Gregorius Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 (edytowane) Tzn. żebyśmy się zrozumieli. w top10 prawdopodobnie jest ( choć tutaj już musiałbym robić sobie listę) Ale nie widzę szansy żeby był powyżej top 5. Na szybko można znaleźć min 5 7 osób z większymi osiągnieciami. W zasadzie tak sobie myślę ze Stalin też jako władca też mógłby być w topie. Stworzył potęgę ZSRR. Edytowane 28 Czerwca 2023 przez Gregorius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 2 godziny temu, julekstep napisał: wybierasz 2x jbc Jak ten wąż dalej leci? po 1 jest 1 czy 14? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 3 minuty temu, Gregorius napisał: W zasadzie tak sobie myślę ze Stalin też jako władca też mógłby być w topie. Stworzył potęgę ZSRR. Smierdzi mi to @darkonza xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Teraz, agresywnychomik napisał: Smierdzi mi to @darkonza xD Ja z racji kim był to bym go nie wybrał. Ale stworzył potęgę? (nie ważne jakim kosztem) stworzył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 W takich chwilach brakuje Darkiego Co by sie czlowiek musial nawkurwiac i napocic przez to co czyta, to jego :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 6 minut temu, jack napisał: Jak ten wąż dalej leci? po 1 jest 1 czy 14? najbardziej prymitywnie jak się da więc po 1 jest 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 @julekstep jak dokładnie musi być określana data w wydarzeniu historycznym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 7 minut temu, Gregorius napisał: Ja z racji kim był to bym go nie wybrał. Ale stworzył potęgę? (nie ważne jakim kosztem) stworzył Zdrvydowanie wieksze value w antygoat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Teraz, agresywnychomik napisał: Zdrvydowanie wieksze value w antygoat nie mówię że nie. Aczkolwiek pod pewnymi względami mam problem z takimi osobami w antyGoat. Temat już poruszany tutaj wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 2 minuty temu, Gregorius napisał: @julekstep jak dokładnie musi być określana data w wydarzeniu historycznym? to pytanie do @Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 3 minuty temu, Gregorius napisał: @julekstep jak dokładnie musi być określana data w wydarzeniu historycznym? Realna data która jest potwierdzona źródłami historycznymi. Nie "wyginięcie dinozaurow x mln lat temu". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 1 minutę temu, Reikai napisał: Realna data która jest potwierdzona źródłami historycznymi. Nie "wyginięcie dinozaurow x mln lat temu". Czyli moj "wielki wybuch" by nie przeszedl xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Chodzi o wydarzenie sctricte zwiazane z ludzkoscia, a nie tym co moglo byc X miliardow lat temu. 1 minutę temu, agresywnychomik napisał: Czyli moj "wielki wybuch" by nie przeszedl xD Juz dostalem PM w tej sprawie od kogos innego nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Teraz, agresywnychomik napisał: Czyli moj "wielki wybuch" by nie przeszedl xD No właśnie wysłałem do reikala pytanie o to. Czas wielkiego wybuchu jest super dokładnie określony. 0. Początek czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 2 minuty temu, Gregorius napisał: No właśnie wysłałem do reikala pytanie o to. Czas wielkiego wybuchu jest super dokładnie określony. 0. Początek czasu. To 0 to w jakim kalendarzu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 2 minuty temu, Reikai napisał: Chodzi o wydarzenie sctricte zwiazane z ludzkoscia, a nie tym co moglo byc X miliardow lat temu. Ustaliliśmy, że musi być podana data wydarzenia ( dzień, miesiąc, rok). Właśnie, żeby Wielkich Wybuchów nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 1 minutę temu, agresywnychomik napisał: To 0 to w jakim kalendarzu? a to bez kalendarza nie ma czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Teraz, Gregorius napisał: a to bez kalendarza nie ma czasu Czas jest ale chyba gorzej z data Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 (edytowane) 34 minuty temu, Gregorius napisał: O ile jako dowódca jakoś się broni choć w najważniejszych bitwach poniósł porażkę. To jako władca poniósł w końcowym rozrachunku same porażki. Same porażki? To dzięki niemu tak szeroko przyjmowany jest na świecie najsensowniejszy system jednostek miar. Kodeks Napoleona stał się wzorcem kodyfikacji prawa cywilnego, na którym kontynentalny system prawny bazuje do dzisiaj. Takie na szybko dwa przykłady dziedzictwa Napoleona jako władcy. Edytowane 28 Czerwca 2023 przez Kily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 @Qcin_69 pickuj kasztanie i tak będzie bust, więc tam się nie namyślaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi