4 godziny temu, antek napisał(a): Chłop zanosi się na to że będzie robił w granicach DD co się przełoży na 38-43 fppg. Wazy 19 fp, jeśli będzie tyle robił ile przewiduje to będzie wart wydanych na niego pieniędzy. Parę tygodni i wszyscy będziemy mądrzejszy. nie no, widzę, że Ty JUŻ to wiesz a piszą, że to Garza się objawi, a skorzysta Boucher, wszystko wróżenie z fusów za 150 wirtualnej waluty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 9 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2025 42 minuty temu, Tizz napisał(a): nie no, widzę, że Ty JUŻ to wiesz a piszą, że to Garza się objawi, a skorzysta Boucher, wszystko wróżenie z fusów za 150 wirtualnej waluty Gdzie napisałem że już to wiem ? Na tym polega gra w grę, że każdy ma inne produkcje wobec zawodników. Jak pokazuje rozdania w trzech fbxach większość wierzy że czorny Portugalczyk będzie robił sporo, może większość się mylić, wtedy ty wjeżdżasz cały na biało z szampanem w ręku w rytm JWP " a nie mówiłem, wszystko co wypuszczam sprawia, że zaniemówiłem". Wszyscy się kłaniają w pas i sprzedajesz płatne e-booki gry w FBX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 9 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2025 6 minut temu, antek napisał(a): wtedy ty wjeżdżasz cały na biało z szampanem w ręku w rytm JWP " a nie mówiłem, wszystko co wypuszczam sprawia, że zaniemówiłem". Wszyscy się kłaniają w pas i sprzedajesz płatne e-booki gry w FBX. ...albo wjeżdżamy my, nabywcy w trzech FBXach Nemiasa "over 100$$$" Quety i nagrywamy podcast jak to na promocji mozna za niespełna 20 salary nabyć kozaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 9 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2025 5 godzin temu, RonnieArtestics napisał(a): Josh Minott do @goozman 10$ do mnie true Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 9 Października 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2025 Baylor Scheierman do @goozman 10$ do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 9 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2025 9 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Baylor Scheierman do @goozman 10$ do mnie tak, dzięki za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 9 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2025 Kurde jakie tu nazwiska latają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 10 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2025 20 godzin temu, 24kobe8 napisał(a): ...albo wjeżdżamy my, nabywcy w trzech FBXach Nemiasa "over 100$$$" Quety i nagrywamy podcast jak to na promocji mozna za niespełna 20 salary nabyć kozaka 150 nawet wymyślonej waluty to nie jest żadna promocja za 40fp 21 godzin temu, antek napisał(a): Gdzie napisałem że już to wiem ? Na tym polega gra w grę, że każdy ma inne produkcje wobec zawodników. Jak pokazuje rozdania w trzech fbxach większość wierzy że czorny Portugalczyk będzie robił sporo, może większość się mylić, wtedy ty wjeżdżasz cały na biało z szampanem w ręku w rytm JWP " a nie mówiłem, wszystko co wypuszczam sprawia, że zaniemówiłem". Wszyscy się kłaniają w pas i sprzedajesz płatne e-booki gry w FBX. no wiesz wiesz, prorok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 10 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2025 Ladnie goozman sie zbroi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 10 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2025 25 minut temu, mac napisał(a): Ladnie goozman sie zbroi Mojego ulubieńca zgarnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 11 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2025 18 godzin temu, Tizz napisał(a): 150 nawet wymyślonej waluty to nie jest żadna promocja za 40fp Pamiętasz za pewne że gramy z salary, i że "inaczej" się liczy 40 co ważące 19 fp niż ważące np 40 fp. Jak nie wiedziałeś, to nie dziękuj, zrób blika na telefon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 12 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2025 (edytowane) W dniu 11.10.2025 o 08:43, antek napisał(a): Pamiętasz za pewne że gramy z salary, i że "inaczej" się liczy 40 co ważące 19 fp niż ważące np 40 fp. Jak nie wiedziałeś, to nie dziękuj, zrób blika na telefon. ależ błysnąłeś ;] dalszej z Tobą wymiany słów nie będzie.. emba Edytowane 12 Października 2025 przez Tizz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 17 Października 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2025 @goozman i @Vic w niedzielę się przypomnijcie jakbym zapomniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 18 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2025 Z chęcią duet z Spurs Sochan&Fox poszuka nowego domu. Szczególnie każdy chce by w jego zespole grał rodak- Jeremiasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 19 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2025 W dniu 17.10.2025 o 07:34, RonnieArtestics napisał(a): @goozman i @Vic w niedzielę się przypomnijcie jakbym zapomniał przypominam, jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 19 Października 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2025 Godzinę temu, goozman napisał(a): przypominam, jak coś Odblokowani. Dziś wieczorem zrobię jeszcze przedsezonowy update składów, bo w czwartek pewnie znowu nowa fala pobrań się szykuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 19 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2025 Trade z @Krzemo Sochan out 60$ in PS, technicznie wywalam Jeremiasza na Waivery, i czekam na dolary w zamian @RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi