LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 (edytowane) to co od nowa? Edytowane 27 Grudnia 2023 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 na wszystkie kategorie, tylko 2 x 3 miejsce ( @Qcin_69 i @MarcusCamby) dla tych, co wybierali na samym końcu. to apropos tego, ze zawsze duzo steali zostaje na koncu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 Delta "bez odpalu się nieobejdzie" Braddock. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 4 minuty temu, BMF napisał(a): Ej, ten Deltuś rzeczywiście się jebnął, dlaczego Wy tak wszystko musicie utrudniać. 6 minut temu, agresywnychomik napisał(a): @julekstep @fluber nie psujcie tematu z galą.... NIE PSUJCIE CZY NIE NAPRAWIAJCIE? #julekzbawcaatfow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 2 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): O lol. Gala cofnięta? A bardzo solidne wyniki zanotowałem. Jakbym miał swojego Football Managera kosztem Crasha Bandicoota, który zajął niestety ostatnie miejsce to byłby na górną połówkę Miło, że kilka pozycji docenionych Nie, ale potem sprawdzę jakie by były wyniki gdy odmienić kolejność u Deltusia. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 Teraz, julekstep napisał(a): NIE PSUJCIE CZY NIE NAPRAWIAJCIE? #julekzbawcaatfow Pisz w tym temacie mesjaszu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 1 minutę temu, karl napisał(a): na wszystkie kategorie, tylko 2 x 3 miejsce ( @Qcin_69 i @MarcusCamby) dla tych, co wybierali na samym końcu. to apropos tego, ze zawsze duzo steali zostaje na koncu ;] Mam też jak dobrze widziałem trzy wybory w TOP5. Bierzesz psa, pomidorową ze schabowym i resztę możesz dobierać na końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 2 minuty temu, BMF napisał(a): Nie, ale potem sprawdzę jakie by były wyniki gdy odmienić kolejność u Deltusia. ;] Z tego co patrzę to Finlandia chyba idzie na top alkoholi, ale nic siebie za to nie daję uciąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 3 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Mam też jak dobrze widziałem trzy wybory w TOP5. Ja mam 2 x top 5, ale i tak imo za mało ;] 3 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Bierzesz psa, pomidorową ze schabowym i resztę możesz dobierać na końcu Dokladnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 w klasyfikacji olimpijskiej jak zwykle pierwszy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 Wystarczyło napisać, że to atf na największego npc i nawet Eric Prydz z 1 wyborem mnie nie uratował od czołówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 4 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Bierzesz psa, pomidorową ze schabowym i resztę możesz dobierać na końcu ale, że do knajpy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 (edytowane) @DLT_Braddock weź mistrzu napisz ze dobrze wpisales xD Jak na 1wszego ATF jestem zadowolony ofc moglo byc lepiej. Edytowane 27 Grudnia 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 @agresywnychomik gratulacje! za same zbieranie glosow powinienes miec zloto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 Nie rozumiem jak mój dali jest drugi a dali @BMFgdzieś totalnie w dole. Rappar wziął kotowate które mu anulowano z pierwszym pickiem a w głosowaniu ustawił lwa za niedźwiedziem i delfinem. Jest trochę absurdów;) 1 minutę temu, karl napisał(a): @agresywnychomik gratulacje! za same zbieranie glosow powinienes miec zloto Nieważne kto głosuje, ważne kto wpisuje głosy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 Teraz, karl napisał(a): @agresywnychomik gratulacje! za same zbieranie glosow powinienes miec zloto no mnie zmotywował, aż na rower wsiadłem, nie spodziewałem się też top5 zwłaszcza #1 w piosence Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 Smutno, miała być ankieta preferencji i gustów, a wszędzie safe picki wygrały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 (edytowane) 1 minutę temu, fluber napisał(a): Nie rozumiem jak mój dali jest drugi a dali @BMFgdzieś totalnie w dole. Rappar wziął kotowate które mu anulowano z pierwszym pickiem a w głosowaniu ustawił lwa za niedźwiedziem i delfinem. Jest trochę absurdów;) Wyjaśniłbym Ci ale nie dziele się know-how xD Edytowane 27 Grudnia 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 Dobra, jednak nie chce mi się sprawdzać tego Deltusia, bo musiałbym potem zamieniać jeszcze głosy Qcina (i swoje w niektórych kategoriach), a podium by pewnie zostało takie same i tak, bo duże te różnice. ;] @agresywnychomikklepnął największego sweepa w historii ATF-ów tak na oko. ATF Z GWIAZDKĄ, dlatego julek tak wysoko, a ja nisko, wyjaśniło się. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi