el-Bart Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 k**** dobra faza jest tangiers zarejstrował się na forum koszykarskim mając herb AS Romy w avku... czujesz tą absurdalność? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 @Phoenix, ale oni po odejściu swojego najlepszego zawodnika już nie będą tak silni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Boozer jako najlepszy Jazzman też daje radę :]] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 A, nie zczaiłem, że to o niego też chodzi ;] W takim razie double kill :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 nie znudziło sie wam przegrywac kasy na LeBronie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 był kiedyś taki serial, nie ogladałem więc zabardzo nie wiem o czym, ale o ile pamiętam to się nazywał mentalista czy jakoś podobnie, i teraz nie wiem czy to James był pomysłodawcą czy teraz z tego tylko czerpie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 nie wiedzialem gdzie wrzucic janka http://www.youtube.com/watch?v=JBzN1sD_qXM kiedy sa wybory w pzpn? k**** ci delegaci ciagle sie wzajemnie wybieraja jeden drugiego popiera. wiem ze boniek nie sprawdzil sie jako selekcjoner (i na tym stracil) ale z ludzi w naszym futbolu nadaje sie najlepiej na prezesa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 ciulu sayz: Mnie sytuacja w Pistons zupełnie nie dziwi. Kluby w NBA są najczęściej odbiciem sytuacji panującej w danym regionie lub miastach. lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 ze zdrowym AK my niszczymy równo wszystkich w tej lidzeelwariato o Juta Dżez. W zasadzie polecam cały post. viewtopic.php?f=5&t=4359&p=167189#p167189 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 el wariato o leZgonie: ale dlatego że James okazał się być wałem niespotykanego kalibry do tej pory w sporcie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 rambis napisał(a):lorak ,rambis - to jak to jest że wiele osób na tym i nie tylko zresztą forum ma takie samo odczucie?? Do pewnego momentu wiele osób miało odczucie, że ziemia jest płaska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Wole lubić team niż zdobyć misia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 podoba mi sie duet evans martin. dwaj goscie bazujacy na sile. hell yeah! Hell Yeah... Mistrzu, zacznij może oglądać tych Kingsów zanim pierdykniesz kolejny taki elaborat. Żeby naprowadzić Cię metodą ciepło - zimno: 1. Spójrz na roster Kings, 2. Przewiń na roster Rockets. Niezły z Ciebie herbatnik. Lakersów też tak oglądasz? :] BTW, Kevin Martin w swojej grze i przy swojej masie tak bazuje na sile, jak Shaq na rzucie za 3 punkty... juz tam walic ze przegapil transfer z okienka zimowego, ale Kevin Martin bazujacy na sile :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 eeeeeeeeeeee ,chodziło o siłę wiatru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oruss Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Najlepsze kariery: 1. Kobe 2. Duncan 3. Nash Najbardziej zmarnowane kariery: 1. Shaq 2. KG 3. t-mac nie wiem czy trzeba to komentować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Najlepsze kariery: 1. Kobe 2. Duncan 3. Nash Najbardziej zmarnowane kariery: 1. Shaq 2. KG 3. t-mac nie wiem czy trzeba to komentować To może podam definicje słowa zmarnować: http://sjp.pwn.pl/szukaj/zmarnować zmarnować 1. «zużyć coś bez potrzeby» 2. «nie wykorzystać czegoś należyci I uważam, że Shaq nie wykorzystał potencjału który posiadał. W pierwszej trojce zapomnialem napisac, i w sumie nie wiem jakiego slowa uzyc, ale chodzilo o najlepsze wykorzystanie potencjalu. Patrzac tylko na kariere to oczywiscie kariera Shaqa > Nasha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 I uważam, że Shaq nie wykorzystał potencjału który posiadał. W pierwszej trojce zapomnialem napisac, i w sumie nie wiem jakiego slowa uzyc, ale chodzilo o najlepsze wykorzystanie potencjalu. Patrzac tylko na kariere to oczywiscie kariera Shaqa > Nasha. Top center w historii ligi, najbardziej dominujący gracz przełomu wieków nie wykorzystał swojego potencjału :shock: No rzesz k mać. co to się dzieje na tym forum to istna komedia ostatnio, rozumiem że chodzi ci o to że słabo trójki sadził tak? Bo jak nie patrzeć to potencjał swojego 140 kilowego cielska wykorzystał tak dobrze jak chyba nikt inny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Shaq miał możliwości by zostać najlepszym graczem w historii. jednak za sprawą swego lenistwa i po części takiej a nie innej osobowości został "tylko" jednym z najlepszych C ever. tak więc jak najbardziej można powiedzieć, że nie wykorzystał swego potencjału i bezpodstawnie czepiasz się maca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 W sumie w jakimś stopniu można zrozumieć to co napisał, do końca Shaq nie wykorzystał potencjału z 2 miśki mógł jeszcze jebnąć i choćby trafiać te osobiste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 No dobra - Shaq miał potencjał byc najlepszym centrem ever ale nie został, jednak jest wśrod 15 najlepszych graczy w historii (może nawet wyżej). Czyli jakieś - bo ja wiem - 80% ze swojego potencjału zdołał wycisnac. Nie można więc powiedziec, że jego historia była szczególnie "tragiczna". A na pewno nie na tyle żeby mówic o zmarnowanej karierze w większym stopniu niż T-Mac i (mimo wszystko) Garnett. Co ma powiedziec taki Grant Hill, który mógł byc w top5 najlepszych graczy ostatnich 15 lat a swojego potencjały nie wykorzystał nawet w 50% (z innych powód niż Shaq ale jednak)? Shawn Kemp też by bardziej pasował. Że już o bardziej skrajnych przypadkach typu Len Bias nie wspomnę. David Robinson też raczej bardziej zmarnował swój talent niż Diesel. Głównie z powodu osobowości - to nie był typ wojownika jak Jordan, który nienawidził przegrywac a koszykówka była całym jego życiem. Robinson miał dużo pozasportowych zainteresowań, był trochę takim typem intelektualisty i był znany z gadek typu: "no cóż przegraliśmy w PO ale niespecjalnie się tym przejmuje bo to tylko koszykówka". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi