Qcin_69 Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 2 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Nie byli chyba nigdy na serio rozpatrywani. ATF sie i tak rozciagnie Świeta, nowy rok. Ale wahadła to troche słabe xD jak będą potrzebne wahadła to Jarzębowski wejdzie ja gram 3-2-4-1 Tylko że Sobota trochę wycofany (jak u Lenczyka) - no i tu strzałek nie można było robić a byłoby tak: Bogusz strzałka do lewej obrony. Wasilewski do prawej obrony Kazmierczak cofa się wtedy do obrony gdy się bronimy Mierzejewski schodzi do środka, Ljuboja szuka przestrzeni i ściąga obrońców na prawe skrzydło i robi miejsce dla Meliksona i Kałużnego Wszystko przemyślane No i mam pewnie najlepszy zestaw na SFG w grze - Arboleda,Wasilewski,Kałużny, Kazmierczak, Mieciel + Boruc na karne Mierzejewski, Melikson i Garguła (z ławki) do ich wykonywania:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał(a): No i mam pewnie najlepszy zestaw na SFG w grze - Arboleda,Wasilewski,Kałużny, Kazmierczak, Mieciel + Boruc na karne Mierzejewski, Melikson i Garguła (z ławki) do ich wykonywania:D Jakbym czytał swój opis xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 7 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Jakbym czytał swój opis xD tylko że u mnie to są fakty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 7 minut temu, Qcin_69 napisał(a): tylko że u mnie to są fakty! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 @Braveheart22 Można tu wrzucić szybciutki opis czy w oddzielnym temacie? Miałem chwilę i usiadłem żeby na spokojnie już ogarnąć to przed świętami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 2 minuty temu, Sewer napisał(a): @Braveheart22 Można tu wrzucić szybciutki opis czy w oddzielnym temacie? Miałem chwilę i usiadłem żeby na spokojnie już ogarnąć to przed świętami Dzis szefo wrzuci grupy mniemam ze opisy najlepiej tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 Nie męczcie się z opisami i tak wygrałem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 23 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 Postaram się do 15 zrobić tematy. @Qcin_69 XD. Szkoda, że nie mogę cisnąć Twojego składu, bo jesteśmy razem w grupie hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 22 minuty temu, Braveheart22 napisał(a): Postaram się do 15 zrobić tematy. @Qcin_69 XD. Szkoda, że nie mogę cisnąć Twojego składu, bo jesteśmy razem w grupie hehe. No wlasnie dlatego powinienes xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 31 minut temu, Braveheart22 napisał(a): Postaram się do 15 zrobić tematy. @Qcin_69 XD. Szkoda, że nie mogę cisnąć Twojego składu, bo jesteśmy razem w grupie hehe. a co Ty chcesz cisnąć najlepszą ekipę w tym atf? January Ci się na konto włamał? xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 Jak mamy tyle najlepszych ekip w ciemno biore 2 miejsce xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 23 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 Nieobecni Polacy Bramkarz: Majecki Obrońcy: Skrzypek, Fojut, Kokoszka, Pietrasiak, Komorowski Pomocnicy: Marcin Zając, Radek Majewski, Bandrowski, Madej, Marcin Burkhardt Napastnicy: Matusiak, Sikora, Sosin "zagram na każdej pozycji": Bonin, Marek Sokołowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 Tomasz Moskała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 (edytowane) Piotrek Wlodarczyk Grzegorz Pater Piotr Piechniak Kamil Drygas Damian Kadzior Radoslaw Murawski Mariusz Lewandowski Edytowane 23 Grudnia 2023 przez ernie9005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 Chrapek D Dabrowski (teraz w Zaglebiu) Schefren Cebula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 Adam Danch Patryk Dziczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 23 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 Jak jest Cebula to jeszcze musi się pojawić Bartosz Nowak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 Wilczek i Glik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 23 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 Teraz, MarcusCamby napisał(a): Wilczek i Glik? Glik za co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2023 1 minutę temu, Braveheart22 napisał(a): Glik za co? Za Piasta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi