Skocz do zawartości

Trade Deadline 2024

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Qbajag napisał(a):

Między nimi nie było chyba jakiejś wielkiej spiny. Ale Ayton pod koniec nie był lubiany przez nikogo i sam nikogo nie lubił w Phoenix. Odchodził mając pretensje do wszystkich. Pod koniec ubiegłego sezonu była za to głośna sytuacja, gdy CP3 próbował mu po jakimś meczu gdzie zagrał fatalnie coś powiedzieć, wytłumaczyć, a Ayton dwa razy go totalnie zlał.
Więc nie wiem czy nie było by problemu jakby obaj znów w jednym teamie wylądowali. 

Ten ayton to jednak dzban 

Paula można nie lubić ale to generał na boisku i poza nim 

Godzinę temu, Qcin_69 napisał(a):

[*] Simonie to Ainge przeleciał jakąś wnuczkę, że go do Detroit wysłał czy co… eh:(

No Simone fajny ale czy warty 1st round pick? No nie, a tak to bardzo wysoki 2nd round (pewnie jakieś 31-33) 

I jeśli to ma oznaczać więcej minut dla Hendricksa to jestem za :)

13 minut temu, karl napisał(a):

No Simone fajny ale czy warty 1st round pick? No nie, a tak to bardzo wysoki 2nd round (pewnie jakieś 31-33) 

I jeśli to ma oznaczać więcej minut dla Hendricksa to jestem za :)

mógł go wysłać do Suns albo celtics którzy też złożyli oferty :( powalczyłby o tytuł chociaż :P a tak zesłanie do Pistons :( 

2 minuty temu, Qcin_69 napisał(a):

mógł go wysłać do Suns albo celtics którzy też złożyli oferty :( powalczyłby o tytuł chociaż :P a tak zesłanie do Pistons :( 

Ale dzięki temu Pistons będą mieć już trzech graczy wyglądających jak zawodnicy NBA ;)

48 minut temu, josephnba napisał(a):

Ale dzięki temu Pistons będą mieć już trzech graczy wyglądających jak zawodnicy NBA ;)

Simone to tam za dużo u nich nie zmieni pewnie, raczej będzie kolejny powód by handlować Bojanem - w sumie zwrot jest ok jak za gracza, któremu zaraz się kończy kontrakt, nikim więcej niż 7-8 zawodnikiem rotacji w borderline PO teamie nie będzie i któremu będzie trzeba te kilka baniek latem rzucić pewnie, no ale smuteczek dla mnie bo już Włocha polubiłem (zawsze miałem słabość do tych wszystkich Niangow i Inglesow w Jazz) a teraz mi go zabierają i dają jakieś truchło a jego wysyłają do bottom3 organizacji ligi ostatniej dekady (albo i dwóch)

2 minuty temu, ignazz napisał(a):

Za LBJ? Możliwe 

Nie no, tak serio, jakbym miał typować, Lakers są w sumie całkiem zadowoleni ze swojej obecnej pozycji ($$$, +1), wiedzą, że c***a wygrają (+2136), plus trzeba dbać o pijar (w sumie +1), tak że rozumiem i szanuję. Ale tak, nic tutaj się chyba nie wydarzy rzeczywiście, In D'Angelo We Trust.

Na razie trudno oceniać, bo niektóre ekipy dopiero wyprzedaż zaczęły, ale:

- Jazz, nie do końca rozumiem ruch z Fontecchio, bo nawet jeśli docelowo minuty dostanie Hendricks, to on mógł grać fajne minuty z ławki za nim i Laurim, a drogi by nie był... niemniej Collinsa trudniej będzie im "sprzedać" bez dopłaty ;) 

- Tłoki, ciekawy ruch, zapewne Bojan zaraz poleci, więc przyda sie bardziej doświadczony gracz w rozwoju młodzieży, a do Fontecchio mają RFA.

- Memphis wiadomo tank, te picki się przydadzą, a wcześniej oddali Adamsa za kolejne.

- Sota trochę w ciemno, bo Monte zagrał 68 minut, ale teraz ASW, może potrenować z drużyną, więc jak wróci do formy to mega ruch. On moze nigdy nie będzie bronił jak Mike, ale jest bardzo solidny w rozegraniu, popełnia mało strat i ma doświadczenie w PO (blisko 1,1 tys minut i 10 razy był starterem). Do tego mogą tanio go wydłużyć... Oczywiście Tyus byłby pewnie lepszy na teraz, ale Wizz mają absurdalne oczekiwania.

- Boston - jak oni nie zdobędą mistrza w tym sezonie, to kiedy? Zdrowy Tillman to dla nich złoto w tej cenie.

36 minut temu, BMF napisał(a):

Milton to gówniak, po prostu na imię ma Shake, co daje mu fajne pseudonimy. 

Dobry deal dla Wolves jeśli ten Morris jest zdrowy.

Milton straszny zawód...