Quester Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 kto chce na tego socjalistę głosować?Nie rozumiem. To jakaś nowość? Wiadomo, że cały PiS jest socjalny, a taki system i tak mamy w Polsce od dawna. Fajnie by było, jakby PO sprywatyzowało służbe zdrowia, oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 ma ktos linka do tej debaty w UW? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 ma ktos linka do tej debaty w UW? http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... 80449.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 jakie macie spostrzeżenia? jurek facet opanowany ,grzeczny,cichy ,katolik ,który mówi ładnie z małymi konkretami ,dobry jako nauczyciel ale nie prezydent komorowski widać u niego elastyczność ,obycie w polityce na tle innych ,powiedział mało konkretów ,nic nie obiecywał ,mówił to co chcesz usłyszeć bez jakiś większych wpadek jak na niego ,idealny marszałek sejmu korwin mikke najbardziej wyraziste poglądy ,w jego stylu nie owijał w bawełnę,typowy liberał z charakterem ,brak mu opanowania ,obycia jak na urząd prezydenta. lepper hmm...populista ,człowiek ludu morawiecki można było usnąć ,nic nie zapamiętałem z jego wypowiedzi pawlak fajny chłop ,dobry do wódki ale nie na prezydenta ,niech będzie ministrem i to wystarczy. nie ma dykcji ,nie ma tego co mogłoby go kwalifikować na urząd prezydenta olechowski nie wiem jak Wam ale mi na prezydenta najbardziej pasuje ,mówi ogólnikowo ,jest reprezentatywny ,najlepiej nadaje się do tego urzędy,na pewno nie pasuje wszystkim ,ponieważ samym sobą nie reprezentuje nawet małego procenta społeczeństwa. jakby to powiedzieć jest odległy od większości elektoratu ziętek debata na plus ,oby takich więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 morawiecki można było usnąć ,nic nie zapamiętałem z jego wypowiedzi Ano. Żle chłop zrobił z tym startem, popsuł reputacje kompletnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 dzieki lorak koelner +1 dodam, ze fatalny byl dobor prowadzacych aa i napieralski tak sie lansuje na mlodego, dla mlodych a do mlodych nie przyjechal. dlaczego? bo to dlaczego nie bylo kaczynskiego w auli uw, juz po reakcji publicznosci na koncowe slowa komorowskiego czy poczatkowe zietka o jarku i lechu, mozna sie domyslec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 http://wybory.onet.pl/prezydenckie-2010 ... lnosc.html 43 komorowski 15 kaczynski 13 napieralski 12 korwin mikke 6,5 olechowski reszta ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Cieszy to, że JKM brakuje niewiele do Kaczyńskiego Nie cieszy to, że ma gorszy wynik od gościa, który nie umie powiedzieć nic poza hasłami dla mas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 http://wybory.onet.pl/prezydenckie-2010/aktualnosci/,1,3240302,aktualnosc.html 43 komorowski 15 kaczynski 13 napieralski 12 korwin mikke 6,5 olechowski reszta ciekawe. czyli uczestnicy debaty mówiący o niskim poziomie polskich uczelni mieli jak najbardziej rację ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 lorak, byłeś na wiecu czy picnicu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Aż dziw bierze, że 27% studentów to idioci... Pewnie głosowali w jakiejś Wyższej Szkole Socjologii, Marketingu, Humanistyki i Filozofii, tudzież innym uniwerku... U mnie na polibudzie żadnych prawyborów nie było... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 lorak, byłeś na wiecu czy picnicu? na boisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore_old Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Aż dziw bierze, że 27% studentów to idioci... Pewnie głosowali w jakiejś Wyższej Szkole Socjologii, Marketingu, Humanistyki i Filozofii, tudzież innym uniwerku... U mnie na polibudzie żadnych prawyborów nie było... ;-) a ja ci powiem ze az dziw bierze ze 56% to idioci, i co? i c*** z tego. bo tak samo twoje zdanie jest dla reszty gowno warte jak i moje. proste? proste poza tym; dlaczego idioci? bo nie zgadzaja sie z twoja postkomunistyczna wizja swiata zabierania bogatym i rozdawania bied... tzn. nierobom? zreszta takimi populistycznymi haselkami to mozsz sobie strzelac do woli i jesli chodzi o ich schemat to w niczym nie roznisz sie tym od swojego idola (jak mniemam), co dobitnie potwierdza wklejony przez kogos filmik z jutuba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Dlaczego byłem pewny, że to Ty odpiszesz jako pierwszy na mojego posta... 8) Idoli żadnych nie mam, a już na pewno nie wśród polityków, więc nie trafiłeś... Swoją drogą żaden kandydat mi nie odpowiada na ten urząd, ale dwójka (wiadomo która) z nich to już totalne przegięcie i przez takie ankiety tracę wiarę w ludzką inteligencję... Polecam też zaznajomić się najpierw z terminem postkomunizm, a później próbować go używać... Bo na razie się ośmieszasz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore_old Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Dlaczego byłem pewny, że to Ty odpiszesz jako pierwszy na mojego posta... 8) Idoli żadnych nie mam, a już na pewno nie wśród polityków, więc nie trafiłeś... Swoją drogą żaden kandydat mi nie odpowiada na ten urząd, ale dwójka (wiadomo która) z nich to już totalne przegięcie i przez takie ankiety tracę wiarę w ludzką inteligencję... Polecam też zaznajomić się najpierw z terminem postkomunizm, a później próbować go używać... Bo na razie się ośmieszasz... Eh, ktory to juz raz.. PS. Zostan wrożką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 http://www.youtube.com/watch?v=PbcRtrYP ... re=popular Było na głównej na youtubie to obadałem... Kurde, on nawet w takim krótkim wywiadzie potrafi tyle idiotyzmów powiedzieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 "tyle" czyli ile? wymień je. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Ja to odebrałem jako jeden z najlepszych występów w mediach ever (śledze wszystkie), może dlatego, że 90% tego co powiedział już słyszałem i zaakceptowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Sędziowie z innych miast? Kara chłosty? Jego interpretacja czemu posłowie się nie zajmują ustawą o sądach? Gangi poselskie? Wyrzucą nas z UE - Nawet dobrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 oprócz chłosty (zmienić to na szybkie karanie drobnych przestępców) to dobre pomysły i właściwa diagnoza, w sejmie kręci się lody mieszając przy ustawach gdzie da się zarobić i obsadzić stołki kolesiami, nikt nie rusza ustawy u krus gdzie wycieka rocznie kilkadziesiat miliardow bo rolnicy nie placa składek (5 dych od głowy co to za składka , ja bule prawie 5 stów ! a nie zarabiam średniej krajowej) nasze sądy to jeden wielki burdel, w 1 instancji czasami takie wyroki zapadają że zastanawiam się czy Ci sędziwie w ogóle jakieś studia skończyli, czy jak za Stalina pochodzą z jakiegoś ludowego klucza (zazwyczaj pochodzą) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi