Maciek9020 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 O Utah Jazz i ich Trade Exception Ta, to exception gówno wam da w sumie, book it. Nic z tego nie będzie. Chyba, że przyda się przy małych wymianach, a wy się cieszycie jakby to wam otwierało drogę do jakiegoś all stara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 batalion: nie liczac hejterskich ignorantow ktorzy zwracaja uwage na k**** lawke jebanych rezerwowych (szkoda ze jeszcze nie poruszyliscie tematu assistant coachow lub, co lepsze, podawaczy butelek - mysle ze oni k**** moga byc powodem ich kleski rowniez) mocne ; ) aczkolwiek, co by nie powiedziec, ma rację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Batalion kolejne definicje po nabitych asystach wynalazł, encyklopedie musi zajebać dasz pilke Kiddowi majac w druzynie Wade'a i Jamesa to tylko marnujesz czas na ceglarza. jedynym rozgrywajacym ktory wykorzystuje potencjal pozycji na maxa sa Nash i Paul, ale oni sa rownie klasowi jak Garnett czy Bosh jako PFs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeCrab Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 predzej ton gry w defensywie nadaje billups, swoje robi tez kilogramami nene i zasiegiem ramion andersen. zgodze sie, ze kmart jest moze i ponadprzecietnym obronca ale przy tych partnerach z Alem nie powinni w defensywie grac duzo gorzej. by bb2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calogero Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Niby Bryant, Artest i Gasol to gorsze trio niż Wade-James-Bosh ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Koleś jest bezcenny, na serio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 ja troche z innej beczki. poszukuję kogoś, kto pomoglby mi zamowic ze stanow ten krawat : http://www.bows-n-ties.com/black-and-wh ... 14177.html z tematu Koszulki NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 widzac kolejne wyczyny w SL Blaira[...] az serce rosnie! Blair nie zagrał w SL nawet minuty. Trenuje rzuty z Engelandem i leczy łydkę czy jakiś inny element nogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 widzac kolejne wyczyny w SL Blaira[...] az serce rosnie! Blair nie zagrał w SL nawet minuty. Trenuje rzuty z Engelandem i leczy łydkę czy jakiś inny element nogi. chytruz z kogo ten cytat w sygnaturce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Ze sportspickle.com, tam mają rozmaite spreparowane arty i fake quotes. Ten niby z Rudy'ego Gaya, fałszywy, ale jakże pełen prawdy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 ahia, myslalem ze w koncu ktos rozsadnie przemowil a nie pi****lenie o 'ring, effort & team spirit' i takich tam bullshitach ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 dzisiejszym miszczem dnia zostaje elwariato: Ta pomoc Mj na przestrzeni lat się zmieniała, i on z różną potrafił wygrywać, żeby było jasne Jordan to wogóle inny poziom intelektualny niż James, dlatego ten drugi nie może sie z nim równać podoba mi się to spojrzenie na sprawę - oceniac kolesi tylko po umiejętnościach koszykarskich to zbyt proste !!! mierzyc im IQ ! srednią ocen ze studiów!!! wyniki SAT !!! Josh Childress 1st NBA team 4ever!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 podoba mi się to spojrzenie na sprawę - oceniac kolesi tylko po umiejętnościach koszykarskich to zbyt proste !!! mierzyc im IQ ! srednią ocen ze studiów!!! wyniki SAT !!! Josh Childress 1st NBA team 4ever!!!Wow dobrze ze już odrazu to jest w tym temacie nie trzeba przenosić, to dlaciebie coś takiego jak intelekt/ basketball iq nie ma znaczenia :? Gratuluje serio, ciekawy z ciebie ziomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 EDIT: I jak już raczej kończe dyskusję, Kobe po prostu nie jest na tej półce co MJ i cieszy mnie, że wszyscy prócz fanów Lakers o tym pamiętają :] Ale pi****lenie ... Ja nie jestem fanem Lakers i taka głupota by mi do głowy nie przyszła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 podoba mi się to spojrzenie na sprawę - oceniac kolesi tylko po umiejętnościach koszykarskich to zbyt proste !!! mierzyc im IQ ! srednią ocen ze studiów!!! wyniki SAT !!! Josh Childress 1st NBA team 4ever!!! Wow dobrze ze już odrazu to jest w tym temacie nie trzeba przenosić, to dlaciebie coś takiego jak intelekt/ basketball iq nie ma znaczenia :? Gratuluje serio, ciekawy z ciebie ziomek Może dlatego, że gdyby twoja koncepcja kolego była słuszna, w lidze graliby tylko dziobaci i pryszczaci okularnicy wywodzący się z Harardu i Yale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
royfan Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 z całym szacunkiem do Birda ale chyba błądzisz. widziales go kiedys w akcji, czy tylko na zdjeciu? Gdyby MJ nie poszedł grać w Bassebol to świnie by latały. Gdybanie....bardzo prawdopodobne, ze nie ujrzelibysmy nigdy 72-10 bo do bulls nie trafilby tez ron harper czy dennis rodman. calkiem inaczej ta historia moglaby sie potoczyc zarowno 8 tytulami jak i 3. Ad 1 Bird to ten mały czarny? Ad 2 Dlatego nie gdybamy tylko trzymamy się faktów. Było 72-10 a Kobe nie zdobył misia bo jak sam zauważyłeś Bynum był kontuzjowany.... ciekawe spostrzeżenie. Nie sądziłem że znajdzie się ktoś na tym forum kto nie zna Larrego Birda :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Ad 1 Bird to ten mały czarny? Nie sądziłem że znajdzie się ktoś na tym forum kto nie zna Larrego Birdata to tez nadaje sie do lapu capu. brawa za wyczucie ironii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Może dlatego, że gdyby twoja koncepcja kolego była słuszna, w lidze graliby tylko dziobaci i pryszczaci okularnicy wywodzący się z Harardu i Yale...Znaj miarę ziomek, nie mówiłem o byciu wychowankiem top uczelni czy też bycie geniuszem, tylko że poziom umysłowy ma swoje przełożenie na to jak się gra i jakie wyniki osiąga, serio czy to jest tak cięzkie do zrozumienia :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Pytanie po co Orlando Okafor? ;P Ja nie widzę sensu pchać kolejnego "bydlaka" pod kosz, skoro w składzie jest Lewis. Świetnie sprawdza się przy inside outside. Nie musi zbierać bo robi do Howard, wystarczy że będzie ładował swoje zza łuku. w sumie dla miami lepiej jak reszta tez jest miekka pod dziura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 w tych po lewis mial w kazdej rundzie swietna srednia ok 5,5 zbiorki (przy ponad 36 minutach na mecz to jest c***owo na pf nie sadzisz?) na mecz ale punktowo nie bylo tak rozowo z heat 15,8 - pewnie nie interesowales sie jeszcze wtedy ta druzyna ale narzeciwko mial glownie haslema i beasleya, anthony i oneal dla dwighta z hawks 17 - ale tutaj pod koszem jest podobny gosc do niego czyli smith. do tego horford byl na howardzie i na deser c's zabojcze 8,2 punkta na mecz - a naprzeciw komu gral? zajebiscie obsadzonej strefe podkoszowej wiec to samo byloby w serii z kazda druzyna majaca conajmniej dwoch mocnych podkoszowcow Na początku myślałem że się pierdolnął z nazwą ale chyba nieee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi