P_M Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 6 godzin temu, Pablo81 napisał: Ty nawet Wiki nie przcytales Skąd ten wniosek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Teraz, P_M napisał: Skąd ten wniosek? Nie chce mi się tego ciągnąć Napisałeś obiegową głupotę i tyle Nie winną Jezusa jest, że ludzie zabijali w imię Boga, ani wina Mahometa, że zabijali/zabiją w imię Allaha. Nie głosili nienawiści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Teraz, Pablo81 napisał: Nie chce mi się tego ciągnąć Napisałeś obiegową głupotę i tyle Nie winną Jezusa jest, że ludzie zabijali w imię Boga, ani wina Mahometa, że zabijali/zabiją w imię Allaha. Nie głosili nienawiści. No właśnie głupotę to napisałeś Ty. O Jezusie nic takowego tu nie pisałem, z Mahometem trochę inna sprawa jeżeli chodzi o treści zawarte w Koranie. Natomiast również podziękuje za dyskusję z Tobą, bo jeszcze nie widziałem byś z jakimkolwiek forumowiczem przedstawił w jakiejkolwiek dyskusji cokolwiek sensownego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 21 minut temu, jack napisał: Michael Jordan - sport Steven Spielberg - kino @Reikai MJ ciekawy pick (na tym forum może być jedynka) ale Spielberg to chyba najpotężniejszy bust póki co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 1 minutę temu, P_M napisał: No właśnie głupotę to napisałeś Ty. O Jezusie nic takowego tu nie pisałem, z Mahometem trochę inna sprawa jeżeli chodzi o treści zawarte w Koranie. Natomiast również podziękuje za dyskusję z Tobą, bo jeszcze nie widziałem byś z jakimkolwiek forumowiczem przedstawił w jakiejkolwiek dyskusji cokolwiek sensownego. Napisałeś o świętej wojnie kompletna głupotę, pokazując swoją ignorancję i brak wiedzy. Powielasz stereotypy Mietków spod sklepu. A teksty ad personam "nigdy niczego mądrego nie napisałeś" zostaw dla kolegów może. Ja podziękuję za gre, bo nie chce jakoś ogólnie mi ostatnio te forum mało służy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 12 minut temu, Pablo81 napisał: Nie chce mi się tego ciągnąć Napisałeś obiegową głupotę i tyle Nie winną Jezusa jest, że ludzie zabijali w imię Boga, ani wina Mahometa, że zabijali/zabiją w imię Allaha. Nie głosili nienawiści. Poczytaj życiorys Mahometa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Ja podziękuję za gre, bo nie chce jakoś ogólnie mi ostatnio te forum mało służy lol znowu odwalasz jakieś emo-akcje bo coś idzie nie po Twojej myśli? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 A to szok, myslalem ze Fluber wybierze Nicki Minaj w muzyce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Teraz, fluber napisał: 16. Wolfgang Amadeusz Mozart - muzyka @ignazz ehh to byłby mój pick pewnie (w sensie nie jest to pewniak do jedynki, ale mocny kandydat którego osobiście lubię najbardziej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Teraz, julekstep napisał: lol znowu odwalasz jakieś emo-akcje bo coś idzie nie po Twojej myśli? xD Jakie nie po twojej myśli? Nie można pisać tekstów : "nigdy niczego mądrego nie napisałeś"? Pierdolę. Nara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Teraz, Pablo81 napisał: Jakie nie po twojej myśli? Nie można pisać tekstów : "nigdy niczego mądrego nie napisałeś"? Pierdolę. Nara. Mysle ze w skali internetowego forum i to jest bardzo lagodny tekst i zdecydowanie zbyt wrazliwie podchodzisz do tego. Daj znac, czy grasz jak ochloniesz, czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Mam dość tego bydła. Zero argumentów tylko jakieś prostactwo. Już w żadnym temacie nie można nic napisać. Zamiast odpowiedzieć podając linki źródła, to jakieś pi****lenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 6 minut temu, julekstep napisał: MJ ciekawy pick (na tym forum może być jedynka) ale Spielberg to chyba najpotężniejszy bust póki co MJ ciekawy pick ale skoro on nawet w koszykówce nie jest 1 to tym bardziej wśród sportowców. Spielberg również moim zdaniem bust jak na czas kiedy został wybrany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 1 minutę temu, Reikai napisał: A to szok, myslalem ze Fluber wybierze Nicki Minaj w muzyce. Rozważałem arkę Noego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Jakie nie po twojej myśli? Nie można pisać tekstów : "nigdy niczego mądrego nie napisałeś"? Pierdolę. Nara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: ehh to byłby mój pick pewnie (w sensie nie jest to pewniak do jedynki, ale mocny kandydat którego osobiście lubię najbardziej) Pewniaków już nie ma, ale pewne top 3 i chyba największe szanse na jedynkę na moje oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Teraz, fluber napisał: Pewniaków już nie ma, ale pewne top 3 i chyba największe szanse na jedynkę na moje oko Mozart fajny pick, value-wise jeden z najlepszych do tej pory, sam rozważałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Teraz, Gregorius napisał: MJ ciekawy pick ale skoro on nawet w koszykówce nie jest 1 to tym bardziej wśród sportowców. Spielberg również moim zdaniem bust jak na czas kiedy został wybrany. w samej 'koszykówce' to sam mam LBJa pewnie wyżej ale w takim drafcie dochodzi jeszcze kwestia 'ikonowatości' a tutaj MJ ma jednak ogromną przewagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: Ale k****, ile mozna ad personam. To jest forum i jak się mylę, to może źródło jakieś. Podyskutować mogę, zmienić zdanie też. Przy okazji się czegoś nauczę, ale to miejsce zaczyna mnie męczyć. Takie frustrat zone, żeby sobie z kija spuścić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 4 minuty temu, Gregorius napisał: MJ ciekawy pick ale skoro on nawet w koszykówce nie jest 1 to tym bardziej wśród sportowców. Spielberg również moim zdaniem bust jak na czas kiedy został wybrany. W sportowym Jordan był przed Lebronem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi