RonnieArtestics Opublikowano 10 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 Teraz, Reikai napisał(a): No jako head coach odpowiada za gre zespolu, ja tam nie wiem jakie im przydzielil obowiazki. No ale chyba dobrze wiesz o co mi chodzi, on sam wszystkiego nie układa tam jak się domyślam tylko raczej jest sztab gdzie wszystko jest omawiane wspolnie, przynajmniej ja sobie tak wyobrażam pracę trenera w druzynie narodowej w profesjonalnym baskecie. No a w tym sztabie jest gość co uważany jest za najlepszego trenera w NBA obecnie, czyli Spo. Wiec jak wbijasz szpileczki Kerrowi, to wbijaj też jemu imo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 10 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 31 minut temu, Reikai napisał(a): jesli chodzi o przecenianie Kerra To co najwyżej argument za ogólnym przecenianiem NBA-trenerów (i ogólnie trenerów w NBA), bo Amerykanie przegrywali w 2002 (Karl), 2004 (Brown), 2006 (Krzyzewski), 2019 (Popovich) i teraz 2023 (Kerr), niekiedy w jeszcze gorszym stylu - czyli trzech trenerów z top15 ever + top3 najlepszych coachów w historii NCAA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 10 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 Dopiero dziś mam okazje obejrzeć grę USA od deski do deski i to są dzbany i tyle. Tam nie ma jakichkolwiek pomysłów zespołowych, jedyne na co można liczyć to drive dowolnego z nich i kick na obwód jeśli chodzi o zespołowa koszykówkę. 95% czasu to któryś z nich jedzie sam na sam i czeka na collapse obrońcy, jak jest collapse to oddaje rzut, a jak nie to jest kick na zewnątrz.. nuuda. Dołóż do tego edwardsa i jego selekcje rzutową, brak formy bridgesa w tym meczu i konpletny brak angażowania wysokich w cokolwiek = skończy się czwartym miejscem i bardzo dobrze. Nie wierzę, że w tyle spotkań towarzyskich, oraz na tym turnieju nie udało się wypracować paru zagrywek. Wiec sam już nie wiem kogo to wina, ego tych wszystkich Jordan-wannabes, czy wina trenerów którzy się z nimi cackają. Edit : No i se zrobili run 10:0 żeby mnie ośmieszyć, nice ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 10 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 11 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Dopiero dziś mam okazje obejrzeć grę USA od deski do deski i to są dzbany i tyle. Tam nie ma jakichkolwiek pomysłów zespołowych, jedyne na co można liczyć to drive dowolnego z nich i kick na obwód jeśli chodzi o zespołowa koszykówkę. 95% czasu to któryś z nich jedzie sam na sam i czeka na collapse obrońcy, jak jest collapse to oddaje rzut, a jak nie to jest kick na zewnątrz.. nuuda. Dołóż do tego edwardsa i jego selekcje rzutową, brak formy bridgesa w tym meczu i konpletny brak angażowania wysokich w cokolwiek = skończy się czwartym miejscem i bardzo dobrze. Nie wierzę, że w tyle spotkań towarzyskich, oraz na tym turnieju nie udało się wypracować paru zagrywek. Wiec sam już nie wiem kogo to wina, ego tych wszystkich Jordan-wannabes, czy wina trenerów którzy się z nimi cackają. Edit : No i se zrobili run 10:0 żeby mnie ośmieszyć, nice ;] Dokladnie o tym mowie. Nic ten zespol nie jest ustawiony, a obrona to jest jakis skandal. Haliburton, Bridges, JJJ, Edwards Johnson itd kazdy z nich umie w obrone, a tu k**** sito Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 10 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 W dniu 9.09.2023 o 11:47, Jendras napisał(a): Powiem tak: stracić 110+ punktów dwa razy w ciągu tygodnia w 40-minutowym meczu to jest wyczyn. Rekordy są po to, aby je łamać Trzeci raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 10 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 SGA przeskurwiel w tym turnieju, TOP 3 MVP w przyszlym sezonie :] Dawac tam Lillarda jeszcze do tych OKC, assetow maja w brud. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 10 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 Edit2: wiedziałem ze ten kretyn edwards przegra im mecz próbując grac samemu w końcówce. XD Whaaaaaaaaat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 10 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 Lol xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 10 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał(a): Edit2: wiedziałem ze ten kretyn edwards przegra im mecz próbując grac samemu w końcówce. XD Czelaj chwilkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spabloo Opublikowano 10 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 Widzieliście kiedyś coś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 10 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 Fiba - rzucający zawodnik wolne może ruszyć zanim piłka dotknie obręczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 10 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 (edytowane) 1 minutę temu, spabloo napisał(a): Widzieliście kiedyś coś takiego? Heat vs Spurs ? No i luka w zeszłym sezonie. Edytowane 10 Września 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stratosfear Opublikowano 10 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 (edytowane) 2 minuty temu, spabloo napisał(a): Widzieliście kiedyś coś takiego? 2 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a): Heat vs Spurs ? No i luka w zeszłym sezonie. Ktora akcja Heat vs Spurs? Edytowane 10 Września 2023 przez Stratosfear Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 10 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 k****, toc to w podstawoce ucza ze Brooks powinien zastawic rzucajacego osobiste :] Szkoda ze Olejnik tego nie wcisnal jeszcze, piekne dopelnienie to by bylo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 10 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 (edytowane) 1 minutę temu, Stratosfear napisał(a): Ktora akcja Heat vs Spurs? Ray Allen shot. Tylko tam ktoś inny zebrał piłkę i mu podał, ale tez był to rzut na dogrywkę ratujący Heat przed utrata mistrzostwa. Edytowane 10 Września 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 10 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 Btw Barrett -> Jezu, przeraza mnie ten chlop, trafil cos tam w koncowce, ale jest tak strasznym boiskowym dziadem jesli chodzi o decyzje, ze olaboga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stratosfear Opublikowano 10 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 Teraz, RonnieArtestics napisał(a): Ray Allen shot. Tylko tam ktoś inny zebrał piłkę i mu podał, ale tez był rzut na dogrywkę ratujący Heat przed utrata mistrzostwa. Tez o tym pomyślałem w 1 chwili i chcialem to odpisac, ale tam jednak bylo - 3. Akcja od własnego kosza, rebound nie po ft ale 3pts. Wiecej czasu itd. Troche cos innego. Trzeba szukac dalej bo na pewno podobna akcja juz sie zdarzyla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 10 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 1 minutę temu, Reikai napisał(a): Btw Barrett -> Jezu, przeraza mnie ten chlop, trafil cos tam w koncowce, ale jest tak strasznym boiskowym dziadem jesli chodzi o decyzje, ze olaboga. I tak lepszy niż edwards, który prawie przegrał im mecz, a w pierwszej akcji dogrywki robi znowu to samo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 10 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 pierwszy mecz turnieju jaki oglądam, ale padaka straszna jeżeli chodzi o poziom... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 10 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 4 minuty temu, Stratosfear napisał(a): Tez o tym pomyślałem w 1 chwili i chcialem to odpisac, ale tam jednak bylo - 3. Akcja od własnego kosza, rebound nie po ft ale 3pts. Wiecej czasu itd. Troche cos innego. Trzeba szukac dalej bo na pewno podobna akcja juz sie zdarzyla Luka tak zrobił vs Knicks ze zebrał swoj własny rzut tylko ze za dwa trafił i tez chyba była dogrywka albo win nawet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi