Sylvinho. Opublikowano 7 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2025 3 minuty temu, evitacre napisał(a): Collin Murray-Boyles za 80$ do @Sylvinho. Zgadza się Zrzucam Codyego Williamsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 7 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2025 @RonnieArtestics mi locka daj bo chyba zapomniałeś, tylko nie wiem do kiedy on powinien trwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 7 Października 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2025 W dniu 15.09.2025 o 20:43, RonnieArtestics napisał(a): @goozman jeszcze wyczytałem w starym temacie ze masz bana na początek sezonu, bo przekroczyłeś 11 kwietnia, więc zapisuje sobie tutaj żeby nie zapomniec @goozman 12 dni jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 7 Października 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2025 Deal między Evitacre a Sylvinho ( info z priv) Sylwek dostaje C. Murray-Boyles evi dostaje 80$ trzy sprawy organizacyjne: 1. w trakcie sezonu już nie edytuje pozycji Waiver $ w arkuszu - ta rubryka służy tylko podczas offseason by nie zgubić stanu dolarów a w trakcie sezonu za dużo jest i tak jebania się z arkuszem 2. w trakcie sezonu wrzucamy na forum tylko wymiany zawierające picki lub kase Waivers, resztę transferów można przeprowadzać tylko na Yahoo i nie trzeba nic pisać na forum. 3. Pobrań i zrzuceń oczywiscie też nie trzeba meldować na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 8 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2025 Ależ emocje, a ja w pracy. Rynek bogaty, pytanie czy wszyscy się najedza, a czy ktoś nie przeholuje (pusty slot jest wtedy zerowy jak jest pusty :)) O 10.00 mniej więcej deadline ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 8 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2025 Myślałem że obecnie 9.00 a tu zonk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 8 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2025 37 minut temu, Tocheck napisał(a): Myślałem że obecnie 9.00 a tu zonk Tez przespałem, ale Jackson z Pacers wpadł. Drogo, ale tanio to już było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 8 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2025 Ale Dillingham-a przepłaciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 8 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2025 Ej w standardzie ile każdy ma kasy na waivers? 100$ czy 300$? Bo ja mam w arkuszu ze składami miałem 100$ i na Yahoo też mam 100$ (no teraz już 95$) a nie robiłem żadnych dealow w których oddawałem komuś hajs. @RonnieArtestics prośba o sprawdzenie i wyjaśnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 8 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2025 2 minuty temu, TryczekSzukarek napisał(a): Ale Dillingham-a przepłaciłem Kazdy kto wydał dużo na jednego gracza "trochę" przepłacił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 8 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2025 (edytowane) @RonnieArtestics jak znajdziesz chwilę, powrzucaj prosze jakie tam były oferty za ciekawszych graczy. Ja byłbym np ciekaw Quety i Sheada Edytowane 8 Października 2025 przez 24kobe8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 8 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2025 1 minutę temu, 24kobe8 napisał(a): @RonnieArtestics jak znajdziesz chwilę, powrzucaj prosze jakie tam były oferty za ciekawszych graczy. Ja byłbym np ciekaw Quety i Sheada Masz na stronie w zakładce fab offers. w aplikacji nie ma Neemias Queta BOS - PF,C $151 Winning Offer Denver Nuggets $136 (Lower Offer) Golden State Warrior $108 (Lower Offer) Cleveland Cavaliers $102 (Lower Offer) Sacramento Kings $79 (Lower Offer) Minnesota T-wolves $60 (Lower Offer) Utah Jazz $50 (Lower Offer) Milwaukee Bucks $5 (Lower Offer) OKC Thunder $0 (Lower Offer) Na Sheada tylko jeden bid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 8 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2025 6 minut temu, Tecu napisał(a): Na Sheada tylko jeden bid czy w takim przypadku nie powinno oddać mi $$$ ?? 7 minut temu, Tecu napisał(a): Neemias Queta BOS - PF,C $151 Winning Offer Denver Nuggets $136 (Lower Offer) miałem dziś rano 120 ustawione i zmieniłem, heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 8 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2025 10 minut temu, 24kobe8 napisał(a): czy w takim przypadku nie powinno oddać mi $$$ ?? Niestety nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 8 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2025 No Queta w mocnych cenach... Dobrze, że choć Huff mi wpadł. Swoja drogą nie myslałem, ze Hauser nie będzie miec chętnych... Niedokładnie przejrzałem FA, przeoczyłem Jacksona. Inna sprawa, że tyle bym nie dał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 8 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2025 Z Quetą byla podobna sytuacja w Fbx1 i wiedziałem czego się spodziewać mniej więcej. Szkoda, ze jak nikt nie licytuje to zjada hajs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 8 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2025 U mnie nadal mam do sprzedania wysokich. Po Waiverach doszedł dodatkowo Isaiah Jackson więc jak ktoś ma braki pod koszem to zapraszam do mnie na PM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 8 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2025 Ja pi****le mam 8 graczy ze znaczkiem „C” 8 godzin temu, bulek napisał(a): Swoja drogą nie myslałem, ze Hauser nie będzie miec chętnych... Ja miałem ale wpadli inni - 30 baksów bodajże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 8 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2025 może chce ktoś zarobic 20$ za pobranie 2 wskazanych ludków z FA i przehandlowanie do mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 9 Października 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2025 Składy zaktualizowane, nikt nie przekroczył salary, gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi