Elwood Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Paulson wygląda w końcu na osobę, którą chce się oglądać. Do tego Sponge Bob jako homo-trans-ch wie co robi robotę. Kathy Bates również zwraca uwagę, musze odkurzyć jej wcześniejsze dokonania. Czekam na Quicksilvera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Ja na walking dead czekam na przynajmniej 6 odcinków, cholera mnie potem strzela jak muszę czekać cały tydzień na nowy epizod :] A co do seriali - własnie zaczynam Entourage, jestem po 1 sezonie. Zapowiada się świetnie, zresztą gdzieś już tutaj były pozytywne opinie. Ari Gold na propsie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 ktos oglądał Shameless US? szczerze nie wiedziałem, że ten serial może tak wciągać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katanga Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Ja mam pytanie jak nazywał się serial o Pablo Escobarze? Czy to jest po prostu telewizyjny Pablo Escobar emitowany od 2012 roku? Była taka zabawna wpadka, gdzie Pablo jechał BMW które zgodnie z czasem i miejscem akcji serialu... miało dopiero wyjść za 6 lat:) Właśnie sobie przypomniałem o tym i się zastanawiam czy ktoś też kojarzy tą sytuacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Ja mam pytanie jak nazywał się serial o Pablo Escobarze? Czy to jest po prostu telewizyjny Pablo Escobar emitowany od 2012 roku? Była taka zabawna wpadka, gdzie Pablo jechał BMW które zgodnie z czasem i miejscem akcji serialu... miało dopiero wyjść za 6 lat:) Właśnie sobie przypomniałem o tym i się zastanawiam czy ktoś też kojarzy tą sytuacje. Narcos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Narcos ktoś oglądał, jakieś opinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Narcos ktoś oglądał, jakieś opinie? Chyba komuś się tamaty pomyliły ;] Serial nie jest bez wad, ale na pewno warto obejrzeć. Solidne 7/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 no i jest w większości po hiszpańsku co dodaje sporo klimatu warto jak najbardziej chociaż półka Gomorry to jednak nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Czy ktoś jeszcze ogląda Arrowa? Jak dla mnie cameo Constantine to idealny pomysł i zajebiście by było jakby się pojawił w tym sezonie jeszcze z 4-5 razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Nie wiem, czy było MR ROBOT jeden z ciekawszych nowych seriali jakie zacząłem oglądać Nieźle dobrani aktorzy, fajny klimat, trochę inna tematyka niż zwyke. polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 (edytowane) Pytanie do oglądających na bieżąco The Wlking Dead: Jak Rick wydostał się z tego samochodu i dobiegł do osady??? Edytowane 11 Listopada 2015 przez Przemek_Orliński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Pytanie do oglądających na bieżąco The Wlking Dead: Jak Rick wydostał się z tego samochodu i dobiegł do osady??? przecież to Rick!! przegryzł dach, poskakał po głowach i już... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Oglądał ktoś Black Sails? Drugie Vikings czy klapa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Wybiegł i pobiegł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 (edytowane) Oglądał ktoś Black Sails? Drugie Vikings czy klapa? obejrzałem pierwsze 3 odcinki i narazie bardziej usa produkcja niż wikingowie. jak lubisz wikingów to wyszedł serial the last kingdom Edytowane 12 Listopada 2015 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 oglądałem kilka odcinków, znudziło mnie (black sails) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carter#15 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Black sails pierwszym odcinkiem mnie nie zafascynowało, więc dałem sobie spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Orientuje się ktoś czy trzeba obejrzeć Daredevila przed Jessica Jones? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 American Horror Story Hotel 7 odcinków i jak to kolega mawia "w cipe nóż" - słabość, wątek główny słaby, lady sraka co odcinek błyszczy odbytem. brak polotu, brak Pani Lange i tak naprawdę nie ma kto tego trzymać w kupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 American Horror Story Hotel 7 odcinków i jak to kolega mawia "w cipe nóż" - słabość, wątek główny słaby, lady sraka co odcinek błyszczy odbytem. brak polotu, brak Pani Lange i tak naprawdę nie ma kto tego trzymać w kupie Pisałem Ci to po pierwszym odcinku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi