BMF Opublikowano 27 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2024 Early 00s/00s to chyba GOAT-era NBA logos, nie? Myślałem, że ja mam jakieś 'campowe' poczucie estetyki, w które te nuggetsowe górki czy raptorsowy dinozaur się jakoś wpisywały, ale widzę, że ludzie chyba overall tak sądzą. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitrekk Opublikowano 27 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2024 Ja tam najbardziej szanuje Bulls za to że nie zmieniają byczka. Niestety chyba tylko za to w tym momencie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 27 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2024 Godzinę temu, pitrekk napisał(a): Ja tam najbardziej szanuje Bulls za to że nie zmieniają byczka. Niestety chyba tylko za to w tym momencie... Jeszcze za kolejny sezon najliczniejszej publiki w lidze można Masochisci Logo Pistons było najlepsze ze wszystkich pozostałych 29 ekip Bulls poza konkurencją oczywiście Kolorowe Raptors też było piękne Jazz zajebiste Na drugim biegunie Aktualne Pelicans, Clippers, Lakers w tej kolejności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 27 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2024 Wiecej szczegolow o nowym logo: https://www.espn.com/nba/story/_/id/39586633/nba-story-clippers-new-uniforms-logos Od dawna sie o to prosilo, ale w sumie najbardziej mnie ciekawi jak im wyjdzie Intuit Dome - mieli czas i pieniadze by to przemyslec od nowa i zrobic cos oryginalnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 27 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2024 Koszulki i czcionka bardzo fajne. Ogolnie podobaly mi sie bardzo ich stroje w erze Lob City, zanim zrobili ostatni rebranding w MS Paint, wiec dobry powrot. Logo takie 5/10. Hala zapowiada sie zajebiscie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 27 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2024 2 godziny temu, Chytruz napisał(a): Koszulki i czcionka bardzo fajne. Ogolnie podobaly mi sie bardzo ich stroje w erze Lob City, zanim zrobili ostatni rebranding w MS Paint, wiec dobry powrot. Logo takie 5/10. Hala zapowiada sie zajebiscie. Logo może faktycznie trochę trąca myszką ale wreszcie jest w nim nawiązanie do nazwy klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 27 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2024 15 godzin temu, BMF napisał(a): Early 00s/00s to chyba GOAT-era NBA logos, nie? Myślałem, że ja mam jakieś 'campowe' poczucie estetyki, w które te nuggetsowe górki czy raptorsowy dinozaur się jakoś wpisywały, ale widzę, że ludzie chyba overall tak sądzą. ;] Te logo Pistons oraz Chicago Blackhawks z NHL to legendarne loga i pozostałym daleko do nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 5 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 (edytowane) Clippers being Clippers, ale obsrajdupy w 4 kwarcie z Bucks. Edytowane 5 Marca 2024 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 5 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 2 godziny temu, Reikai napisał(a): Clippers being Clippers, ale obsrajdupy w 4 kwarcie z Bucks. Bez Giannisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PZGNW Opublikowano 18 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2024 (edytowane) Z przesłaniem dla Jamesa Hardena Edytowane 18 Marca 2024 przez PZGNW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2024 żarty się skończyły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 21 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2024 a mówio że nie broni!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 21 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2024 (edytowane) 10 minut temu, rw30 napisał(a): a mówio że nie broni!!!! Alzhaimer już . Trzeba będzie zapuścić shaqtin a fool z tego tygodnia :). Edytowane 21 Marca 2024 przez marceli73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 prawdziwy Robocop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domin0 Opublikowano 23 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2024 Dobrze że Westbrook wraca, wiadomo - ma swoje wady, ale jego brak źle wpływa na Clippers. Może wyrwie ich z letargu, bez Russela brakuje energii, zwłaszcza Kawhi i Harden mają tendencje do snucia się po parkiecie. Fajnie jakby udało im się wrócić do tego co grali w grudniu/styczniu, wg mnie są jedyną drużyną na zachodzie która może powalczyć z Denver. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 24 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2024 Clippers sa na idealnej drodze do wypadniecia do playinow Co tam sie stalo nagle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domin0 Opublikowano 24 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2024 (edytowane) Clippers od dłuższego czasu fatalnie bronią, jeśli akurat siedzi im rzut to są w stanie to zamaskować, jeśli nie to robi się problem. W styczniu mieli najlepszy atak w lidze(124.6 rtg) i przyzwoitą obronę (114.4 def rtg, 10. miejsce). Ostatnie 15 gier wrócili na ziemie jeśli chodzi o skuteczność(117.7 rtg, 7. miejsce), za to obrona jest 4.(!) od końca. Można pewnie analizować rotacje, taktykę itd. ale przede wszystkim tam brakuje zaangażowania i woli walki. Za każdym razem jak grają mecz w południe(a zdarza się to często bo trzeba ustępować Lakersom/LA Kings) to zaczyna się od jakiegoś 15-0 dla rywali. Potem próba zrobienia comebacku, czasem się uda, ale na dłuższą metę nie da się ich brać na poważnie. Harden jest kołkiem w obronie, nikt nie zastawia, transition defense nie istnieje, Kawhi ewidentnie gra na zaciągniętym hamulcu oszczędzając się na playoffy(albo raczej play-iny, jeśli Suns się ogarną). O ile jestem skłonny uwierzyć, że Kawhi jak co roku znów będzie top3 graczem w playoffach, to coraz mniej mam przekonania do pozostałych. Przynajmniej będzie ciekawie latem, dużo się może zadziać w kontekście odejścia Paula George'a. Edytowane 24 Marca 2024 przez Domin0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PZGNW Opublikowano 25 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 W dniu 18.03.2024 o 10:14, PZGNW napisał(a): Z przesłaniem dla Jamesa Hardena Po tygodniu wciąż aktualne. Nie da się patrzeć na parówę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 25 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 no juz jak grali dobrze mowilem ze typek sie snuje, holuje pilke, dalej nie broni Kawhi ich ciagnal do pewnego momentu swoim all time efficiency a Westbrook napedzal intensywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 Godzinę temu, PZGNW napisał(a): Po tygodniu wciąż aktualne. Nie da się patrzeć na parówę Paul George to samo. Wczoraj usmieszki I mega zadowolony po kompromitacji. Harden chociaz wkurwiony wyszedl z szatni. George jest usmiechniety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi