mateuszf Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Ogląda ktoś Bates Motel ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Ogląda ktoś Bates Motel ? Dałem sobie spokój na początku 4 sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Skończyłem Atlante i mam mieszane odczucia, nie wiem co jest w tym serialu, ale przyciąga moją uwagę, nie ma w nim fajerwerków nie wiadomo czego, troche mi to przypomina rap z przekazem na starych podkładach mówiący o problemach pierwszego świata. Główna postać mnie irytuje (Donald G) za to jego kuzyn i ziomek Darius świetne, podobnie jak jego ex girl odcinek o wartości kobiety spoko. Macie jakies rozkminy o tym serialu? Kto mi powie dlaczego pochłaniam jeden za drugim odcinkiem? pozdro;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszf Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Ogląda ktoś Bates Motel ? ja jadę z przyzwyczajenia. niedawno zaczal sie ostatni 5 sezon. pierwszy odcinek nienajgorszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Skończyłem Atlante i mam mieszane odczucia, nie wiem co jest w tym serialu, ale przyciąga moją uwagę, nie ma w nim fajerwerków nie wiadomo czego, troche mi to przypomina rap z przekazem na starych podkładach mówiący o problemach pierwszego świata. Główna postać mnie irytuje (Donald G) za to jego kuzyn i ziomek Darius świetne, podobnie jak jego ex girl odcinek o wartości kobiety spoko. Macie jakies rozkminy o tym serialu? Kto mi powie dlaczego pochłaniam jeden za drugim odcinkiem? pozdro;) Miałem podobnie, tzn. jest tam jakiś niepodrabialny klimat. Nie ma monotonii, jest ogólna fabuła, ale każdy z odcinków równie dobrze mógłby być jakimś osobnym filmem krótkometrażowym czy coś, np. dziewiąty odcinek ma ujęcia jak żywcem wyjęte z filmów Spike;a Lee. Poza tym lubię czarny slang, kreatywność w kaleczeniu angielskiej gramatyki, wpierdalanie nigga co drugie słowo itd., no bawi mnie to nieziemsko. Odcinki z Migos i klubem to moje ulubione, honorable mention dla talk show Montague (k**** i te reklamy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 (edytowane) Innymi słowy, kto żałuje, że nie urodził się murzynem powinien obejrzeć Atlantę ?Pytam, bo jako że jestem z Kielc, to chcąc nie chcąc, lubiąc nie lubiąc, byłem skazany na mantry Borixona i jestem dumny, że moja skóra jest biała. Legion po 3 odcinkach dalej kozak. Edytowane 27 Lutego 2017 przez Findek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Drugi jest jeszcze lepszy mam taką nadzieję, bo spotkałem się z głosami, że 2 słabsza. ps ta nuta to poezja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Druga część jest zupełnia inna, większa dynamika bez zbędnego pitu pitu. Jak odpaliłem 6 epizod to pół nocy siedziałem aby zobaczyć jak się skończy. Raczej się nie zawiedziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Innymi słowy, kto żałuje, że nie urodził się murzynem powinien obejrzeć Atlantę ? Lepiej bym tego nie ujął my nigga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Druga część jest zupełnia inna, większa dynamika bez zbędnego pitu pitu. Jak odpaliłem 6 epizod to pół nocy siedziałem aby zobaczyć jak się skończy. Raczej się nie zawiedziesz. skończyłem i nie zawiodłem się obawy odnośnie 2s zupełnie niepotrzebne. zarówno 1 jak i 2 na tym samym poziomie zajebistości:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 skończyłem i nie zawiodłem się obawy odnośnie 2s zupełnie niepotrzebne. zarówno 1 jak i 2 na tym samym poziomie zajebistości:) Zapomniałem, że póki nie wypierdolo z Niemiec to jest mocno średnio, ale widzę, że wytrwałeś ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 jakis sensacyjny na poziomie. tylko nie taki co ma 10 sezonów i 150 odcinków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszf Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 jakis sensacyjny na poziomie. tylko nie taki co ma 10 sezonów i 150 odcinków. Banshee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 jakis sensacyjny na poziomie. tylko nie taki co ma 10 sezonów i 150 odcinków. Glina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 polski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 a co google Ci nie śmiga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszf Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 a co google Ci nie śmiga? Nabija ilość postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 to średnio, bo w Inne sìę nie nabijają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszf Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Otóż to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Ktoś ogląda Black Sails? Uwielbiam te klimaty a serial daje rade. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi