RappaR Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Teraz, the_secret napisał(a): dałem już dwa picki Napisałem Ci - tylko jeden film z serii idzie w zabawie. Jeśli BMF ma Ojca Chrzestnego 1, to już wszystkie są wyłączone z zabawy. Napisałem to już w założycielskim poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 (edytowane) Ok, poprawione Edytowane 27 Sierpnia 2023 przez the_secret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 2 minuty temu, the_secret napisał(a): Ok, poprawione Zajebiste picki. Dwa filmy które od dawna zbieram się obejrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 P_M nie popsuł kolejności btw? Nie miało być ABBA? Przez co ja się potem pomyliłem? A Kily se wybrał randomowo, bo c*** czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 1 minutę temu, BMF napisał(a): P_M nie popsuł kolejności btw? Nie miało być ABBA? Przez co ja się potem pomyliłem? A Kily se wybrał randomowo, bo c*** czemu nie Sorry, miałem na myśli prosty wężyk ABAB - mi to nie robi różnicy jako 3 pick, ale to tutaj kolejność faktycznie ma marginalny wpływ, a szybciej idzie i bez zgrzytów jak się kolejno wybiera po 2 picki. Zostawmy jak jest, na razie ranking dla wielu idzie bardzo edukacyjnie(a dla BMF idzie bardzo safepickowo, nie martw się jak będziesz musiał zrobić pauzę, weźmiemy kolejny film z listy IMDB) i mniej więcej jest fajną zabawą jak chciałem. I faktycznie Kiliego popędziłem na msg i wybrał przed P_M moja wina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Nie no, teraz moja kolej. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 1 minutę temu, BMF napisał(a): Nie no, teraz moja kolej. ;] A fakt Ja nie będę brał tego co Kily, Ty też nie, więc w sumie może zostać i Twój pick Teraz, BMF napisał(a): Najlepszy epik: Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia - Peter Jackson - 2001 Poproszę o info, czy spełnia kryteria czy nie, bo mam alternatywny wybór @RappaR Niestety c***u tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Mam 1 pick czy 2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Teraz, P_M napisał(a): Mam 1 pick czy 2? Dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Jestem w Leroya do pół H postaram się picknac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Kily, świetny pick z tym "dawno temu w ameryce". moim zdaniem wyraźnie lepszy od "ojca chrzestnego". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Godzinę temu, BMF napisał(a): Najlepszy epik: Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia - Peter Jackson - 2001 Dwie Wieże lepsze Godzinę temu, RappaR napisał(a): Najlepsza animacja - Shrek chyba bezpieczne 1sze miejsce na 'męskim' forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): Dwie Wieże lepsze Najgorsza część. Powrót Króla the best 1 minutę temu, julekstep napisał(a): chyba bezpieczne 1sze miejsce na 'męskim' forum Trzymam za słowo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Tak patrzę teraz i w sumie nie wiem czy Se7en nie zapunktowałby mi lepiej w thrillerze, ale cóż zobaczymy jak do tego podejdziecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Teraz, RappaR napisał(a): Najgorsza część. Powrót Króla the best pls, bitwa pod Helmowym Jarem (duuużo lepsza niż ta na polach Pellenoru), Ostatni Marsz Entów, prime Golluma, dużo Sarumana dwójka top 8 minut temu, RappaR napisał(a): Trzymam za słowo ! zabroniłeś mi głosować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 5 minut temu, P_M napisał(a): Tak patrzę teraz i w sumie nie wiem czy Se7en nie zapunktowałby mi lepiej w thrillerze, ale cóż zobaczymy jak do tego podejdziecie Czyli thriller wychodzi jako odpady z kryminału A tak zarzekali jakie to potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 (edytowane) 1 minutę temu, RappaR napisał(a): Czyli thriller wychodzi jako odpady z kryminału A tak zarzekali jakie to potrzebne ten post miałby sens gdyby właśnie P_M nie wziął Lśnienia ogólnie szok @P_M 2 dobre picki pod rząd - atfy jeszcze tego chyba nie widziały! xD Edytowane 27 Sierpnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Seksmisji nie widziałem i też na mojej liście must have(feministki strasznie go mi reklamują) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Teraz, julekstep napisał(a): ten post miałby sens gdyby właśnie P_M nie wziął Lśnienia ogólnie szok @P_M 2 dobre picki pod rząd xD jap.... a nie... dzięki xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Teraz, RappaR napisał(a): Seksmisji nie widziałem i też na mojej liście must have(feministki strasznie go mi reklamują) Już Ci współczuję, jedno wielkie gowno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi