Skocz do zawartości

Czym mozemy sie pochwalic?

pitti_8

Rekomendowane odpowiedzi

jakie macie spostrzeżenia?

jurek

facet opanowany ,grzeczny,cichy ,katolik ,który mówi ładnie z małymi konkretami ,dobry jako nauczyciel ale nie prezydent

komorowski

widać u niego elastyczność ,obycie w polityce na tle innych ,powiedział mało konkretów ,nic nie obiecywał ,mówił to co chcesz usłyszeć bez jakiś większych wpadek jak na niego ,idealny marszałek sejmu

korwin mikke

najbardziej wyraziste poglądy ,w jego stylu nie owijał w bawełnę,typowy liberał z charakterem ,brak mu opanowania ,obycia jak na urząd prezydenta.

lepper

hmm...populista ,człowiek ludu

morawiecki

można było usnąć ,nic nie zapamiętałem z jego wypowiedzi

pawlak

fajny chłop ,dobry do wódki ale nie na prezydenta ,niech będzie ministrem i to wystarczy. nie ma dykcji ,nie ma tego co mogłoby go kwalifikować na urząd prezydenta

olechowski

nie wiem jak Wam ale mi na prezydenta najbardziej pasuje ,mówi ogólnikowo ,jest reprezentatywny ,najlepiej nadaje się do tego urzędy,na pewno nie pasuje wszystkim ,ponieważ samym sobą nie reprezentuje nawet małego procenta społeczeństwa. jakby to powiedzieć jest odległy od większości elektoratu

ziętek

:)

debata na plus ,oby takich więcej.

dzieki lorak

koelner +1

dodam, ze fatalny byl dobor prowadzacych

aa i napieralski tak sie lansuje na mlodego, dla mlodych a do mlodych nie przyjechal. dlaczego? bo to dlaczego nie bylo kaczynskiego w auli uw, juz po reakcji publicznosci na koncowe slowa komorowskiego czy poczatkowe zietka o jarku i lechu, mozna sie domyslec.

Aż dziw bierze, że 27% studentów to idioci...

Pewnie głosowali w jakiejś Wyższej Szkole Socjologii, Marketingu, Humanistyki i Filozofii, tudzież innym uniwerku... U mnie na polibudzie żadnych prawyborów nie było... ;-)

a ja ci powiem ze az dziw bierze ze 56% to idioci, i co? i c*** z tego. bo tak samo twoje zdanie jest dla reszty gowno warte jak i moje. proste? proste :)

poza tym; dlaczego idioci? bo nie zgadzaja sie z twoja postkomunistyczna wizja swiata zabierania bogatym i rozdawania bied... tzn. nierobom?

zreszta takimi populistycznymi haselkami to mozsz sobie strzelac do woli i jesli chodzi o ich schemat to w niczym nie roznisz sie tym od swojego idola (jak mniemam), co dobitnie potwierdza wklejony przez kogos filmik z jutuba.

Dlaczego byłem pewny, że to Ty odpiszesz jako pierwszy na mojego posta... 8)

Idoli żadnych nie mam, a już na pewno nie wśród polityków, więc nie trafiłeś... Swoją drogą żaden kandydat mi nie odpowiada na ten urząd, ale dwójka (wiadomo która) z nich to już totalne przegięcie i przez takie ankiety tracę wiarę w ludzką inteligencję...

Polecam też zaznajomić się najpierw z terminem postkomunizm, a później próbować go używać... Bo na razie się ośmieszasz...

Dlaczego byłem pewny, że to Ty odpiszesz jako pierwszy na mojego posta... 8)

Idoli żadnych nie mam, a już na pewno nie wśród polityków, więc nie trafiłeś... Swoją drogą żaden kandydat mi nie odpowiada na ten urząd, ale dwójka (wiadomo która) z nich to już totalne przegięcie i przez takie ankiety tracę wiarę w ludzką inteligencję...

Polecam też zaznajomić się najpierw z terminem postkomunizm, a później próbować go używać... Bo na razie się ośmieszasz...

Eh, ktory to juz raz.. :)

PS. Zostan wrożką.

oprócz chłosty (zmienić to na szybkie karanie drobnych przestępców) to dobre pomysły i właściwa diagnoza, w sejmie kręci się lody mieszając przy ustawach gdzie da się zarobić i obsadzić stołki kolesiami, nikt nie rusza ustawy u krus gdzie wycieka rocznie kilkadziesiat miliardow bo rolnicy nie placa składek (5 dych od głowy co to za składka , ja bule prawie 5 stów ! a nie zarabiam średniej krajowej)

nasze sądy to jeden wielki burdel, w 1 instancji czasami takie wyroki zapadają że zastanawiam się czy Ci sędziwie w ogóle jakieś studia skończyli, czy jak za Stalina pochodzą z jakiegoś ludowego klucza (zazwyczaj pochodzą)