Skocz do zawartości

Sondaż polityczny

RappaR

Jaką opcję polityczną popierasz w nadchodzących wyborach?  

56 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaką opcję polityczną popierasz w nadchodzących wyborach?

• Prawo i Sprawiedliwość
      10
    • Koalicja Obywatelska
      10
    • Konfederacja
      20
    • Trzecia droga
      10
    • Lewica
      6

Ankieta została zamknięta

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 13.10.2023 o 05:59

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 11.09.2023 o 11:47, Sebastian napisał(a):

Jem rano, w pracy kupuję coś w sklepie - jakiś jogurt lub coś takiego. Później wpadam do domu około 16 na 10-15 minut i coś zjadam z tego co jest w lodówce. 

Co do jedzenia po 22 - to wydaje mi się, że zależy od tego ile zjesz, co zjesz i jak szybko potem idziesz spać.  

Tak mi sie skojarzylo:

To jeszcze sobie obiad jem w bufecie.To po fajrancie już nie muszę zostawać,żeby jeść, tylko prosto do domu i góra 22.50 jestem z powrotem. Golę się, jem śniadanie i idę spać

16 minut temu, Koelner napisał(a):

dużo mężczyzn widzę że robi zupy a jak czasami kupuje włoszczyznę kobicie albo idę bo śmietanę bo zapomni to też jakbym gotował?

Nie, musisz mieszac xD

7 godzin temu, memento1984 napisał(a):

Ten Termomixer to polski wymysl jest? W koncu k**** nobel z fizyki dla Polaka! Brawo

edit:

”c***, widze ze znowu wynalazek nie polski :/“

No niestety to znowu źli Niemcy -grupa Webera i ich ryży pomagier .,Podstępnie chcą pozbawić nas tradycyjnej narodowej kuchni polskiej i siłą  narzucić niemieckie przepisy na zupy .

7 godzin temu, Koelner napisał(a):

dużo mężczyzn widzę że robi zupy a jak czasami kupuje włoszczyznę kobicie albo idę bo śmietanę bo zapomni to też jakbym gotował?

Przykro się czyta jak te kobiety pomiatają mężczyznami, żeby gonić chłopa po włoszczyznę i śmietanę skandal !! Sama powinna iść i jeszcze mężowi kupić piwo przy okazji.,  Powinieneś zgłosić te przypadki do forumowego klubu dyskryminowanych mężczyzn doktorka promilka

Edytowane przez mayor

16 minut temu, mayor napisał(a):

Przykro się czyta jak te kobiety pomiatają mężczyznami, żeby gonić chłopa po włoszczyznę i śmietanę skandal !! Sama powinna iść i jeszcze mężowi kupić piwo przy okazji.,  Powinieneś zgłosić te przypadki do forumowego klubu dyskryminowanych mężczyzn doktorka promilka

czasami mi kupi piwo ale wie że lepiej samemu iść na zakupy bo ja zawsze przynajmniej z jedną rzecz zapomnę 😭

59 minut temu, Koelner napisał(a):

czasami mi kupi piwo ale wie że lepiej samemu iść na zakupy bo ja zawsze przynajmniej z jedną rzecz zapomnę 😭

Głowa do góry., Jak Cię nie bije tak jak doktorka, ani nie jeździ z obcymi chłopami na wakacje jak Lewandowska to jeszcze nie jest źle 

1 minutę temu, Koelner napisał(a):

dokładnie, chyba idealnie ale opierdala bardziej niż matka!

Matka zawsze lepsza niż obca kobita., Dlatego Jarek się nie ożenił , a jak ojciec mu mówił żeby sobie poszukał żony to odpowiadał -: ".Tata to się z mamą ożenił, a mnie każe z obcą babą   "

20 godzin temu, memento1984 napisał(a):

Ten Termomixer to polski wymysl jest? W koncu k**** nobel z fizyki dla Polaka! Brawo

edit:

”c***, widze ze znowu wynalazek nie polski :/“

Właśnie zrobiłem zajebiste pierogi leniwe, zajęło mi to dosłownie 21 minut plus gotowanie 

Gdybym miał to cholerstwo sam ugniatać, pewnie bym się nie zdecydował 

2 godziny temu, josephnba napisał(a):

Właśnie zrobiłem zajebiste pierogi leniwe, zajęło mi to dosłownie 21 minut plus gotowanie 

Gdybym miał to cholerstwo sam ugniatać, pewnie bym się nie zdecydował 

nie wiem czemu akurat do mnie temat z pierogami : )

ale zagniesc ciasto na pierogi (jaka ilosc pierogow i orientalny rozmiar?) i zrobic jakis farsz to tez pewnie komus zajmie ze 20-25min bez gotowania (~20 sztuk)?

zagniatanie ciasta jakiegokolwiek nie jest jakies takie najprzyjemniejsze, ale to kwestia "gustu"

Edytowane przez memento1984

3 godziny temu, memento1984 napisał(a):

nie wiem czemu akurat do mnie temat z pierogami : )

ale zagniesc ciasto na pierogi (jaka ilosc pierogow i orientalny rozmiar?) i zrobic jakis farsz to tez pewnie komus zajmie ze 20-25min bez gotowania (~20 sztuk)?

zagniatanie ciasta jakiegokolwiek nie jest jakies takie najprzyjemniejsze, ale to kwestia "gustu"

Temat do wszystkich których nie stać na takie cuda ;)

A poważnie to kiedyś zagniatalem ciasto na chleb i to byle mordega 

Od kiedy mamy lidlomixa znacznie częściej robimy chleby, pierogi czy inne typowo mączne rzeczy (z widocznym wpływem na obwód w pasie)

33 minuty temu, P_M napisał(a):

@josephnba Ty to trochę inna półka bo lidlomix to chyba z 1,5-2k musiał Cię kosztować, albo nawet mniej jeżeli masz go dłużej, right? Nijak się to ma do rozmowy o thermomixie, który jest 3 lub 4 razy droższy. 

2.6k dokładnie

A ma się tak że pod względem funkcjonalności i mnogości dań niewiele ustępuje Termo 

Nie bronię samego termomixa co tego typu urządzen

Cena termo jest wysoka, nie oceniam czy przesadzona czy nie, a do zakupu ludlusia przekonało nas kilkoro znajomych którzy mają i nie raz jedliśmy u nich świetnie przyrządzone dania 

A że sam często gotuję, a nie czuje się w tym mistrzem to zakup uważam za mega trafiony 

Z tej ankiety z 1 u mnie są

SOSNOWSKI Zbigniew ( Trzecia Droga ) , SCHEURING-WIELGUS Joanna , SZCZUCKI Krzysztof (PiS) , MYRCHA Arkadiusz (KO) 

Trudny wybór, ale na szczęście jest Konfederacja a tam z 1.

WIPLER Przemysław 

Gdzie nawet w piosence jest o nim

Dwadzieścia lat na Mazowieckiej (Warszawa centralna)
Dziś tam jest quite niebezpiecznie (ćpalnia)

Wipler trenował kick and push 

A tak całkiem serio to te 1 są słabe  w innych partiach.

Edytowane przez LAF

9 minut temu, Reikai napisał(a):

Kandydat konfederusji do senatu wprost mówi o wyjściu z UE i nato.

Ja już na prawdę wolałbym głosować na jakiegoś Mejze niż na nich.

Nie ma mnejszego zła 

Zło to zło 

k.Urwyderancja idzie po prostej na koalicję z małym ludkiem 

Przecież tam jest tyle spadów z PiSu że to aż śmieszne że oni się wciąż nazywają opozycją 

Edytowane przez josephnba

• matek zablokował(a) ten temat
  • Reikai odblokował(a) ten temat