Braveheart22 Opublikowano 23 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 Teraz, MarcusCamby napisał(a): Za Piasta? Spadek z ligi. Zresztą on wyjechał raczej z łatką drewniaka. Kołak go ładnie wypromował, a potem Glikson wycisnął maxa z kariery, a może i więcej Powrót do Cracovii fatalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 Myślałem nad Pawelcem jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 Tomasz Kulawik Kazimierz Węgrzyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 (edytowane) Siadaczka sie lapie rocznikowo? Edytowane 23 Grudnia 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 24 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Za Piasta? za co? 11 minut temu, P_M napisał(a): Tomasz Kulawik Kazimierz Węgrzyn Myślałem nad Kazikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 7 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Siadaczka sie lapie rocznikowo? Siadaczka był pierwszym bocznym obrońcą, którego sprawdzałem, praktycznie nic już nie grał wtedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 Godzinę temu, Braveheart22 napisał(a): Nieobecni Polacy Bramkarz: Majecki Obrońcy: Skrzypek, Fojut, Kokoszka, Pietrasiak, Komorowski Pomocnicy: Marcin Zając, Radek Majewski, Bandrowski, Madej, Marcin Burkhardt Napastnicy: Matusiak, Sikora, Sosin "zagram na każdej pozycji": Bonin, Marek Sokołowski widzę, że chwilę kręcę melanż i wrzucasz amatorską listę nieobecnych, gdy jedyny sprawiedliwy ranking to ten który zaraz zaprezentuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 23 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 Moja "amatorska" lista: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 Michał Stasiak, Bartek Pawłowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 (edytowane) Bramkarz: Artur Sarnat Obrona: Marek Bajor, Dariusz Pietrasiak, Michał Stasiak, Arkadiusz Reca (wahadło) Marek Zając (wahadło) Pomoc - Dariusz Gesior(def) Ryszard Czerwiec(def), Olgierd Moskalewicz(of) Atak: Adrian Sikora, Dawid Nowak Do tego Patryk Małecki jeszcze na pewno się łapie Edytowane 24 Grudnia 2023 przez Qcin_69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 2 minuty temu, Qcin_69 napisał(a): Pomoc - Ryszard Czerwiec(def), Rysiu poszedł, ale def to nie była mocna strona Rysia:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 Teraz, P_M napisał(a): Rysiu poszedł, ale def to nie była mocna strona Rysia:))) to byłby ofensywny defensywny pomocnik! To może być jakiś tam Patryk Rachwal generalnie najwięksi nieobecni imo to - Adrian Sikora (mokry sen Legii Warszawa tak swoją drogą) i Dariusz Gesior (sam myślałem żeby go wziąć i jestem zaskoczony że nikt go nie wziął- zajebisty uniwersalny ziomeczek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 (edytowane) 5 minut temu, Qcin_69 napisał(a): to byłby ofensywny defensywny pomocnik! To może być jakiś tam Patryk Rachwal generalnie najwięksi nieobecni imo to - Adrian Sikora (mokry sen Legii Warszawa tak swoją drogą) i Dariusz Gesior (sam myślałem żeby go wziąć i jestem zaskoczony że nikt go nie wziął- zajebisty uniwersalny ziomeczek) + Gęsior wyrównał na 2:2 ale to już się nie łapie w tej zabawie Edytowane 24 Grudnia 2023 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 Lol. Stasiak nad Danchem? Już chyba ludzie nie pamiętają jak w Górniku Nawałki Danch był profesorem obrony, a Pazdan ledwo jego Robinem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 22 minuty temu, SlaKB napisał(a): + Gęsior wyrównał na 2:2 ale to już się nie łapie w tej zabawie musisz? 21 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Lol. Stasiak nad Danchem? Już chyba ludzie nie pamiętają jak w Górniku Nawałki Danch był profesorem obrony, a Pazdan ledwo jego Robinem. Górnik Nawalki to zabrzmiało jakby to była jakaś legendarna jedenastka- a zdaje się, że ich największy sukces to awans do ekstraklasy i zajęcie w niej 6 miejsca xd No ale może i masz rację, że Danch nad Stasiakiem? Umierać za to nie będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 Ja juz oczami wyobraźni widzę (w końcu mamy przedstawicieli słynnej simki xD) tą ekstraklasową spółdzielnie jak przyjdzie do rozstrzygnięć xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 22 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Ja juz oczami wyobraźni widzę (w końcu mamy przedstawicieli słynnej simki xD) tą ekstraklasową spółdzielnie jak przyjdzie do rozstrzygnięć xD. Spółdzielnia to w beGM, w simce mamy ligę dżentelmenów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 o, właśnie oglądałem materiał o Stali Mielec lat 90tych i mi się przypomniał Bogusław Wyparło, też spokojnie mógłby się załapać w tym atf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 24 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 W związku z zapytaniami, jakie przyszły do mnie na priv, pragnę poinformować, że głosujemy w sposób jawny, w przydzielonych tematach, a nie do mnie na priv. No i oczywiście nie głosujemy w swoich grupach, tylko pozostałe. Bardzo dobrze, że ktoś z wyprzedzeniem zapytał, bo unikniemy potem zbędnych nieporozumień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 25 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 9 godzin temu, Braveheart22 napisał(a): W związku z zapytaniami, jakie przyszły do mnie na priv, pragnę poinformować, że głosujemy w sposób jawny, w przydzielonych tematach, a nie do mnie na priv. No i oczywiście nie głosujemy w swoich grupach, tylko pozostałe. Bardzo dobrze, że ktoś z wyprzedzeniem zapytał, bo unikniemy potem zbędnych nieporozumień. Deadline do konca 2023? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi