Koelner Opublikowano 13 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 Scartlett jest słaba, taka se Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 13 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: o fak to już było lepiej wziąc Ozzy'ego albo Lemmy'ego czy nawet hipstersko jakiegoś Dio a nie tego metalopolowca xD Japa punkerze xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 13 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: o fak to już było lepiej wziąc Ozzy'ego albo Lemmy'ego czy nawet hipstersko jakiegoś Dio a nie tego metalopolowca xD Ale pierdolisz, za Nothing Else Matters i wprowadzenie metalu do mainstreamu James ma w tej zabawie co... ŚWIETNY PR! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 Teraz, agresywnychomik napisał: Japa punkerze xD no Malcolm McLaren też by siadł tylko nie wiem czy w muzyce czy biznesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 13 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 Btw. dziadersi, że nikt nie połasił się na Emmę Watson to też dziwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 Teraz, P_M napisał: Ale pierdolisz, za Nothing Else Matters i wprowadzenie metalu do mainstreamu James ma w tej zabawie co... ŚWIETNY PR! jprdl jeszcze bym zrozumiał bronienie tych metalopolowców z poziomu pierwszych płyt jak grali sensowny trash.... ale Ty ich bronisz z poziomu metalopolo xDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 4 minuty temu, julekstep napisał: no to GOAT filozofii nie poszedł Jeżeli napiszesz, że masz na myśli Wittgensteina, to wszystko co napisałeś o Sokratesie powinno zostać usunięte z protokołu ze względu na niekompetencję autora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 Teraz, P_M napisał: Btw. dziadersi, że nikt nie połasił się na Emmę Watson to też dziwne ona jest średnia przecież (w standardach atf) a do tego jak zacznie gadać to już totalnie brzydka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 13 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 Teraz, julekstep napisał: jprdl jeszcze bym zrozumiał bronienie tych metalopolowców z poziomu pierwszych płyt jak grali sensowny trash.... ale Ty ich bronisz z poziomu metalopolo xDDDD Nie rozumiesz argumentu. To, że np dla mnie RTL to ich najlepszy album to jedno, ale fakt, że w ATF worldwide masz gościa, który z poziomu metalowej kapeli sprawił, że masz jeden z najczęsciej granych utworów na pierwszy taniec na weselu to jest mindfuck i sporo punktów. 9 minut temu, julekstep napisał: no to GOAT filozofii nie poszedł nie poszedł bo wjebałeś go do religii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 (edytowane) 14 minut temu, fluber napisał: Jeżeli napiszesz, że masz na myśli Wittgensteina, to wszystko co napisałeś o Sokratesie powinno zostać usunięte z protokołu ze względu na niekompetencję autora oczywiście że Wittgenstein miło mi że przekopałeś moje posty (strzelam że kiedyś tam już o nim pisałem) tak jak wcześniej bywały spory czy X czy Y (idee Platona czy realizm Arystotelesa, jakieś tam spory o unwiersalia z dziesiątkami różnych podejść i osób je głoszonych) tak realną filozofię XX wieku (realną a nie jakieś pierdy typu Sartre czy inne emo-francuziki -> pzdr @Qcin_69! ) zdominował spór czy 'wczesny' Wittgenstein czy 'późny' (a kolo generalnie napisał 2 książki, w tym jedną z gwiazdką bo wydaną po śmierci) to tak jakby kłócić się czy GOATem jest LBJ z Heat czy jednak z Cavs aha i on też się rozprawiał z filozofią (co wcześniej pisałeś jako argument że 'Newton nie był filozofem bo rozprawił się z filozofią' -> gdzie 'rozprawienie się z filozofią' to powinien być ultimate goal każdego filozofa 13 minut temu, P_M napisał: nie poszedł bo wjebałeś go do religii sorry ale teksty w stylu trzeba postępować tak i tak (czy inna etyka) to religia właśnie a to jest clue konfucjanizmu (czyli 'filozofia życia') 13 minut temu, P_M napisał: Nie rozumiesz argumentu. To, że np dla mnie RTL to ich najlepszy album to jedno, ale fakt, że w ATF worldwide masz gościa, który z poziomu metalowej kapeli sprawił, że masz jeden z najczęsciej granych utworów na pierwszy taniec na weselu to jest mindfuck i sporo punktów. serio ktoś wziął nothing else matter na pierwszy taniec na weselu? MIŁEGO POŻYCIA ja jebe xD a no i ogólnie szok że Lennon nie poszedł czaję że: - to pretensjonalny siusiak - legacy Beatlesów rozkłada się 3 wybitnych muzyków i Ringo Starra - wcześniej nie podzielałem hurra-entuzjazmu bodajże @Kily odnośnie ich twórczości no ale w 15ce to powinien być, szczególnie jak szły jakieś Beyonce czy teraz Hetfieldy Edytowane 13 Lipca 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 13 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 16 minut temu, julekstep napisał: serio ktoś wziął nothing else matter na pierwszy taniec na weselu? U nas zaraz po rzucaniu welonem leciało : highway to hell AC/DC . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 13 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 Teraz, Gregorius napisał: U nas zaraz po rzucaniu welonem leciało : highway to hell AC/DC . U mnie na weselu też było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 13 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 Teraz, P_M napisał: U mnie na weselu też było I sie mocno religijna teściowa troche burzyła. LOL 20 minut temu, julekstep napisał: oczywiście że Wittgenstein odpowiedzią na wszystko jest 42 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 13 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 Teraz, Gregorius napisał: I sie mocno religijna teściowa troche burzyła. LOL Meh, u mnie była mieszanka, żeby wszyscy sie dobrze bawili, ale przemycałem trochę moich klimatów, typu: Volbeat, The Offspring, Danko Jones, Metallica, AC/DC, pod prawie sam koniec nawet DJ zapodał RATM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 13 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 Ktoś bral slub z własnej woli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 1 minutę temu, Reikai napisał: Ktoś bral slub z własnej woli? Chcesz rozpętać tu piekło po raz kolejny?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 13 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 37 minut temu, ely3 napisał: Scrarlett Johansson z blondynek Czy inne Taylor Swift są faktyczne względnie ładne. Dużo zależy od ujęcia. Emma Watson była ładna przez jakiś czas ale teraz to wychudła szkapa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 13 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 2 minuty temu, Reikai napisał: Ktoś bral slub z własnej woli? A ślub się bierze niby z przymusu? 50 lat temu moze była presja ale teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 13 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 2 minuty temu, P_M napisał: Meh, u mnie była mieszanka, żeby wszyscy sie dobrze bawili, ale przemycałem trochę moich klimatów, typu: Volbeat, The Offspring, Danko Jones, Metallica, AC/DC, pod prawie sam koniec nawet DJ zapodał RATM No to u nas oczywiscie poza pierwszym tancem AC/DC było punktem kulminacyjnym. A poza tym faktycznie mieszanka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 13 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 2 minuty temu, Gregorius napisał: Emma Watson była ładna przez jakiś czas E to chyba kwestia gustów. Mi się nigdy nie podobała. Z drugiej strony jak patrzę ,że poszła tutaj pucułowata mało kobieca Ashley Judd . Czy mocno sztuczna Monroe to w sumie cięzko powiedzieć kto tu jakie ma gusta. Ale ogólnie chyba Judd będzie najsłabsza tutaj choć niektóre starocie to też taka na siła seks bomba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi