Tomek9248 Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Ano z TVN, ale nie mamy tak bogatej oferty krajowej żeby dzielić na stację. Widziałem jednym okiem odcinek miasta skrabów. Jakbym dołożył drugie to miałbym wyrzuty sumienia, że zmarnowałem ten czas bezpowrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 (edytowane) Ano z TVN, ale nie mamy tak bogatej oferty krajowej żeby dzielić na stację. Widziałem jednym okiem odcinek miasta skrabów. Jakbym dołożył drugie to miałbym wyrzuty sumienia, że zmarnowałem ten czas bezpowrotnie. a mnie się podobało montana, Milik wspominał, że zakład fryzjerski ojca gino polecał mu ktoś z klubu. no i boski diego dobra, przesadziłem, robi się szmira Edytowane 27 Października 2017 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Polecam serial Artyści. Świetny klimat, kameralny. Może jest na VOD, bo to TVP robiło a Torrenty z pewnością są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Ja polecam serial Bodo, kiedys był na TVP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Daleko od szosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Stawka większa niż Życie, Kariera Nikodema Dyzmy, 07 zgłoś się, Zmiennicy każdy bardzo dobry/genialny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Daleko od szosy A to mój ścisły top, polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Ze względu na sympatie kibicowskie Jan Serce. Oraz Czarne chmury, przyłbice i kaptury ora znak orła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 A to mój ścisły top, polecam. oglądałem chyba z 5 razy i jak będę miał czas obejrze po raz kolejny. Piękny serial. http://www.dzienniklodzki.pl/magazyn/a/prawdziwa-historia-leszka-bohatera-serialu-daleko-od-szosy,9793896/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Ostatnio jak wchodze na rotten to mam wrazenie ze juz nie tylko moje zycie moja przygoda jest najlepsza na swiecie ale i obejrzany serial czy film, kuwa wszystko ma 85+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Z polskich to jeszcze ,,Ekstradycja", jeżeli ktoś jeszcze nie widział. Może nie był to jakiś szczególnie wybitny serial, ale ma całkiem niezłą intrygę, niezapomniany klimat lat 90-tych, no i wybitną obsadę. A Lew Rywin jest w swojej roli gangstera bardziej wiarygodny niż gangusy z innych seriali. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Z polskich to jeszcze ,,Ekstradycja", jeżeli ktoś jeszcze nie widział. Może nie był to jakiś szczególnie wybitny serial, ale ma całkiem niezłą intrygę, niezapomniany klimat lat 90-tych, no i wybitną obsadę. A Lew Rywin jest w swojej roli gangstera bardziej wiarygodny niż gangusy z innych seriali. ;] o tak Ekstradycja mocno niedoceniana, jeszcze świetną muzykę Satanowskiego i Stokłosy należałoby wspomnieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 No i świetna piosenka tytułowa ,,Twoje miasto" (która jednak pojawia się dopiero w trzeciej serii). Ogólnie dwie pierwsze serie to klasyka, chociaż nie miały ani realizmu Pitbulla, ani mrocznego klimatu Gliny, ani tak ciekawej intrygi jak Oficer. Za to wspomniani Odwróceni są najgorsi z tej piątki, bo choć ogólnie serial ciekawy to jednak twórcy przesadzili z przesłodzeniem dwóch głównych postaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Zawsze mnie zastanawiała miłość do "Oficera" i jego kontynuacji. Koło "Gliny" oraz "Pitbulla" nie może stać w kolejce. Szyc oraz Małaszyński to najlepsze drewno w lesie. Historie zwarte w tym serialu to wyssane bąki z dupy. To już paździerzowa "Fala Zbrodni" była lepsza :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Za to drugi odc nowego Belfra moim zdaniem na plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 No emocje były, ale jednak spore s-f. Ciekawa jest rola tego młodego z szafy w całej akcji. Już przy podejściu do tej kraty wydał mi się podejrzany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Za wiele chyba nie zdradziłem, ale spoko. Trzeba mieć też świadomość, że można na coś się nadziać w tym temacie. No i pierwsze moje zdanie wystarczyło, żeby nie czytać dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janbuk1 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 watahę 2 może już ktoś widział? jak wrażenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 coś w klimacie fargo jeszcze jest? surowy klimat, zadupia usa, itp. True detective widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 watahę 2 może już ktoś widział? jak wrażenia? Pozytywne, ale więcej nic nie będę pisał. Jeśli komuś podobała się jedynka, nie będzie zawiedziony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi