Eliasz Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 og 100%? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 zamówione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikej Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 eazyonee > masz jakichś paragonik czy fakture z teog sklepu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Mi też ta kolorystyka średnio leży, gdyby była jakaś bardziej klasyczna to bym wziął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The-Answer Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Bardziej mnie kuszą te z niebieskim. Po za tym dobra cena na te pippeny ale kolorystyka tez taka troche odwazna bardziej do grania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 eazyonee > masz jakichś paragonik czy fakture z teog sklepu? Jest paragon , mialem dodac fotke, ale bylo za duzo grafiki na forum i usunelem. _______________________________________ Kraso@ sa klasyczne z niebieskim w barwach z Magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikej Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Podeslesz jego foto na pw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Kraso masz moze jakies Jordany jeszcze do opchniecia albo cos ciekawego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Kraso masz moze jakies Jordany jeszcze do opchniecia albo cos ciekawego? Póki co wszystko zostawiam dla siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 http://solecollector.com/news/exclusive-jordan-brand-remastering-retro-line-beginning-spring-2015/?utm_campaign=solecollector+06+2014&utm_source=facebook&utm_medium=social ładnie ich tam pojebało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R_air_G Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 patrzcie tu - o mało się nie udławiłem jak zobaczyłem cenę o_O http://allegro.pl/nike-air-jordan-v-grape-kids-jedyne-i4326809298.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 patrzcie tu - o mało się nie udławiłem jak zobaczyłem cenę o_O http://allegro.pl/nike-air-jordan-v-grape-kids-jedyne-i4326809298.html HAHAHA zdesperowani rodzice snikergłowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Kraso masz moze jakies Jordany jeszcze do opchniecia albo cos ciekawego? Mam: 9.5US, 100% nówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 A coz to za buty mozesz dac ich nazwe jakiegos gracza w nich i jeszcze fotki jakies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Dziesiąty model na playoffy niejakiego Lebrona Jamesa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 (edytowane) A coz to za buty mozesz dac ich nazwe jakiegos gracza w nich i jeszcze fotki jakies Nike Lebron X Elite Total Crimson - http://s196.photobucket.com/user/Kraso/library/LeBron%20X%20Elite%20Total%20Crimson Edytowane 18 Czerwca 2014 przez Kraso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The-Answer Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Mam pytanie czy ktoś posiada Lebrony XI i jak sie spisuja wszyscy wiemy że Lebron nie czuł się w nich najlepiej a zresztą nie wiem czy zauważyliście ale nie zagrał w chyba w żadnym meczu finałowym w XI Jestem ciekaw czy warto zakupić nie do grania ale chodzi ogolnie o wygode. Troszkę mam smaka na kupienie XI low podobaja mi sie bardziej jakies opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Mam pytanie czy ktoś posiada Lebrony XI i jak sie spisuja wszyscy wiemy że Lebron nie czuł się w nich najlepiej a zresztą nie wiem czy zauważyliście ale nie zagrał w chyba w żadnym meczu finałowym w XI Jestem ciekaw czy warto zakupić nie do grania ale chodzi ogolnie o wygode. Troszkę mam smaka na kupienie XI low podobaja mi sie bardziej jakies opinie. Grałem kilka razy w swoich XI i według mnie spisują się rewelacyjnie. Na pewno są to najlżejsze i najbardziej przewiewne buty w jakich grałem. Trzymają się parkietu jak szalone. Wiadomo, że nie są tak miękkie jak te z Air Maxem, ale mi to nie przeszkadzało i mogę zdecydowanie polecić. Wiem, że niektórzy mają problemy z dopasowaniem, bo uwierają ich w duży palec, ale ja nic takiego nie odczułem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The-Answer Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Dzięki ale są t2s czy wziąłeś 0,5 więcej ? Bo Lebron X były ciasne troche dla mnie na poczatku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi