the_secret Opublikowano 21 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 1 godzinę temu, Reikai napisał(a): Czemu? Mnie ten film np zajebiscie trzymaĺ w napieciu i byl ciekawy. Po prostu Rappar cały czas w sobie wypiera, że Na Noże zostawia taką samą wiadomość o społeczeństwie usa co jego ukochane Gran Torino. I jakby to zaakceptował to by runął trochę ten ołtarzyk filmu Eastwooda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 28 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 (edytowane) 24 minuty temu, Kily napisał(a): No pierwsza kat w ktorej sie mocno spoznie z glosami ale niestety mialem malo czasu i duze braki* w tym temacie - najwczesniej w przyszly weekend (ale potem chyba bede mial wolne wiec kolejna kat machne raz dwa!) * poza tym z tego co widzialem to niektore lotry powybieraly czterogodzinne filmy...EKHM Edytowane 28 Października 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 28 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 15 minut temu, julekstep napisał(a): poza tym z tego co widzialem to niektore lotry powybieraly czterogodzinne filmy...EKHM Ale za to jakie dobre! A nie jakieś Ben-Huje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 @agresywnychomik Jak stoją zaległości? Chociaż pierwsze 3 kat skończone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 28 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 2 godziny temu, RappaR napisał(a): @agresywnychomik Jak stoją zaległości? Chociaż pierwsze 3 kat skończone? Nie wiem Jak wroce jutro do domu to podesle co jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 @agresywnychomik Jako że zainteresowanie całkiem spadło, to wrzuć tylko dotychczasowe głosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 20 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 2 godziny temu, RappaR napisał(a): @agresywnychomik Jako że zainteresowanie całkiem spadło, to wrzuć tylko dotychczasowe głosy NIestety. ale chyba po prostu zbyt ambitne. Może za dużo kategorii . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 20 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 Do bani, Bo zaraz by się zaczęły kategorie w których czułem się mocny, gra o honor, symmetria, jak rozpetalem druga wojne swiatowa, epoka lodowcowa, wybierałem ostatni po wszystkich, a te filmy mogły sprawić, że skonczylbym cos wyżej ale nie ukrywam ze sam nie mam czasu na oglądanie filmów których nie chce mi się oglądać ;] wiec może lepiej dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 (edytowane) ja jeszcze dla spokoju ducha zagłosuję w 'kryminałach' - tylko muszę jeszcze te faktyczne kryminały tam oblukać (z 1 czy 2 są xD) 5 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Do bani, Bo zaraz by się zaczęły kategorie w których czułem się mocny, gra o honor, symmetria, jak rozpetalem druga wojne swiatowa, epoka lodowcowa, wybierałem ostatni po wszystkich, a te filmy mogły sprawić, że skonczylbym cos wyżej ale nie ukrywam ze sam nie mam czasu na oglądanie filmów których nie chce mi się oglądać ;] wiec może lepiej dla mnie. za symetrię to akurat powinny być ujemne punkty ten film w early 2000's wypełniał tę samą niszę którą dziś wypełniają patostreamy i 'jebanie 60tek' na galach freak-fight (do dziś czuję cringe jak sobie przypomnę kilku kolegów z LO używających na przerwie między polskim a matmą więziennego slangu po seansie tego 'dzieła'... geeez) Edytowane 20 Listopada 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 20 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 5 minut temu, julekstep napisał(a): ja jeszcze dla spokoju ducha zagłosuję w 'kryminałach' - tylko muszę jeszcze te faktyczne kryminały tam oblukać (z 1 czy 2 są xD) za symetrię to akurat powinny być ujemne punkty ten film w early 2000's wypełniał tę samą niszę którą dziś wypełniają patostreamy i 'jebanie 60tek' na galach freak-fight (do dziś czuję cringe jak sobie przypomnę kilku kolegów z LO używających na przerwie między polskim a matmą więziennego slangu po seansie tego 'dzieła'... geeez) Pucuj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 20 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 Z mojej strony jedynie wyrazy pogardy dla tych którzy się zgłosili do wzięcia udziału a później nie przysyłali głosów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 20 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 (edytowane) 15 minut temu, julekstep napisał(a): ja jeszcze dla spokoju ducha zagłosuję w 'kryminałach' - tylko muszę jeszcze te faktyczne kryminały tam oblukać (z 1 czy 2 są xD) za symetrię to akurat powinny być ujemne punkty ten film w early 2000's wypełniał tę samą niszę którą dziś wypełniają patostreamy i 'jebanie 60tek' na galach freak-fight (do dziś czuję cringe jak sobie przypomnę kilku kolegów z LO używających na przerwie między polskim a matmą więziennego slangu po seansie tego 'dzieła'... geeez) Symetria to raczej dobry dramat, ja w tym filmie widzę zdecydowanie więcej niż więzienne teksty. Zgadzam się ze niektóre sceny są cringe’owe ale jako całokształt to jest to bardzo dobrze pokazana, smutna historia. kumam ten zarzut ale sorki, trzeba być gosciem bez żadnej empatii w sobie, żeby widzieć tylko cringe’owe teksty w tym filmie. Edytowane 20 Listopada 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał(a): Zgadzam się ze niektóre sceny są cringe’owe w filmie jak filmie kiedy te sceny są odgrywane przez 17-18 latków na przerwach w normalnej szkole to wtedy dopiero jest next level cringe'u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 20 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 7 godzin temu, RappaR napisał(a): @agresywnychomik Jako że zainteresowanie całkiem spadło, to wrzuć tylko dotychczasowe głosy Prosze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 4 godziny temu, RonnieArtestics napisał(a): kumam ten zarzut ale sorki, trzeba być gosciem bez żadnej empatii w sobie, żeby widzieć tylko cringe’owe teksty w tym filmie. empatię to ja mogę mieć dla Entów maszerujących na Isengard albo Williama Wallace'a krzyczącego freedom! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 57 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Prosze? Czy mógłbyś wrzucić dotychczasowe głosy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 20 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 Godzinę temu, RappaR napisał(a): Czy mógłbyś wrzucić dotychczasowe głosy? Czy mógłbyś użyć magicznego słowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 1 godzinę temu, agresywnychomik napisał(a): Czy mógłbyś użyć magicznego słowa? Proszę, czy mógłbyś wrzucić dotychczasowe głosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 21 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 8 godzin temu, RappaR napisał(a): Proszę, czy mógłbyś wrzucić dotychczasowe głosy Jasne dzis będą, nawet je zlicze. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi