MarcusCamby Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Teraz, Koelner napisał(a): Draft 2020 to raczej średni był Edwards, LaMelo Ball, Halilburton, Bane, Maxey, Vassell, Quickley, Okongwu, McDaniels, Avdija I kilka innych nazwisk, ale zobaczymy co da system simkowy A trzeba pamiętać, że mówimy o graczach wciąż na rookie contractach, pewne miejsce do rozwoju trzeba zostawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Fajne uzupełnienie dla Mikanów i Havlicków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): Quickley #37 pick.. Takich rzeczy mi w simce brakuje 1 minutę temu, Koelner napisał(a): Fajne uzupełnienie dla Mikanów i Havlicków Havlickiem pozamiatam tą ligę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 2 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): No ten tegoroczny to zapowiada się petarda. Chociaż po c*** ja to robię, jak potem i tak będziesz zmieniał świetnie nam idzie ta współpraca przyjacielu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2024 RobertoDraftFile2043.xlsx Jeszcze nie skończone, ale skoro mamy dzisiaj QcinDay, to wrzucę okolicznościową niespodziankę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Edwards poza top2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2024 (edytowane) 17 minut temu, Pablo81 napisał(a): Edwards poza top2 Edwards przecież wygląda zajebiście jako prospect - dla mnie ex aequo z Haliburtonem topka a Haliburton na pewno dostanie nerfa (95 quickness? c'mon) - ale dalej to jest zajebisty grajek pod simkę Edytowane 23 Kwietnia 2024 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Ant, Hali, Melo, Maxey byle utrzymać top4 pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2024 2 minuty temu, kuba2419 napisał(a): Ant, Hali, Melo, Maxey byle utrzymać top4 pick Vassell i Bane też spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Haliburton bierze wszystko, LaMelo kot no i Okungwu, aż kilka razy sprawdzał czy excel się dobrze wkleił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Czy głos ludu, przy jakiś poprawkach, będzie brany pod uwagę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2024 4 minuty temu, SzuLcU napisał(a): Czy głos ludu, przy jakiś poprawkach, będzie brany pod uwagę? będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2024 31 minut temu, julekstep napisał(a): będzie A mój sprzeciw będzie brany pod uwagę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Teraz, MarcusCamby napisał(a): A mój sprzeciw będzie brany pod uwagę? Bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2024 no to nie będzie niczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2024 23 minuty temu, Koelner napisał(a): no to nie będzie niczego RAZEM Z MARCUSEM CIĘŻKO PRACUJEMY NAD DRAFTEM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Melo jakiś lekki nerf powinien dostać, w tym momencie, wchodził by jako gracz top 100 do ligi. Haliburton oprócz nerfa quickness to kozioł i podania jak dla mnie do ucięcia. Biorąc pod uwagę, jaką ma windę w noga ma Obi Toppin, to mógł by dostać coś więcej w tych skillach. No i coś co mi się mocno rzuciło w oczy Vassell z lepszym potencjałem od Banea? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2024 30 minut temu, julekstep napisał(a): RAZEM Z MARCUSEM CIĘŻKO PRACUJEMY NAD DRAFTEM! Zasuńcie zasłonkę bo w oknie widzę twarz @Qcin_69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2024 3 minuty temu, ignazz napisał(a): Zasuńcie zasłonkę bo w oknie widzę twarz @Qcin_69 od kiedy Marcus robi draft to z moimi pickami wciąż można wybrać grywalnych kasztanów, więc szapoba CambyGoat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2024 37 minut temu, SzuLcU napisał(a): Melo jakiś lekki nerf powinien dostać, w tym momencie, wchodził by jako gracz top 100 do ligi. Haliburton oprócz nerfa quickness to kozioł i podania jak dla mnie do ucięcia. Biorąc pod uwagę, jaką ma windę w noga ma Obi Toppin, to mógł by dostać coś więcej w tych skillach. No i coś co mi się mocno rzuciło w oczy Vassell z lepszym potencjałem od Banea? Haliburton i tak względem tego co "dała" simka dostał od mnie sporego nerfa, bo wchodziłby z poziomu 100 handling (wg edita). Quickness faktycznie można mu jeszcze o 10 uwalić, ale resztę bym zostawił. Toppin i tak ma spory ofensywny skillset, także pewnie przed ostateczną wersją obciąłbym mu inside, a dorzucił ten jumping. Wyszło by to samo, ale inside jednak łatwiej podbić niż jumping, więc zyskałby. Pomysł dobry pod warunkiem, że obcinamy też inside. Vassell jest dużo młodszy niż Bane, a u mnie zawsze młodsi dostają większy potencjał. Za to starsi dostają lepsze staty na start. 34 minuty temu, Qcin_69 napisał(a): od kiedy Marcus robi draft to z moimi pickami wciąż można wybrać grywalnych kasztanów, więc szapoba CambyGoat I tak powinno być. A nie, że Hardeny są bogami, a Inglesy są po za ligą po dwóch sezonach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi