P_M Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Ja dorzucę dzisiaj głosy z dramatu na pewno, a jutro z komedii, sorry ale w robocie zapierdol, a dzisiaj wróciłem z integracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 16 minut temu, RappaR napisał(a): Jak stoimy z głosami @agresywnychomik Coś się ruszyło? Jak nie, to kończymy draft na razie i ujawniamy i liczymy te głosy co są? @RonnieArtestics @julekstep @Kily @BMF @the_secret @ernie9005 @Qcin_69 @P_M Nie ma chyba sensu tego ciągnąć, jak się wam głosować nie chce? Tak jak pisalem od poczatku - tutaj format z tajnoscia i 'walka o miejsce' nie ma totalnie sensu. Kazdy kto ma ochote powinien dawac swoj ranking w kategorii publicznie dzielac sie swoimi wrazeniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 56 minut temu, RappaR napisał(a): Jak stoimy z głosami @agresywnychomik Coś się ruszyło? Jak nie, to kończymy draft na razie i ujawniamy i liczymy te głosy co są? @RonnieArtestics @julekstep @Kily @BMF @the_secret @ernie9005 @Qcin_69 @P_M Nie ma chyba sensu tego ciągnąć, jak się wam głosować nie chce? zagłosuje wkrótce, chyba póki co nie robi to żadnej różnicy? Mam już szkice, ale jeszcze pracuje nad spójnością w ocenie, żeby nie było, że w jednym najważniejsze jest X a w drugim Y. Każdy film w głosowaniu oceniam na podstawie 6 atrybutów- gra aktorska, scenariusz, wrażenia estetyczne, reżyseria, emocje i X-factor (zależny od kategorii), a następnie 5 pierwszych dzielę przez 5 i mnożę przez x-factora podzielonego przez 3, z założeniem, że nie może być to liczba mniejsza od 0 (nie dotyczy to jedynie julka) także relaksik Rappar, się tam nie poddawaj, bo super ATF jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 2 minuty temu, Qcin_69 napisał(a): Każdy film w głosowaniu oceniam na podstawie 6 atrybutów- gra aktorska, scenariusz, wrażenia estetyczne, reżyseria, emocje i X-factor (zależny od kategorii), a następnie 5 pierwszych dzielę przez 5 i mnożę przez x-factora podzielonego przez 3, z założeniem, że nie może być to liczba mniejsza od 0 (nie dotyczy to jedynie julka) także relaksik Rappar, się tam nie poddawaj, bo super ATF jest a mogles po prostu obejrzec te filmy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 1 godzinę temu, julekstep napisał(a): a mogles po prostu obejrzec te filmy! i jak miałbym wtedy oceniać? Jako całokształt, to nie byłoby zbyt uczciwe bo opierałaby się jedynie na subiektywizmie w najczystszej postaci, tak dołożyłem trochę twardej matematyki i mój ranking będzie prawdopodobnie najlepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Mi został do obejrzenia jeden z film z kryminału, więc niedługo będę prawie 2 tygodnie przed czasem z głosowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 16 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 W dniu 15.10.2023 o 17:41, RappaR napisał(a): Jak stoimy z głosami @agresywnychomik Coś się ruszyło? Jak nie, to kończymy draft na razie i ujawniamy i liczymy te głosy co są? @RonnieArtestics @julekstep @Kily @BMF @the_secret @ernie9005 @Qcin_69 @P_M Nie ma chyba sensu tego ciągnąć, jak się wam głosować nie chce? No ja dałem terminowo we wszystkich kategoriach poki co i z kryminału też nie będzie problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 Będę chciał dodać dodatkową kategorię po drafcie - najgorszy film. Będziemy dawali po 3 picki Po to bym mógł wybrać Na Noże 3 razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 18 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 32 minuty temu, RappaR napisał(a): Będę chciał dodać dodatkową kategorię po drafcie - najgorszy film. Będziemy dawali po 3 picki Po to bym mógł wybrać Na Noże 3 razy Martwica mózgu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 2 godziny temu, agresywnychomik napisał(a): Martwica mózgu. Ludzka stonoga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 18 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 8 minut temu, julekstep napisał(a): Ludzka stonoga? top pick, miałem nieszczęście widzieć nawet drugą część. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 18 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 (edytowane) 3 godziny temu, P_M napisał(a): top pick, miałem nieszczęście widzieć nawet drugą część. Az jestem ciekawy jakie to okoliczności natury zaistnialy ze to obejrzałeś xD Nie widzialem. Edytowane 18 Października 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 18 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 4 godziny temu, agresywnychomik napisał(a): Martwica mózgu. Zajebisty film. W swoim gatunku oczywiście. To plus martwe zlo to pewien kanon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 18 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 1 godzinę temu, Gregorius napisał(a): Zajebisty film. W swoim gatunku oczywiście. To plus martwe zlo to pewien kanon. Wlasnie ze wzgledu na caly ten hype ktory temu filmowi towarzyszy a czym ten film jest... 2 razy go ogladalem w swoim zyciu za drugim nawet doszedlem do konca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 19 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 8 godzin temu, agresywnychomik napisał(a): Wlasnie ze wzgledu na caly ten hype ktory temu filmowi towarzyszy a czym ten film jest... 2 razy go ogladalem w swoim zyciu za drugim nawet doszedlem do konca... czy ten film jest w stylu ludzkiej stonogi? Bo „ doszedłem do końca” zabrzmiało mi dość dwuznacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 21 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 W dniu 15.10.2023 o 17:41, RappaR napisał(a): Jak stoimy z głosami @agresywnychomik Coś się ruszyło? Jak nie, to kończymy draft na razie i ujawniamy i liczymy te głosy co są? @RonnieArtestics @julekstep @Kily @BMF @the_secret @ernie9005 @Qcin_69 @P_M Nie ma chyba sensu tego ciągnąć, jak się wam głosować nie chce? Są jakieś postępy w tym tygodniu u spóźnialskich? @P_M @BMF @Qcin_69 @RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 21 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 Jutro wyślę komedie, więcej spóźnień chyba nie mam? Jutro się kończy kryminał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 20 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Jutro wyślę komedie, więcej spóźnień chyba nie mam? Jutro się kończy kryminał? Jeszcze 9 dni by się spóźnialscy ogarnęli + oglądanie Na Noże boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 21 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 8 minut temu, RappaR napisał(a): Jeszcze 9 dni by się spóźnialscy ogarnęli + oglądanie Na Noże boli Czemu? Mnie ten film np zajebiscie trzymaĺ w napieciu i byl ciekawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 2 minuty temu, Reikai napisał(a): Czemu? Mnie ten film np zajebiscie trzymaĺ w napieciu i byl ciekawy. Dla mnie jest okropny i bez sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi