matek Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 HBO odkodowane na weekend, jeśli ktoś zastanawiał się gdzie obejrzeć start drugiego sezonu Watahy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 na upc nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Peszek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 na upc nie ma Poszukaj. U mnie jest na kanale 92. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 HBO odkodowane na weekend, jeśli ktoś zastanawiał się gdzie obejrzeć start drugiego sezonu Watahy. Wataha zaczęła się dobrze naprawdę dobry poziom . No i bieszczadzkie widoki to coś rewelacyjnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Klimat świetny, to prawda. Dodatkowo np ja uwielbiam Bieszczady, więc tym bardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 O poziomie serialu świadczy fakt, że pokazują go w całej Europie a nie tylko u nas. Ta Suburra fajna ale dupy nie urywa. Dziwi mnie tytuł. Suburra to dzielnica rzymskiej biedoty od starożytności a tu akcja dzieje się w około Osti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Przy recenzji serialu, w internecie, znalazłem coś takiego, to może wyjaśniać tytuł: „Suburrą” nazywano dzielnice starożytnego Rzymu, która była zaludniona przez miejską biedotę. Rzezimieszki, złodzieje, mordercy, prostytutki- oto mieszkańcy jednej z pierwszych dzielnic „czerwonych latarni” na świecie. Część dzieciństwa spędził tam Juliusz Cezar, co zahartowało go w bojach o władzę. Dziś suburrą określa się specyficzną rzymską mafię. Mafia capitale czyli „stołeczna mafia” to dziwaczna hybryda, która nie jest bezpośrednią odnogą żadnej z głównych organizacji przestępczych Italii. Ma związki zarówno z sycylijską Cosa Nostrą, kalabryjską ‘Ndrànghetą, neapolitańską Camorrą ( o niej opowiada serial „Gomorra”) i Santa Coroną Unitą z Apulii. W tym roku szef mafii capitale Massimo Carminatiego został skazany na 20 lat więzienie. Ten zwany „ostatnim królem Rzymu” faszysta w latach 80-tych był związany z organizacją terrorystyczną Zbrojne Komórki Rewolucyjne, która jest odpowiedzialna m.in. za zamach na dworcu w Bolonii, gdzie zginęło 85 osób. Potem kierował rzymską mafią, która skupiała lokalnych samorządowców, biznesmenów i polityków zarówno prawicy jak i lewicy. O mafii rzymskiej mówiło się też w kontekście afer związanych z Bankiem Watykańskim, który przechodzi głęboką reformę za pontyfikatu Franciszka. Organizacja Carminatiego zarabia też na obozach dla imigrantów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Mindhunter - obejrzałem dopiero dwa odcinki, ale od początku czuć w tym hit. 9.0 na IMDB na start pewnie nie jest przypadkowe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n_i_m_h Opublikowano 17 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Za dużo na raz tych seriali weszło teraz U mnie na tapecie Mindhunter, Suburra, Wataha 2 i The Defenders a niedługo Belfer 2 i Stranger Things 2. A w listopadzie Templariusze, ciekawym co to będzie, trailer spoko. Tylko kiedy to obejrzeć wszystko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 obejrzałem pierwszy sezon utopii, może być, ale dupy nie urywa. czym się hipsterka tak podnieca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wygnaniec Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 no utopia spoko bardzo, plus ładnie nakręcona ja też się biore za Mindhunter bo Fincher producentem całości i 4 odc. wyreżyserował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Całkiem fajne jest nowe ducktales, chociaż dla osoby wychowanej na Gigancie przeszkadza kompletne zepsucie postaci Sknerusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 https://youtu.be/AyrP0_NYF5Y fanom Gomorry powinno się spodobać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Zastanawiam się nad zobaczenie czegos z tvp vod Czas honoru, tajemnica twierdzy szyfrow, paradoks, prokurator czy miasto skarbów? Co polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Z tych polskich dostępnych na TVP to poleciałbym już w coś starszego i jeśli nie widziałeś to Pitbull jest świetnym serialem jak na polskie warunki, a Oficer czy Glina są dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Najciekawszą pozycją tam chyba są Alternatywy 4 w HD. Poza tym co podał Lucas to nie mamy się czym szczycić. Może jeszcze Odwróceni kiedyś całkiem nie najgorzej wypadli, ale bez szału też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Z tych polskich dostępnych na TVP to poleciałbym już w coś starszego i jeśli nie widziałeś to Pitbull jest świetnym serialem jak na polskie warunki, a Oficer czy Glina są dobre. WidzIałem wszystkie. Glina to majstersztyk, Pitbull bardzo dobry A oficer powiedzmy że całkiem spoko Dlatego pytam o resztę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 (edytowane) Ogólnie jak chcesz coś polskiego i jeszcze nie widziałeś to Belfer/Wataha/Pakt są moim zdaniem najlepszymi polskimi serialami od czasów Pitbulla. Wataha to przede wszystkim świetny klimat Bieszczad. W ogóle to Rick&Morty 5.11 na Netflixie Edytowane 27 Października 2017 przez Lucas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 WidzIałem wszystkie dlatego pytam o tamte czartery Rozumiem że nie widzieliście ich A odwroceni są z Tvn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi