ignazz Opublikowano 1 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 Komisz ma prawo do interpretacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 1 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 9 minut temu, ignazz napisał(a): Komisz ma prawo do interpretacji Tu nie ma czego interpretować. @SzuLcU znalazl niedopatrzenia komiszów, trzeba nie dopuścić do tego w przyszłości:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 1 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 Można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 1 minutę temu, Cichy napisał(a): Tu nie ma czego interpretować. @SzuLcU znalazl niedopatrzenia komiszów, trzeba nie dopuścić do tego w przyszłości:p Lepiej zlikwidować błędny zapis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 1 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 9 minut temu, Cichy napisał(a): Tu nie ma czego interpretować. @SzuLcU znalazl niedopatrzenia komiszów, trzeba nie dopuścić do tego w przyszłości:p Nie wiem czemu ale ma takie wrażenie, że nawet jeśli będzie to pilnowane, to za 2-3 sezony znowu wróci to do stanu obecnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 1 minutę temu, SzuLcU napisał(a): Nie wiem czemu ale ma takie wrażenie, że nawet jeśli będzie to pilnowane, to za 2-3 sezony znowu wróci to do stanu obecnego. dlatego zostanie to usunięte z tegorocznego FA, jako martwy przepis każdy przepis bazujący na tym że komisz sprawdzi rzecz x i ew. manualnie ją zablokuje (gdzie gra sama w sobie to puści) jest problematyczny i liczba takich przepisów powinna być ograniczona do minimum -> nawet jeśli te 20 lat temu ktoś wymyślając to miał dobre intencje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 1 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 Idźcie spokojnie spać, wybór jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 6 minut temu, Roger napisał(a): Idźcie spokojnie spać, wybór jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 13 godzin temu, MarcusCamby napisał(a): Wybieraj! Bo chce FA skończyć albo chociaż dwie tury przed wojskiem !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 10 minut temu, kuba2419 napisał(a): Wybieraj! Bo chce FA skończyć albo chociaż dwie tury przed wojskiem !!!! Teraz to ja w pracy jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): Teraz to ja w pracy jestem No to akurat masz czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 15 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Teraz to ja w pracy jestem jakiej pracy, pls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 lekka zamuła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Jeszcze dzień wyjdę stąd, przeskoczę każdy mur! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 51 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Jeszcze dzień wyjdę stąd, przeskoczę każdy mur! to przeskakuj, ale picknij tego swojego busta najpierw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 3 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 Jak można posimowac z zawodnikami tego draftu? Jest jakiś plik draftu, który można zaimportować w grze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 3 minuty temu, Ice23 napisał(a): Jak można posimowac z zawodnikami tego draftu? Jest jakiś plik draftu, który można zaimportować w grze? eeeee, kojarzysz ten post? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 Brawo Panowie! Ale zapierdala! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 3 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 Godzinę temu, julekstep napisał(a): eeeee, kojarzysz ten post? Aaa spoko, zapomniałem że jest ten save. Dzięki za przypomienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 beka że ten Graham się tak długo utrzymał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi