obywatelPP Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 . Robinson miał dużo pozasportowych zainteresowań, był trochę takim typem intelektualisty i był znany z gadek typu: "no cóż przegraliśmy w PO ale niespecjalnie się tym przejmuje bo to tylko koszykówka". no i ma racje. to MIŁOŚĆ jest najwazniejsza na swiecie, ba w kosmosie. Miłość do kobiety, rodziny. A z tego, co wiem, na tym polu David odniosl sukces... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 SG – Kobe – wszechstronny SG, świetny obrońca i przyzwoity atakujący MVP RS 2 MVP Finałów 2 Misie jako lider i 3 jako 2 opcja 25.5 pkt. 5.2 zb. 4.8 asyst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Ja bym powiedział, że LBJ > Melo, Bosh = Amare, Wade < Cp3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 bys dal w cytacie lub napisal kto jest autorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszcząb z Atlanty Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 chodzilo mi o to ze deng wcale nie jest gorszy rzutowo od dengamejd baj mycek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Ba ja to jestem nawet pewny że rzutowo od Denga, deng nie jest gorszy, powiedział bym że prezentują dosyć podobny poziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 k**** przez caly post porownywalem denga i melo i w jednym zdaniu sie 'pomylilem' i od razu wielkie ale. chodzilo o to ze deng wcale nie jest rzutowo gorszy od melo.pasikonik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 k**** przez caly post porownywalem denga i melo i w jednym zdaniu sie 'pomylilem' i od razu wielkie ale. chodzilo o to ze deng wcale nie jest rzutowo gorszy od melo.pasikonik? Oglądałeś kiedyś łapu-capu? O to właśnie chodzi żeby takie pomyłki wyłapywać. Chill man. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 melo trade: 1/Minnesota !!! - kupa ciekawych grajków i co ważniejsze duzo picków, w tym potencjalnie wysokich, bo Volves wielkich wyników raczej nie osiągną, więc i picki będą stosunkowo wysokie !! W zamian za C.A. mogą dostać nr 4 draftu czyli mega utalentowanego Wesleya Johnsona, M. Beasleya i Milicica lub Pekovica jako wypełniacza salary + picki. Denver zyskuje dwóch utalentowanych, młodych graczy na SF i PF i wysokie wybory w drafcie a Minnesota zyskuje odbiecie od przeciętności i szansę na sprzedaż dużej ilości koszulaek, zainteresowanie Organizacją oraz nawet szanse wbicia się do playoff. Nawet jeśliby Melo odszedł po jednym sezonie to maja jeszcze na SF Webstera, Lazara Haywarda z tegorocznego draftu (to może być kiedyś też kawał grajka) oraz Coreya Brewera (może grac i jako SG i jako SF). 2/ Sacramento - maja masę utalentowanych grajków których mogliby oddać za Carmelo oraz sporo picków, też potencjalnie wysokich. Nawet jakby oddali Omri Casspiego, Hassana W. i S. Dalemberta (jako wypełniacza salary) to nie jest to chyba za wysoka cena. A Melo ze względu na Turnera i Cousinsa mógłby chciec nawet w Sacto zostać, bo to naprawdę perspektywiczny skład. Więc mogliby chyba zaryzykować. z tematu o orlando: kto wie czy z NYK nie będa mieli problemów, jesli Ci rzeczywiście pozyskają Carmelo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 1/Minnesota !!! - kupa ciekawych grajków i co ważniejsze duzo picków, w tym potencjalnie wysokich, bo Volves wielkich wyników raczej nie osiągną, więc i picki będą stosunkowo wysokie !! W zamian za C.A. mogą dostać nr 4 draftu czyli mega utalentowanego Wesleya Johnsona, M. Beasleya i Milicica lub Pekovica jako wypełniacza salary + picki. Denver zyskuje dwóch utalentowanych, młodych graczy na SF i PF i wysokie wybory w drafcie a Minnesota zyskuje odbiecie od przeciętności i szansę na sprzedaż dużej ilości koszulaek, zainteresowanie Organizacją oraz nawet szanse wbicia się do playoff. Nawet jeśliby Melo odszedł po jednym sezonie to maja jeszcze na SF Webstera, Lazara Haywarda z tegorocznego draftu (to może być kiedyś też kawał grajka) oraz Coreya Brewera (może grac i jako SG i jako SF).nie wiem jak denver maja miec z tego trade'u wysoki picki skoro minny moze nawet do po wejsc do tego jaki jest sens oddawania swoich mlodych graczy za melo ktory za rok odejdzie i wtedy nie bedzie ani mlodych ani mela? jak w minny gral kg to jakos nie bylo takiego wielkiego zainteresowania i myslisz ze melo by to nagle zmienil? szczegolnie w sytuacji jak byloby jasne ze pogra i tak tylko do konca sezonu? hayward (gordon) gra w twoich jazz Czasami mam wrażenie, że niektórzy piszą swoje posty tylko po to, żeby znaleźć się w łapu capu. Czuj się wyróżniony matek - ktoś taki jak Lazar Hayward naprawdę istnieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 nie komentujemy ale pozwole sobie odpowiedziec ktoś taki jak Lazar Hayward naprawdę istniejeze istnieje to wiem ale nie wiedzialem ze minny ma do niego prawa racja moj blad ale nie mozna raczej mowic o nim ze moze to byc kiedys kawal grajka (dlatego myslalem ze chodzi o tego z jazz a on akurat sie na takiego zapowiada) bo gosc ma juz 24 lata i wybrali go na sam koniec pierwszej rundy i jeszcze nie podpisali, wiec chyba jakos ekstra sie nie zapowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 potrzebna jest obrona pod koszem i bierzesz Biedrinsa ? szkoda, ze nie polasisz sie od razu na Amare. miszcz ciętej riposty bastek ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 co do Big Al, faktycznie jak wszystko pojdzie optymalnie to niezdziwiłbym się gdyby koleś był nie tylko w all star ale też wysoko w głosowaniu na MVP, on w jazz w dobrej formie spoko może 25/11 kosić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Szczerze w to wieże w T'wolves kręcił 23/11 to w Jazz nie da rady podciągnąć tego, ja sadze że tak nie wiem co w tym jest do obśmiania koleś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Szczerze w to wieże w T'wolves kręcił 23/11 to w Jazz nie da rady podciągnąć tego, ja sadze że tak nie wiem co w tym jest do obśmiania koleś.Widzisz ? Wiedziałeś w którym temacie to napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Szczerze w to wieże w T'wolves kręcił 23/11 to w Jazz nie da rady podciągnąć tego, ja sadze że tak nie wiem co w tym jest do obśmiania koleś. chyba tylko ty nie wiesz text mega lol, ale ogólnie w twoim stylu, jakby to ktoś poważny napisał to bym był zaskoczony a że ty to nawet nie za bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 a śmiejcie sie znafcy zobaczymy już niedługo kto miał rację 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszcząb z Atlanty Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 utah zas, to contender, i top eastmycek did it again Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 jest jeszcze kilka spraw które się w tym artykule nie zgadzają, fg%Shaqa musiało być lepsze od fg%Kobiego, bo jeden jest podkoszowym a drugi obwodowym... to chyba nie jest trudne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Jak pisał elbarano w Jazz jest przecież także cud natury, All-Atar in de mejking, skrzyżowanie Jordana i LeBrona, czyli Mike James vel Michael LeBronowicz... Dodając do tego Hakeema naszych czasów, czyli Ala Jeffersona, który w/g wspomnianego wyżej elbarano ma napierdalać 26-11, nie ma c***a w Salt Lake City (zresztą kto by moczył c***a w słonym jeziorze?) żeby Jazz nie zagrozili rekordowi Byków, tj. 72-10. Tak, ja też to widzę... Lulu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi