Kily Opublikowano 10 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 Czyli o północy zamykamy głosowanie i przechodzimy do dramatów? @julekstep @the_secret @ernie9005 @lorak @Gregorius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 17 minut temu, Kily napisał(a): Czyli o północy zamykamy głosowanie i przechodzimy do dramatów? @julekstep @the_secret @ernie9005 @lorak @Gregorius no mi zostaly 2 h ben huja pewnie w nocy wrzuce swoje glosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 10 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 Ja wrzucę po 20 jak wrócę do Krk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 10 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 (edytowane) Mam glosy @ernie9005 @lorak @Gregorius @the_secret Grają z nami. Edytowane 10 Września 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 (edytowane) ja zagłosowałem publicznie w odpowiednim temacie jbc a czemu tak skoro były inne ustalenia (wysyłanie głosów anonimowo)? ponieważ: Edytowane 11 Września 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 8 godzin temu, julekstep napisał(a): ja zagłosowałem publicznie w odpowiednim temacie jbc a czemu tak skoro były inne ustalenia (wysyłanie głosów anonimowo)? ponieważ: czyli złamałeś regulamin i ładujesz na ostatnim miejscu w tej kategorii (u mnie o tak wylądowałeś bo Braveheart ma tyle wspólnego z epickoscia co Tom Cruise z NBA, a Mel Gibson ma najbardziej wkurwiajacy ryj na świecie xd) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 4 minuty temu, Qcin_69 napisał(a): Mel Gibson ma najbardziej wkurwiajacy ryj na świecie xd) popatrz w lustro mordko 6 minut temu, Qcin_69 napisał(a): czyli złamałeś regulamin i ładujesz na ostatnim miejscu w tej kategorii czyli za swoją karę chcesz się mścić akurat na tej osobie która chciała żeby Cię nie traktować jak pariasa (którym jesteś) typowy cygański resentyment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 "Mroczny Rycerz" za 15 minut na TVN7 jeśli ktoś nie oglądał, a jest wybrany w drafcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Ja akurat sobie Coco oglądam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Ja oglądałem łowcę jeleni ale dostałem eksmisje na tv i leci „ukochane dziecko” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Za 45 minut jeszcze "Dawno temu w Ameryce" na jedynce. Wybitne kino. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Dawno mnie tak kino nie sponiewieralo. WYKIDAJŁO. taki film zapodałem bo Patrick był tym gniotem reklamowany. Szok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2023 W sumie zdałem sobie sprawę, że nie poszedł Kosmiczny Mecz. Tylko hejter Jordana nie dałby tego filmu w top3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2023 2 godziny temu, RappaR napisał(a): W sumie zdałem sobie sprawę, że nie poszedł Kosmiczny Mecz. Tylko hejter Jordana nie dałby tego filmu w top3 Dla fanów koszykówki to ciekawy film. W przekroju historii kina no name. Mimo ze i na Jordanie ktoś chciał zarobić extra i nawet to wyszło. Oceniając sam warsztat mocno średnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 24 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2023 3 minuty temu, ignazz napisał(a): Dla fanów koszykówki to ciekawy film. W przekroju historii kina no name. Mimo ze i na Jordanie ktoś chciał zarobić extra i nawet to wyszło. Oceniając sam warsztat mocno średnio. Dla fanów koszykówki to nie jest ciekawy film. Dla pokolenia 80's/90's, którzy byli wychowani na Jordanie, i oglądali jako dzieciaki głównie tvp/tvnowskie skróty meców. Film ten oczywiście działa na nas niesamowitym sentymentem, a nie jeden fan MJ'a uroni łezkę widząc powracającego na parkiet Jordana na koniec filmu. Warsztatowo, ktoś kiedyś ten film określił 1,5 godzinną reklamą Jeżeli chodzi o wykorzystanie animek w real life, lepiej było to zrobione w "Kto wrobił królika Rogera?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2023 3 godziny temu, RappaR napisał(a): W sumie zdałem sobie sprawę, że nie poszedł Kosmiczny Mecz. Tylko hejter Jordana nie dałby tego filmu w top3 @fluber skończ te eksperymenty i wyloguj się z konta Rappara! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2023 11 minut temu, julekstep napisał(a): @fluber skończ te eksperymenty i wyloguj się z konta Rappara! Pierwszy hejter się odezwał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 @the_secret @RonnieArtestics @julekstep @BMF @ernie9005 @Qcin_69 Jak stoicie z komediami? Wszyscy się wyrobicie do niedzieli z głosowaniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 8 minut temu, RappaR napisał(a): @the_secret @RonnieArtestics @julekstep @BMF @ernie9005 @Qcin_69 Jak stoicie z komediami? Wszyscy się wyrobicie do niedzieli z głosowaniem? annie hall nie oglądałem - ale widziałem wystarczająco Woddyego Allena by być pewnym, ze będzie c***owe i Strangerlove - ale to może łyknę do niedzieli jak mi się uda jutro normalnie skończyć prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 3 minuty temu, Qcin_69 napisał(a): annie hall nie oglądałem - ale widziałem wystarczająco Woddyego Allena by być pewnym, ze będzie c***owe i Strangerlove - ale to może łyknę do niedzieli jak mi się uda jutro normalnie skończyć prace O ile Twoje obserwacje są słuszne, to jednak dalej dodaj sobie do kolekcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi