agresywnychomik Opublikowano 5 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 (edytowane) Godzinę temu, RappaR napisał(a): Nawet nie musisz liczyć, co po prostu je zbierać i pilnować czy wszyscy wysyłają w terminie Wazne kto liczy glosy...xD Wkleje od razu w SS BMF i bedzie mniej roboty. Moge zawsze czastkowe wyniki i exit poll podac Rappar wyslal swoje glosy. Edytowane 5 Września 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Z żoną w międzyczasie obejrzeliśmy sobie twój vincent - całkiem dobre, ale jednak bez szału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Przypominam - do niedzieli głosowanie Jedna kategoria, 8 do wyboru, jak się obejrzało to minuta roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 19 minut temu, RappaR napisał(a): Przypominam - do niedzieli głosowanie Jedna kategoria, 8 do wyboru, jak się obejrzało to minuta roboty Głosujemy tylko na picki innych graczy z defaultową swoją jedynką jak w poprzednich atfach czy jakies zmiany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Teraz, P_M napisał(a): Głosujemy tylko na picki innych graczy z defaultową swoją jedynką jak w poprzednich atfach czy jakies zmiany? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 @agresywnychomik ile osób już głosowało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 32 minuty temu, Kily napisał(a): @agresywnychomik ile osób już głosowało? Rappar narazie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 (edytowane) Ja jeszcze barry lyndon i ben huj, a wszystko co oglądałem wcześniej tez odświeżyłem, choć na samuraju to zasnąłem xD dzis jedno wciągnę a jutro drugie wiec zagłosuje późnym wieczorem jutro lub w poniedziałek rano jesli zasnę na ben huju ;] a bmf dostał dyspense i nadgoni, czy jak? Edytowane 9 Września 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 20 godzin temu, RappaR napisał(a): Przypominam - do niedzieli głosowanie Jedna kategoria, 8 do wyboru, jak się obejrzało to minuta roboty mogę głosować? przy czym na pewno nie oddam głosu w każdej kategorii, bo niektóre mnie nie interesują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 Teraz, lorak napisał(a): mogę głosować? przy czym na pewno nie oddam głosu w każdej kategorii, bo niektóre mnie nie interesują. Warunek obejrzenie wszystkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 3 minuty temu, RappaR napisał(a): Warunek obejrzenie wszystkiego 3 minuty temu, RappaR napisał(a): Warunek obejrzenie wszystkiego Przydałby się teścik wiedzy z filmu btw, może po jednym pytaniu na film ułożysz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 3 minuty temu, RappaR napisał(a): Warunek obejrzenie wszystkiego A mozna z jednym warunkiem z epika przesc do komedii? xD Albo z warunkiem z epika i dramatu glosowac w krymibale? xD P.s. Tak mi sie studia przypomnialy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 6 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Przydałby się teścik wiedzy z filmu btw, może po jednym pytaniu na film ułożysz ? 1. Opisz dlaczego uważasz, że postacie w Gladiatorze były lepiej przedstawione niż Hero 2. Wskaż wszystkie przewagi scen batalistycznych w Gladiatorze nad tymi z Ben Hura ... 6 minut temu, agresywnychomik napisał(a): A mozna z jednym warunkiem z epika przesc do komedii? xD Albo z warunkiem z epika i dramatu glosowac w krymibale? xD P.s. Tak mi sie studia przypomnialy. Mi chodzi w danej kategorii wszystko. Możesz odpuścić epika, ale nie możesz odpuścić filmach w epiku i głosować dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 29 minut temu, lorak napisał(a): mogę głosować? W tej kategorii to wręcz powinieneś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 Miałem już oglądać Troje ale okazało się ze to directors cut trwający ponad 3 h. Szkoda czasu więc jak znajdę kinową wersje i obejrze to wysyłam głos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 4 godziny temu, the_secret napisał(a): Miałem już oglądać Troje ale okazało się ze to directors cut trwający ponad 3 h. Szkoda czasu więc jak znajdę kinową wersje i obejrze to wysyłam głos Ten Troy jest w wersji kinowej: https://thepiratebay.org/description.php?id=6568880 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 (edytowane) @P_M wyslal glosy. @Kily wyslal. @Qcin_69 otrzymałem głosy. Edytowane 10 Września 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 10 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 18 godzin temu, the_secret napisał(a): Miałem już oglądać Troje ale okazało się ze to directors cut trwający ponad 3 h. Szkoda czasu tylko że te pół h robi różnicę i dzięki temu jest to inny, dużo lepszy film. więc który mamy oceniać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 10 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 12 minut temu, lorak napisał(a): tylko że te pół h robi różnicę i dzięki temu jest to inny, dużo lepszy film. więc który mamy oceniać? No Ja nie oglądałem director’s cut a go wybrałem wiec pewnie ten „gorszy” xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 10 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 2 godziny temu, lorak napisał(a): tylko że te pół h robi różnicę i dzięki temu jest to inny, dużo lepszy film. więc który mamy oceniać? Zadaj to pytanie przy blade runnerze xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi