Skocz do zawartości

Phoenix z popiołów

Chytruz

Rekomendowane odpowiedzi

Suns z obecna gra w obronie to w PO zostana zjedzeni.

buaahahahah

przez kogo??Lakers , z ktorymi ostanio wygrali czy moze juz w finale ligi Celts.....a czekaj przeciez Oni ich pojechali,

nie jednak z Magic.....tak z nimi tez wygrali.

Amare juz przeszedl samego siebie wczoraj w akcji gdy prbowal "frontowac" Perkinsa i skonczyl tak ze bronil kosza tak jakby kosz byl w okolicy FT, czyli po prostu zostawil mu pusta droge do kosza. apogeum jego c***owej obrony.

Nie no wysocy Bostonu to zupelnie inna klasa, Amare 18 pkt. w pirwszej polowie , Frye 6/10 za trzy.....

Ty to jednak jestes ekspert.

Pozdro

Wlasnie moj przedmowca wyciagnal takie wnioski, ja tylko parafrazowalem jego slowa.

Dla mnie tak naprawde to kto zdobedzie mistrza na zachodzie nie obchodzi , zeby tylko Fakers zostali zjedzenia jak najszybciej , polowa fanow przezuci sie na.... nie wiem Curling??

Pozdro

• 2 tygodnie później...

nie chce mi się szukać przykładów bo nie mam czasu. ale ekipy nastawione ofensywnie mają tą wadę ,że często miewają runy +/- . teraz możemy tą dyskusję odłożyć. mam nadzieję ,że przyjrzysz się temu zjawisku i po jakimś czasie wysuniesz swoje wnioski. statystyk nie posiadam a jak mam jakieś stronki to nie chce mi się szukać bo nie umie ani nawet nie mam czasu.

pozdrawiam

Runy +/- zdarzają w prawie każdym meczu, a tu mówimy o prawie 15 meczowym stretchu, w którym drużyna traci po 20 punktów przewagi, w tym o takich kwiatkach jak od +16 do -16 z Rockets, czyli 32 point swing. Co więcej Suns od początku SSOL włąśnie słynęli z tego, że budowali wielką przewagę i mecz kończył się po 3 kwartach, natomiast w tej chwili słyną z tego, że m.in z Bucks i Pacers (powtarzam: Bucks i Pacers) stracili w każdym przypadku 24 punktową przewagę.

moglbym przysiac ze napisalem tu posta jakas godzine temu

huj I repeat

popatrzylem na Sched i macie 22 przegrane do tego co macie zrobione

45-37 na to wychodzi

walczycie z Blazers, Okla, Jazz, Hornets, Clippers, Memphis, Rockets o playoffs

kazdy mecz miedzy tymi druzynami to od teraz playoffs-type

jak na tym wyjdziecie zobaczymy, szykuje nam sie pare naprawde fajnych meczykow

male szanse daje Clipps i Memphis, najwieksze na playoffs maja Blazers, w zaleznosci od klimatu jestescie na polce z chimerycznymi Jazz, Okla troche sie zdziwi jak na nich puszcza ciezkie dziala, Rockets bez trejdu tej fazy elimancyjnej nie przejda

moj typ na 4-8 Spurs, Blazers, Hornets, Rockets i Okla