The Game 85 Opublikowano 11 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 5 minut temu, ernie9005 napisał(a): a jest sens podawać sezon z którego wybiera się zawodnika? Nie lepiej po prostu wybrać i każdy będzie wiedział co, kto i jak? Nie wiem jaki to ma być format, ale też chyba jakoś trzeba zaznaczyć z kiedy bierzemy zawodnika, bo grało u nas kilku uznanych emerytów i też paru kariery zrobiło dużo większe po wyjeździe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 Weźcie to dopracujcie bo znowu będą tragedie w trakcie. Fajnie ze kolejny ATF ALE kuweta do dopracowania. Regulamin to podstawa i jasne kryteria za wczasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 11 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 1 minutę temu, ignazz napisał(a): Weźcie to dopracujcie bo znowu będą tragedie w trakcie. Fajnie ze kolejny ATF ALE kuweta do dopracowania. Regulamin to podstawa i jasne kryteria za wczasu 1. Wybieramy na trzeźwo. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 Gram! Dzięki za pamięć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 53 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): 1. Wybieramy na trzeźwo. xD Nie gram w takim razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 11 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 W sumie to bym zagrał, nie wiem czy mam aż taką szeroką wiedzę historyczną o ekstraklasie bo jeszcze przed 30-stką ale czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 ten pomysł z wybieraniem tylko piłkarzy bez konkretnego sezonu jest ciekawy, mamy masę one-two season wonderów co wcale nie umniejsza ich klasie przecież, co myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 11 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 6 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): ten pomysł z wybieraniem tylko piłkarzy bez konkretnego sezonu jest ciekawy, mamy masę one-two season wonderów co wcale nie umniejsza ich klasie przecież, co myślicie? Ja jestem za tym pomyslem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 11 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 Marek Citko będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 11 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 15 minut temu, P_M napisał(a): Marek Citko będzie? jak zagramy XXI wiek to wątpię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 40 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): ten pomysł z wybieraniem tylko piłkarzy bez konkretnego sezonu jest ciekawy, mamy masę one-two season wonderów co wcale nie umniejsza ich klasie przecież, co myślicie? Mi się wydaje właśnie zbyt ryzykowne jak ograniczymy do jednego sezonu. Chociaż dwulatka powinna być. Jeszcze dla weteranów by się może obronili, ale hype na wonderkidów psuje zabawę moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 11 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 Teraz, MarcusCamby napisał(a): Mi się wydaje właśnie zbyt ryzykowne jak ograniczymy do jednego sezonu. Chociaż dwulatka powinna być. Jeszcze dla weteranów by się może obronili, ale hype na wonderkidów psuje zabawę moim zdaniem. Jest jakis bbref dla eklapy? Serio pytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 10 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Jest jakis bbref dla eklapy? Serio pytam. Ja nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 11 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 11 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Jest jakis bbref dla eklapy? Serio pytam. Chyba nic bardziej zaawansowanego niż transfermarkt to nie ma. Ale tam składy + podstawowe statystyki znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 13 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Mi się wydaje właśnie zbyt ryzykowne jak ograniczymy do jednego sezonu. Chociaż dwulatka powinna być. Jeszcze dla weteranów by się może obronili, ale hype na wonderkidów psuje zabawę moim zdaniem. a możesz opisać te ryzyko, bo o ile w ATF NBA czy alltime furbolowym to ma sens, tak w 30którejs lidze Europy meteoryty są czymś naturalnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 11 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 One season wonder ligi duma hej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 11 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 3 minuty temu, Braveheart22 napisał(a): One season wonder ligi duma hej! Bez spojlerow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 @agresywnychomik Polecam coroczny plebiscyt Piłki Nożnej, rzetelna robota, zwycięstwo murowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 11 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): @agresywnychomik Polecam coroczny plebiscyt Piłki Nożnej, rzetelna robota, zwycięstwo murowane. Tak serio to polecam stronę zagorzałego fana Legii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 11 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 Mozna rozwazyc jakis limit obcokrajowcow, jak myslicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi