josephnba Opublikowano 25 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2024 Teraz, Qcin_69 napisał(a): słynne gdzieniegdzie porównanie Bookera do Malika Beasleya długo krążyło po forum, ale widzę że teraz Jamal Crawford pojawił sie w zestawieniu z Bookerem jest nieco zaskakujące. Myślałem, że po tym jak Booker zrobił Finały z Aytonem i Crowderem w s5 to dostanie nieco więcej miłości, chociaż rozumiem że jego ryj może budzić antypatie, ale sportowo chyba się broni? Źle to odebrałeś Nie porównuje bookera z jamalem Napisałem jedynie że crawford rzucił 51 z kontrze to twojego 46pts wystepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 25 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2024 13 godzin temu, josephnba napisał(a): Durant świetnie wygląda i od jego dyspozycji głównie zależy gra PHX Booker jest zajebiście przehajpowany Będę to powtarzał Na dziś zdecydowanie więcej meczy wygrał Durex niż Booker ale to głównie wynika ze zdrowia obu Panów. Dajmy trochę czy żeby pograli razem a może to się ustabilizuje i na zmianę będą decydować o końcowym wyniku - międzyczasie może włączy się BB lub inny grajek. ps. Nie uważam Bookera - za grajka przeheyjpowanego. Myślę raczej odwrotnie że jest nieco Niedoceniany zażywszy na temperament i sposób bycia na boisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 29 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2024 Suns to jednak Suns..... Jak już człowiek mysli ,że się pozbierali (choć jak pisałem to była mała próbka kiedy się poprawili) to zaliczją takie wtopy w 4 kwartach ,że głowa mała Najpierw z Pacers oddali wygrany mecz bo Durant z Bealem zapomnieli w ogóle jak sie gra i tylko robili izolacje za izolacją bez jakiekolwiek ruchu drużyny i robią 2 pkt w ostatnie 3,5 minuty Ale jeszcze większego babola zrobili dziś w Orlando. Oglądałem wprawdzie tylko skondesowany mecz ale oni prowadzli prawie cały mecz i nagle w 8 minuty 4 kwarty od 10 minuty zrobili geialne 0-11 Co z tego ,że Booker robi genialne 3 kwarty i 44 punkty skoro jak tylko pojawia sie presja wyniku to gościowi zanikaja jaja po raz kolejny i kolesia nie ma Booker w tym sezonie jest chyba największym anty Clutch gracz.. LVP Clutch.... Choć akurat z Indiana i tak najmniejsze mozna miec pretensje za 4 kwartę do niego..Ale z Magic to co on robił w 4 kwarcie to .... Durant po krótkim okresie kiedy przypomniał sobie jak się gra pod presją wrócił do swojej formy z listopada i pudłuje na potęgę rzuty które zazwyczaj trafiał. Zastanawiam się czy oni naprawdę są w stanie to sobie jakoś poukładać bo te końcówki pod presją to jest dramat. Nagle przestają sobie podawać . Pudłuja nawet layupy. Za 3 nie trafią nawet na wprost kosza.. Booker to MVP ligi po 3 kwartach i LVP zaciętych końcówek. Durant narzeka na wsparcie ale sam zawala drugi mecz z rzędu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 7 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 B.L.A.S.K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2024 10 minut temu, LAF napisał(a): Beal (hamstring) will not play Sunday against the Lakers. A więc uroczyste przekazanie pasa z rąk Davisa do Beala będzie miało miejsce. Davis juz od dawna nie jest Street clothes. Malo kto gra tyle, co on. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 25 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2024 czemu w ogóle Lakers grają z Suns piąty raz w tym sezonie? ten mecz z IST się normalnie liczył do rekordu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2024 Crazy shit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2024 ciekawa droga od najbardziej dopasowanego teamu, aż do szalupy dla zwashowanych wygnańców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 17 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2024 Mogę już pisać a nie mówiłem czy jeszcze za wcześnie? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 19 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2024 W dniu 17.03.2024 o 22:28, Qooniu napisał(a): Mogę już pisać a nie mówiłem czy jeszcze za wcześnie? Phoenix lada moment wróci do tego co się działo w latach 2011-2019 tylko tym razem nawet picków nie będzie by takiego Bookera trafić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Qooniu Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 (edytowane) No, w końcu zaczyna się sezon, pora wrócić na forum. Ostatnia wiadomość w temacie 19 marca, dość ładnie to pokazuje jak wyjebane na obecnych PHX mają fajni zespołu i ogólnie community na naszym forum. Po tych ku.wa roszadach z Bealem i żmiją obejrzałem dwa mecze w RS-ie, no ale PO to PO. W sumie nie wiem czego bym bardziej chciał, epickiego flopu i rozwalenia tego syfu na drobny mak, czy dobrego runu tej zgraji płaczków i pseudo gwiazd. Raczej liczę na to pierwsze, opchnięcie Duranta za psi c*** póki biega, i spróbowanie obudować to jeszcze raz wokół jedynego gracza w pomarańczowym uniformie do którego ciągle mordka mi się uśmiecha, Pana koszykarza Devina Bookera (dobra, podpisali Thomasa, to mordka mi się uśmiecha do dwóch) Najśmieszniejsze jest to, że Suns są w stanie zarówno zrobić run po mistrza, jak i dostać oklep 0-4 w pierwszej rundzie. Na wschodzie nie ma żadnego liczącego się zespołu w tym roku (tak, wiem że jest boston), także jakby się udało przepchnąć dwóch grubasów z europy, młodych gniewnych ze stanów, i twór, przy którym nawet Suns są dobrze przemyślanym zespołem (flopers), to sky is the limit. Bottom line, pooglądam sobie w końcu trochę NBA w tym roku, a i popiszę trochę z Wami stare dziadki tutaj. Pozdrooo Edytowane 14 Kwietnia 2024 przez Qooniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Beal co gra ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 (edytowane) 1 godzinę temu, Qooniu napisał(a): jedynego gracza w pomarańczowym uniformie do którego ciągle mordka mi się uśmiecha, Pana koszykarza Devina Bookera (dobra, podpisali Thomasa, to mordka mi się uśmiecha do dwóch) Dobra, skłamałem. Taki ze mnie fan że nie wiedziałem że podpisaliśmy Thadda Younga Nurka też sobie bardzo cenię, także liczba graczy w trykotach el valle na widok których mi nie drga brew urosła do liczby czterech. Edytowane 14 Kwietnia 2024 przez Qooniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Dobrze że mamy to 6# Wilki wydaje się że nam leżą ale bez podpałki - Edwards to grajek który robi różnicę. To będzie mocno fizyczna gierka i boję się trochę o zdrowie Naszych szklanych grajków. Ważna jest nobecnosc Nurka na parkiecie - nie może łapać szybko fauli tak jak to miało miejsce dzisiaj. pewnie jakbyśmy nie przegrali w słabym stylu z LAC i Pelikanami - to bym patrzył zdecydowanie większym optymizmem na kolejne mecze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suns Fever Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Chemia jest Tylko, żeby się nie przeziębił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 No, fani Suns/Wolves hop hop, zakladamy temacik z seria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Grayson Allen 70/4 i pyk 106mln podatku w przyszłym roku do zapłacenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 2 godziny temu, kuba2419 napisał(a): Grayson Allen 70/4 i pyk 106mln podatku w przyszłym roku do zapłacenia Spoko Booker zrobi trade request (Durant może też) to zejdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2024 W dniu 15.04.2024 o 14:32, Reikai napisał(a): No, fani Suns/Wolves hop hop, zakladamy temacik z seria. Niech ktoś założy Mavs vs Clippers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2024 3 godziny temu, LAF napisał(a): Phoenix Suns associate head coach Kevin Young will become the next head coach of Brigham Young University. ma to sens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi