Skocz do zawartości

moderator i jego odpaly

Vice-rezerwa-rezerwy

Rekomendowane odpowiedzi

12 godzin temu, josephnba napisał(a):

Rozumiem 

Byle mi dojebać przymukasz oko na jakiegoś frajerzyne udającego więziennego gita ktory grozi mi (ja pi****le jaki lamus) wpi****lem 

Podwójne standardy widać wpisują się w bajkowe forum 

Jak chcesz mi dać klapsa to numer znasz tylko zeby potem nie było że ci grożę albo że masz podbite oko bo  jak widać sam proponujesz mi klapsa 

Ale cię to boli. Zresztą, jaki wpierdol, powiedziałem że wypłacę ci ojcowską listwę, żebyś wrócił do ustawień fabrycznych. Na wpierdol to trzeba zasłużyć, nie będę sobie frajerstwem brudził rąk.

Poza tym, jeśli ładnie przeprosisz to jestem skłonny wspaniałomyślnie wybaczyć z racji powrotu na forum.

2 godziny temu, Reikai napisał(a):

Oczywiscie boty to wiekszosc, ale taki Darkonza ma bana. Z tego co pamietam, pisano co innego kiedys?

Ely3 pisał kilkukrotnie, ze Darkonza ma zdjęty ban, ale faktycznie moja wina za naiwność, że mógł nie skłamać w jakiejś kwestii 

5 godzin temu, RappaR napisał(a):

Ely3 pisał kilkukrotnie, ze Darkonza ma zdjęty ban, ale faktycznie moja wina za naiwność, że mógł nie skłamać w jakiejś kwestii 

Sprawdzilem z ciekawosci, czy to nie jakis bug. Zrobilem dokladnie to samo, co z Denisem, no i efekt byl ten sam, czyli wyglada na to, ze on mial bana caly czas.

• 1 miesiąc temu...
W dniu 25.03.2024 o 16:51, matek napisał(a):

Fluber obrażony, ale z jakiegoś multi musiał czytać forum regularnie, skoro pojawił się jak na zawołanie :)

Szanuję, że wytrzymał bez pisania i wszystko tylko czytał, bez kontry 🫡

To akurat Reikai dał mi znać na priv, co się dzieje. Nie ukrywam, że linkował mi też, co ciekawsze wątki, które sobie czytałem niezalogowany. Chociaż nie było tego jakoś dużo.

W dniu 25.03.2024 o 06:32, josephnba napisał(a):

Pojawiły się kłopoty rządzących i od razu @fluber wraca 😂 

Na pewno przypadek 

Podwyżkę chociaż wynegocjowałeś?

Tusk dał +30% i odblokował KPO, także jebać PIS:)

10 minut temu, matek napisał(a):

Bez liczby mnogiej.

Pudrowanie flubera w najlepsze.

Nope, jak emocje wystygną temat zostawię widoczny, po prostu na ten moment nie widzę sensu, żeby miały tam lecieć kolejne głupie teksty o cweleniu itp. jakbym chciał pudrować to temat bym usunął, a tego nie robię:)

11 minut temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a):

@P_M za taką krzywą akcję jest na poziomie typa, którego kryje. Forumowy policjant się znalazł 

Trzeba stworzyć tę listę z rangą i ostrzeżeniami bo za dużo ostatnio się odpierdala 

A kim ty k**** jesteś żeby oceniać ludzi? 

Wypierdalaj 

15 minut temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a):

@P_M za taką krzywą akcję jest na poziomie typa, którego kryje. Forumowy policjant się znalazł 

Trzeba stworzyć tę listę z rangą i ostrzeżeniami bo za dużo ostatnio się odpierdala 

Nie martw się, temat wróci jak się uspokoicie, bo w tym momencie się tylko niepotrzebnie nakręcacie.

3 minuty temu, josephnba napisał(a):

A kim ty k**** jesteś żeby oceniać ludzi? 

Wypierdalaj 

Dzięki Józek, ale nie trzeba. Tak czy siak jesteście chyba z Denisem w jakimś dziwnym konflikcie i nie ma tu potrzeby się dodatkowo podpalać i rozpoczynać nowej wojenki. Proszę tylko o trochę spokoju wszystkich i opanowania emocji. Rozumiem, że ktoś może chcieć mieć na widoku manipulacje flubera i tak jak pisałem wyżej tematu nie usunę, po prostu jego ostatnia zawartość zeszła na tak niski poziom, że nie widzę sensu pozwalać uzewnętrzniać się tego typu emocjom. Trochę każdy ochłonie i myślę, że wszystkim to na dobre wyjdzie.

Jeżeli się ktoś się nie zgadza z moją opinią, rozumiem i szanuję, macie do tego prawo. Proponuję zatem jedynie trochę odczekać. Podjąłem uznaniową decyzję i Eot z mojej strony.

31 minut temu, matek napisał(a):

Bez liczby mnogiej.

Pudrowanie flubera w najlepsze.

A to nie Tobie Chatgpt napisał, że masz z nim najlepsze relacje?

A tutaj forumowa chorągiewka na wietrze, jedynie prawilne OpenAI czuwa na posterunku.

Ale widzę, że nie ma tego czego złego, co by na dobre nie wyszło.

Tutaj się temat rozkręca