Przem Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Blatt w obu meczach moim zdaniem przyćmił Kerra, świetny gameplan - jak najbardziej możliwe odcinanie Currego od piłki, granie wolnego ataku z milkowaniem clocka, odcinaniepodań, obrona już na half court poniekąd nie było to możliwe z połową Irvinga i jest to też wymęczające dla GSW Nie dało mi to zasnąć gdyż zastanawiałem się czy fani LeBrona własnie uzywają tego terminu robiąc to kiedy król ma zayebisty mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Czy atak Grizz przestał działać? Tak. Czy dzięki korektom Kerra? Moim zdaniem nie. Ich atak przestał działać, bo nie działała obrona. I idealnie to widać w g3, gdy Grizz rozjechali Warriors obroną i mieli mnóstwo łatwych punktów i w g4, gdy już nie było Allena i GSW skoczyła skuteczność akcji. I pizdowatość GSW wyszła już wtedy, a nie dopiero teraz. Grizz też potrafili wejść im do głowy, nie pomijaj tego. No i wyszłaby też zapewne gdyby trafili na Spurs, bo co Leonard potrafi robić w obronie przeciwko superstarom na pozycjach 1-3, to już widzieliśmy. Bo jak wszyscy wiemy Grizz to drużyna bazująca na szybkim ataku z kontry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Lembron wszedł obecnie na taki poziom sk****syństwa i żądzy wygrywania jaki znają z aktywnych graczy tylko Russell Westbrook i Kobe Bryant. On w obecnej chwili dla wygranej z Cavs przeleciałby wszystko co się rusza na hali i poza halą. Nawet siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 po tym meczu muszę się zgodzić z opiniami że Lebron dojrzał i mentalnie to inny zawodnik , kiedyś znikał w 4 kwartach , teraz jest postęp i znika dopiero przy game 4 Jeszcze z tym nickiem, aż się łezka kręci na wspomnienieg jaggy07'ego i się człowiek cieszy, że ktoś postanowił zając jego miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bogut Opublikowano 13 Czerwca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 To chyba jeden z bardziej zagadkowych draftów last year. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Gorąca prośba -załóżcie odrębny temat i tam ipsacja w kwestii kto ma co w CV. Owy wątek był założony, by można było komuś pomóc. Własne przemyślenia, gadki na 4 strony kto co lubi w cv a kto co by mieć chciał - zrobiły więcej burdelu niż pożytku. Ładnie bym poprosił by całe 3 strony przenieść do innego tematu gdzie na tematy różne okołopracownicze można będzie rozmawiać. A tu niech zostanie miejsce na konkretne propozycje. A mówiąc skrótowo - nie róbcie proszę więcej mi tu burdelu. I na ewentualne pytanie "dlaczego"? odpowiadam - bo sobie tego nie życzę. Temat z założenia ma pomagać potrzebującym pomocy. Elwood pisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Adv stats: Lebron ma 41,3% usg i 53,3% ast. Innymi słowy 1 na ~19 punktów nie jest zdobywany lub asystowany przez niego. dla osób mało obytych na forum, tak Rappar to ten specjalista od statystyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Nie zgadzam się, że Cavs brakowało talentu. Przecież w tej drużynie był Shawn Marion (4x NBA All-Star, mistrz NBA 2011) czy Kendrick Perkins (mistrz NBA 2008, elitarny defensor na pozycji centra). Jednak trenerzy Blatt i LeBron nie chcieli korzystać z ich usług. Na miejscu ich dwóch poszedłbym w "big-ball" i grał S5: PG - LeBron, SG - J.R. Smith, SF - Marion, PF - Thompson, C - Kendrick Perkinson. Wówczas jest wielu świetnych obrońców i ogromna szansa zdominowania zbiórki. Doradziłbym jeszcze Perkinsonowi, aby podczas wejść zawodników Warriors, faulował najmocniej ile się da. To zadecydowało o mistrzostwie. czy Ty widziales, i ile, spotkan Cavs, szczegolnie w tych w ktorych czy to Perk albo Marion zagrali w sezonie ? To sa zwloki, dorzuc Millera, JJ i Haywooda i mamy zombie team, to sa albo jakies bargain chipy (Haywood) albo odpady (Perk przy ekspedycji Waitersa do OKC, pocalunek smierci dla OKC!!!) i trzy tanie ochlapki (<1mln) do zapchania lawki i przybijania piatki z LBJ. Harrisa nie licze. Nie mozna wygrac mistrzowstwa tracac 3 starterow (Varejao, Love, Irving), bo to wokol nich razem z LBJ bylo budowane. Mozgov, JR i Shump dolaczyli w styczniu, z czego Szamp jeszcze sie leczyl 6 tygodni (odnowiona kontuzja w finalach, sic!) No to czekamy na jego epickie dyskusje z RR25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 dzisiejsze wpisy z tematu legacy at stake - czyli, pół żartem, pół serio: o tym, kto był lepszy z pary Rip - Shaq o tym, jak to Nash nie był liderem w Suns w czasie RnG oraz o tym, co to kuchwa jest przymiotnik a, i George Hill > Wade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Inna sprawa, że gdyby wygrał ktoś z trójki LBJ, Curry, Green, to też nie można by mieć większych pretensji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 (edytowane) Czekam na.... 2. Wybór w drafcie Stanleya albo Bookera na sg i wjazd młodego do s5. Biorąc pod uwagę mocki to jak Booker ogarnie się trochę lepiej w defensywnej obronie i nie będzie się opierdalał, to może będzie to brakujący fit do s5, bo Robertson to kołek po jednej stronie parkietu, a kocur po drugiej, tutaj mamy przynajmniej równowage idzie nowe Edytowane 22 Czerwca 2015 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Tylko dziś w tym temacie padło 27 razy nazwisko Clarkson! Gość ma 23 lata, 59 meczy rozegranych w NBA a powoli jego nazwisko staję się tu słowem klucz w kontekście wymiany za najlepszego centra w lidze. Gdzie ja &^% jestem?! Tak, mowa o DMC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ely3 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Rappar spróbuj ogarnąć na czym polega lapu capu bo 99% twoich wrzutek to sa czyjeś opinie a nie śmieszne pomyłki albo zły dobir słów. Jak się z kim nie zgadzasz to dyskutuj. Wrzucanie tutaj pokazuje tylko że brak ci jaj do męskiej dyskusji na argumenty tylko jak jakaś baba próbujesz ośmieszać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Forumowi GMowie nie przebierają w środkach #mockdraft2015 Mam Kobe Bryanta do wymiany na przyjemnym rocznym kontrakcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Wow, w życiu bym nie uwierzył że koleś tak spadnie. Ale cieszę się mega bo jego i Hezonję chciałem najbardziej. Jak dla mnie obydwaj to top5 goście, którzy mają dużą szansę żeby zostać all starami. Na szczęście nie wzięliśmy Franka the Tanka bo to byłoby ze stratą i dla niego i dla nas. Johnson mnie nie przekonywał o czym pisałem. Booker fajny, ale musiałby mieć dużo szczęścia żeby rozwinąć się w stylu Klaya Thompsona. Nie mogę się doczekać summer league. wiem że to napisane w odniesieniu do rookich i wogole, ale mimo wszystko - dla mnie bomba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Czy aktualnie Bird jest związany jakoś z Pacers ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Na nowego Obcego też byś poszedł żeby sprawdzić o czym to jest i czy przypadkiem nie dzieje się u Ciebie pod blokiem? na glos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Ale ja maniakiem cyberpunku. Na falloucie straciłem lata kocham poprzednie mad mamy. I poszedłem na fali miłości młodzieńczej. Wiedziałem że ten jest slaby. Aleon jest beznadziejnie słaby i nawet efekty są nijakie Hmm to jest coś z roccoccoco? Mad mama ohhhhhhhhhh mama! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samekontuzj Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 dla mnie David West jest gdzieś pomiędzy bohaterem a cipo, w sumie sam dokładnie nie wiem gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Żeby się gdzieś nie zagubiło w temacie Spurs: 38 sekunda.Ja tylko tyle do powiedzenia mam...Managment Spurs rozjebał w tym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi