RonnieArtestics Opublikowano 6 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Wydłużam termin do dzisiaj, bo jutro już naprawdę muszę wystartować na Yahoo, bo w ciągu tygodnia nie mam później czasu. I mam takie same zdanie jak antek, ja się nie będę spuszczał nad wywalaniem „korzystnie” dla nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu @obi był na forum w czwartek o 21:46 @Vic w poniedziałek po 12:00. To tak tylko informacyjnie Ja to nie wiem jak Wy ale tutaj na forum, wątki które mnie dotyczą mam dodane jako "obserwowane" i dodając do obserwowanych zaznaczyłem żeby dostawać powiadomienia o nowych wpisach w tych wątkach. Dodając do obserwowanych są opcje jak często chce się je dostawać. Ja ustawiłem że od razu jak pojawi się nowy wpis. No i takie dostaje. W telefonie mam włączone powiadomienia o nowych mailach więc wchodzę na maila patrzę wchodzę na forum i jestem na bieżąco. Może oni w ogóle nie dodali tego wątku do obserwowanych albo zaznaczyli że powiadomienia o wpisach mają przychodzić raz na tydzień. Nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu W dniu 28.09.2025 o 18:55, RonnieArtestics napisał(a): Termin na zejście pod limit salary: piątek 03.10 godz. 23:59 w sobotę można będzie ustawiać waivers na yahoo. jutro rano będzie aktualizacja składów po rookie drafcie i ostatnich dealach. kiedy aktualizacja na Yahu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 4 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 12 minut temu, Tizz napisał(a): kiedy aktualizacja na Yahu? Jutro rano + start Waivers ( w postach powyżej masz wyjaśnienie dlaczego dopiero jutro) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu spoko spoko, Flagg na FA więc mnie to zdziwiło, ze już pisaliście żeby waivery ustawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 3 godziny temu, RonnieArtestics napisał(a): Wydłużam termin do dzisiaj, bo jutro już naprawdę muszę wystartować na Yahoo, bo w ciągu tygodnia nie mam później czasu. I mam takie same zdanie jak antek, ja się nie będę spuszczał nad wywalaniem „korzystnie” dla nich. Inna sprawa, że korzystnie tzn jak ? Dla jednego korzystnie będzie wywalenie gracza X dla innego graczy Y czy Z. Żeby nie było takich sytuacji i kłopotliwych wyborów powstał przepis o wywalaniu od dołu. Wtedy zaspany GM nie może mieć pretensji, że 'rada mędrców' wyrzuciła tego zamiast tamtego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Tizz napisał(a): spoko spoko, Flagg na FA więc mnie to zdziwiło, ze już pisaliście żeby waivery ustawiać niestety Flagg nie jest na sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 29 minut temu, mac napisał(a): niestety Flagg nie jest na sprzedaż FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi