Pablo81 Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 @DRK świetny pick z Cantoro. Trochę mi go ukradłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): @DRK świetny pick z Cantoro. Trochę mi go ukradłeś Mauro poszedl? W sumie dobrze, nie musze się tlumaczyć z kółeczek, wopnej i archaicznej gry. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 9 minut temu, Pablo81 napisał(a): Ojp Nawet mi ciężko z tym dyskutować, więc tego nie zrobię, bo mi szkoda czasu. A z czym tu dyskutować, podpowiadam Ci, żeby twój Lewy był lepiej oceniony. Ta topka nie jest specjalnie jakościowa, sporo bramek z bliskiej odległości, a lisa podbramkowego w postaci Frankowskiego już masz, więc jak tak teraz myślę to zastanawiam się nad tym fitem, o którym mówiłeś dla tej pary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 Pablo bardzo fajne wybory i sami Polacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 (edytowane) @Qcin_69 tyle się napruł o tego Lewego i wybrał typa z sezonami 12/26 i 11/30 levels Edytowane 15 Grudnia 2023 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 35 minut temu, LAF napisał(a): Karol Linetty @Qcin_69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 No właśnie miałem w opisie dać to i pisać , że miał cojones Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 Teraz, LAF napisał(a): No właśnie miałem w opisie dać to i pisać , że miał cojones Kilka dni po przegranym finale PP. Kluczowy moment. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 1 minutę temu, ernie9005 napisał(a): Pablo bardzo fajne wybory i sami Polacy Ja we wszystkich dotychczasowych atfach robiłem za turbopatriotę (w sensie brania jak najwięcej picków polskich) to tu dla odmiany wręcz przeciwnie mnie to wychodzi Ale Wasza wina bo podbieracie Polaków co miałem na krótkiej liście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 16 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 Kucharczyk mega bust jak na zawodników którzy jeszcze zostali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 16 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 7 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): @Qcin_69 tyle się napruł o tego Lewego i wybrał typa z sezonami 12/26 i 11/30 levels nic nie poradzę, że do następnego picku by mi się nie ostał, a nie wyobrażałem sobie zespołu bez mojego ulubionego piłkarza obok Tomasza Rosickyego ( jeszcze z czasów PSG/Strasburg i oglądania magazynu Lugue1 na francuskim kanale w kablówce w niedzielę o 20:00). Na starość robię się sentymentalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 8 minut temu, Qcin_69 napisał(a): nic nie poradzę, że do następnego picku by mi się nie ostał, a nie wyobrażałem sobie zespołu bez mojego ulubionego piłkarza obok Tomasza Rosickyego ( jeszcze z czasów PSG/Strasburg i oglądania magazynu Lugue1 na francuskim kanale w kablówce w niedzielę o 20:00). Na starość robię się sentymentalny Ljuboja top fun to watch na pewno top mokasyn tupen też pierwszą połowę leczy kaca w drugiej czaruje publikę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 16 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 no w końcu poszedł Cleber (dla mnie top3 środkowych obrońców tego draftu, odrobinę za Arboleda. Paweł Brożek nie mogło zabraknąć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 16 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 (edytowane) Cleber to byl gosc i u mnie no1 pick teraz ale wiedzialem ze szanse są iluzoryczne żeby dotrwal. Mam króla pola karnego, dynia, lewa, prawa noga. Takiego napastnika potrzebowałem. Fit mega, staty mega, nie powiem steal ale napewno solidny pick na koniec 4 rundy Edytowane 16 Grudnia 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 dobrze, że ostał się Igorek 4 miejsce alltime w golach wśród obcokrajowców, ratio goli do występów ustępuje tylko Ishakowi i Nikoliciowi w peaku absolutnie fantastyczny, dodatkowo w o wiele gorszym otoczeniu niż konkurenci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 16 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 Gdyby nie był dostępny Brożek, brałbym chyba właśnie Angulo, dobry pick. Btw, znowu lawinę wywołałem, najpierw ze stoperami, teraz z napadziorami haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 16 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 1 minutę temu, Braveheart22 napisał(a): Gdyby nie był dostępny Brożek, brałbym chyba właśnie Angulo, dobry pick. Btw, znowu lawinę wywołałem, najpierw ze stoperami, teraz z napadziorami haha Co mnie Brozek irytowal w swoim czasie... Chlop mógł miec lekko z 40 bramek wiecej xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 ten debiut ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 16 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 3 godziny temu, Qcin_69 napisał(a): nic nie poradzę, że do następnego picku by mi się nie ostał, a nie wyobrażałem sobie zespołu bez mojego ulubionego piłkarza obok Tomasza Rosickyego ( jeszcze z czasów PSG/Strasburg i oglądania magazynu Lugue1 na francuskim kanale w kablówce w niedzielę o 20:00). Na starość robię się sentymentalny Tylko LaOla na DSF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 Aj. Zabrali mi Brożka. Lekko nad Lewandowski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi