KIJEK_PL Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 No generalnie wszystkie zwycięstwa Bostonu były odniesione dużym fartem, a Lakersi mieli po prostu pecha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Sorry, nie mogę: Chodziły ploty o Lebronie w Lakers - pewnie wszyscy dobrze pamiętają. Tylko wtedy mieli za niego pójść Bynum,Artest,Vujacić,Farmar i Morrison. Wg mnie jeśli chodziłoby o Rona,Sashę,Jordana i Adama to Lakers by się pewnie nie zastanawiali. Poprzez dokładanie Bynuma ten trejd wydaje mi się dla nich nieopłacalny. Całkowicie nieopłacalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Sorry, nie mogę: Chodziły ploty o Lebronie w Lakers - pewnie wszyscy dobrze pamiętają. Tylko wtedy mieli za niego pójść Bynum,Artest,Vujacić,Farmar i Morrison. Wg mnie jeśli chodziłoby o Rona,Sashę,Jordana i Adama to Lakers by się pewnie nie zastanawiali. Poprzez dokładanie Bynuma ten trejd wydaje mi się dla nich nieopłacalny. Całkowicie nieopłacalny. Przed sekundą zobaczyłem to w temacie Byków - następne co zrobiłem to sprawdzenie czy już jest w Łapu-Capu. Aż brakuje emotów , żeby wyrazić to wszystko co poczułem czytając "to". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Tłumaczenie własnych postów w "łapu capu" jest jak mówienie wszystkim na imprezie, że nie jest się pijanym - żałosne (a i tak nikt Ci nie uwierzy).co ma to do uwierzenia...wystarczy przeczytac te obie rozmowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Przed sekundą zobaczyłem to w temacie Byków - następne co zrobiłem to sprawdzenie czy już jest w Łapu-Capu. Aż brakuje emotów , żeby wyrazić to wszystko co poczułem czytając "to". Dokładnie "to" przecież każdy wie że za Lebrona to by saszka styknął, w Cavs mieli by z czego się pośmiać by olali stratę lidera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 teraz lakersi w przerwie po kolei na kibelek i może na drugą połowę wyjdą na większym luzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 gościu czy ty sądzisz ze Lakers tymi emerytami są w stanie powtórzyć mistrza? Nie liczyłbym na to. Lepiej żeby Kobe nie zrównał się pierścieniami z Jordanem bo nie przystoi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Odnośnie biednego: To się nazywa hater - kupuje koszulke KB tylko po to żeby ją spalić (albo się nią podcierać, whatever...) i jeszcze dba o to, żeby nie zostać wyc***anym i przypadkiem nie kupić podróbki. Karczusiowemu oku nie umknie nic ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 stary dobry virkox: mycek, na c*** ci dwa konta na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczuś Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Karczusiowemu oku nie umknie nic ;] Mam swoje momenty :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 hytry: Ten co niby dostał w twarz od Messiego przy drugiej żółtej, oficjalnie zostaje flopperem roku. Got Ginobilid! kszemo: Od Kaki ;] hytry: Tfu rajt, mylą mi się te dwa c***ki ;] :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 mycek iz back cze k**** wracam, postanowiłem że wracam, do 1 lipca juz tylko godziny a nie po to przez 2 lata zabawiałem wszystkich super teoriami by teraz siedzieć na dupie i milczec, od razu podam pewien bardzo wazny powod (nie do podwazenia) ze ja nie jestem osobnikiem, ktory legitymuje sie roza, po huj mi dwa konta jesli jestem powszechnie uwazany za sk****syna i nabijacza postow, jesli daloby sie sumowac postciory z dwoch kont to czemu nie, ale sie nie da mówcie co chcecie - zayebiście dobre ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Mycka ciąg dalszy - hilarious moze jakims cudem skontaktuje sie z nim spotkami sie z nim wy dacie mi swoje adresy przyjedziemy do was staniemy u was w progu, choc i tak wtedy nie wiem jak udowodnic ze JA NIE JESTEM ROZA !!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 wyparcie jeden z pierwszych objawów kiedy człowiek dowiaduje się ze ma rozdwojenie osobowości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Buła i tegoroczny draft... k**** z kazdym rokiem ci murzyni są coraz bardziej elokwentni i gadają coraz wyraźniej :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 W ogóle nie wiem jakim cudem Sarver zdołał ściągnąć zawodnika, który broni i zbiera jeszcze gorzej niż Amare, groteska jakaś. Pewnie Donnie Walsh powiedział mu kiedyś, "stary, masz kurde najgorszego na desce i w obronie wysokiego w lidze", a Robert na to: "założę się, że znajdę gorszego, a jeśli mi się uda, będziesz musiał podpisać Amare za maxa na 5 lat", Donnie: "wchodzę". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Chyba to dobry temat żeby zapytać. Klub ma do dyspozycji jedno minimum dla weterana? Czy więcej? Od czego jest zależna ilość?1. Nie ma czegoś takiego jak "minimum dla weterana". 2. Nieograniczoną ilość. Mówią, że z pustego i Salomon nie naleje, tymczasem kolega Quester odkrył nieograniczoną ilość nieistniejącej rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 W NYK i tak rzucał średnio 8 pkt. na mecz(w tym sezonie). Teraz obstawiam przynajmniej 10-15 pkt. Mam nadzieje że więcej sympatyków z magic.e-nba.pl się prędko tu nie zjawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Polska - Kanada 75:70. Kwarty: 18:23, 19:7, 18:20, 20:20. Polska: Michalak 14 (2), Karnowski 14, Ponitka 11 (1), Grochowski 9 (3), Niedźwiedzki 9 (1) oraz Szymkiewicz 8 (2), Gielo 5, Koelner 3 (1), Matczak 2, Bonarek 0. Kanada: Pangos 22 (2), Pierre 15, Notice 7 (1), Lomomba 6, Wagner 6, Peters 5, Wiggins 5, De Ciman 3 (1), Hanlan 1, Webster-Chan 0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oruss Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Właśnie miałem pytać czy chodzi o tego Koelnera Swoją drogą dawno go na forum nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi