rahu Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 najlepszy sezon jest bez Pablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 W dniu 2.10.2017 o 17:50, rahu napisał(a): najlepszy sezon jest bez Pablo a ja nie rozumiem tych zachwytów na trójką, tzn jest bardzo dobry, ale większych różnic pomiędzy jedynką nie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tłok Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Moda na sukces wylatuje z ramówki tvp po 20 latach. Koniec pewnej epoki... Drugi seson Last Kingdom lepszy od pierwszego moim zdaniem. No i polecam Wersal wszystkim fanom kostiumowych historycznych seriali. Świetna francuska produkcja. Aktorzy grają ekstra a aktorki miodzio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 (edytowane) W dniu 2.10.2017 o 18:12, LeweBiodroSmoka napisał(a): a ja nie rozumiem tych zachwytów na trójką, tzn jest bardzo dobry, ale większych różnic pomiędzy jedynką nie widzę Nie ma wkurwiającego Stevena Murphy'ego i jego wąsa ;] Poza tym szumnie zapowiadany kartel z Cali miał być "faster harder scooter" (pozdro dla starych dziadów) w porównaniu do poczynań Escobara, a dostaliśmy trochę miękką, grzeczną kluchę. Co nie zmienia faktu, że 3 serie kozak i mucha nie siada. 4 mnie martwi. I to bardzo. Żeby się nie rozjechało jak "House of Cards". Edytowane 2 Października 2017 przez Przemek_Orliński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Gifted ma wszystko, co powinien mieć wciągacz marvelowych mutantów. Legion wymięka nawet przed oficjalnym ważeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 to piki blajnders średniawe jest. oglądam bo 3 sezon mam na rozkładzie, ale poziom belfra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 W dniu 5.10.2017 o 15:56, ptak napisał(a): to piki blajnders średniawe jest. oglądam bo 3 sezon mam na rozkładzie, ale poziom belfra weź nie bluźnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 coś w tym jest, 1 sezon kozak, ale potem to już mi się nie chciało oglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 W dniu 5.10.2017 o 19:37, kulfon napisał(a): coś w tym jest, 1 sezon kozak, ale potem to już mi się nie chciało oglądać Pierwszy miał tak trywialną fabułe, że naprawdę nie wiem co w nim takiego świetnego na tle reszty, ale luz, zaraz się znajdą kolejni narzekacze to daje sobie siana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Pierwsze sezon fajny, drugi mega nudny przez połowe już chciałem to rzucić ale opinie że trzeci wymiata sprawiły że zostałem i póki co nie żałuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Peaky Blinders jest nudne? Skąd Wy mieszkacie? https://www.youtube.com/watch?v=ZYS1kC8Ekko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 W dniu 6.10.2017 o 10:54, Przemek_Orliński napisał(a): Peaky Blinders jest nudne? Skąd Wy mieszkacie? W drugim sezonie ta akcja z Polie się strasznie ciagnelo no i ta akcja z koniem też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Ducktales o dziwo są całkiem sympatyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszNBA Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Poszukiwany dobry serial na Netflixie. Wszystko jedno jaki gatunek odpada jedynie Narcos. Poleci ktoś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 W dniu 6.10.2017 o 13:41, ŁukaszNBA napisał(a): Poszukiwany dobry serial na Netflixie. Wszystko jedno jaki gatunek odpada jedynie Narcos. Poleci ktoś coś? a jakie już widziałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszNBA Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 W dniu 6.10.2017 o 14:21, kulfon napisał(a): a jakie już widziałeś? Z Netflixa żadnego. Na HBO obejrzałem większość dlatego się przenoszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 W dniu 6.10.2017 o 13:41, ŁukaszNBA napisał(a): Poszukiwany dobry serial na Netflixie. Wszystko jedno jaki gatunek odpada jedynie Narcos. Poleci ktoś coś? Breaking Bad, Broadchurch!, Peaky Blinders, The Crown, Lilyhammer To chyba najlepsze dostępne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 (edytowane) happy valley, the killing, stranger things, daredevil Edytowane 7 Października 2017 przez kulfon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 i jeszcze Nobel, Ozark, the Bridge (szwedzka wersja). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 7 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Suburra juz w internetach jak ktoś nie ma netflixa. Po 2 odcinkach bardzo ok;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi